Babak Of Rivia
کاربر سایت
145 ریجن الشهدوستان بازی پلمپ gta v الان تقریبا چنده؟
145 ریجن الشهدوستان بازی پلمپ gta v الان تقریبا چنده؟
هدست گلد در درجه اول سعی کن ورژن2 بخری.من به شخصه هیچگونه ترک خوردگی بعد از 1 سال و نیم استفاده مداوم ندیدم.بعد کیفیت صداش از نظرم عالیه .صداش 7.1 کانال داربی با بهترین کیفیت .میکروفون نویز گیر. کال اف دیدتی ادونس وارفر یا بتل4 و 1 اصلا کیفیت صداشون توی این هدست یا کیفیت صداشون با اسپیکرهای تلویزیون از زمین تا آسمون تفاوت داشت واسه من.هدفونش چطور یکم توضیح بیشتر بدین
از این ارزونتر نمیشه شاید ps4 pro ارزون بشه ولی معمولی دیگه تا تهش رفتهسلام.قیمت ps4 توی تابستون به چقدر میرسه حدودا؟
منظورم اینه که گرون میشه آیا؟از این ارزونتر نمیشه شاید ps4 pro ارزون بشه ولی معمولی دیگه تا تهش رفته
دوست عزیز از قسمت library هر اکانت میشه چک کردسلام
من چندین اکانت روی کنسولم هست.می خوام بدونم کدوم بازی برای کدوم اکانته
راهی هست برای فهمیدن این موضوع؟
اکانت ها هکی هستن و نمیشه به اون کاربر مجدد لاگین کرددوست عزیز از قسمت library هر اکانت میشه چک کرد
در قسمت purchase
یه راهی بنظرم هست . شما با اکانت خودت توو اون قسمت سرچ آیدیا ، آیدی هکی که داری سرچ بزن ببین بازی های که توو لیستت هست طرف کدوم بازیا رو انجام داده . مثال آنچارتد ببین کدوم آیدی آنچارتد رو بازی کرده اگه طرف لیست بازیاشو نبسته باشه .اکانت ها هکی هستن و نمیشه به اون کاربر مجدد لاگین کرد
وان اس:اگه جمع و جور بودن برات مهمه و محتوای 4k میخوای نگاه کنی بخر.وگرنه اصلاسلام دوستان
به نظرتون وان اس بخرم؟
پرو یا اسلیم؟
تی وی 4K هم ندارم
با تشکر
درود بر شماسلام دوستان
به نظرتون وان اس بخرم؟
پرو یا اسلیم؟
تی وی 4K هم ندارم
با تشکر
درود بر شما
من خودم به دور از هیچ گونه فن بازی از دوتا کنسول وان و ps4 خوشم میاد.دسته وان و همینطور رابط کاربری ایکس باکس برای من بسیار دوست داشتنیه و همینطور بازی های ps4 و ظاهر خود کنسول ps4(البته فت، نه اسلیم). سرانجام پس از کلنجار رفتن، به خاطر بازی های ps4 (انحصاری +در دسترس بودن بیشتر +قیمت پایینتر نسبت به بازی های وان)همین دیروز یه سری 12سفارش دادم .چون با ظاهر اسلیم نمیتونم کنار بیام و برام زیاد جالب نیس.اما درباره ی پرو:میخاستم پرو بگیرم دیدم با هزینه ایی که پرو رو دستم میزاره در تنگنای مالی قرار میگیرم و برای یه سری کارهای دیگم بی پول می مونم این شد با توجه به شرایط و علاقه ام سری 12رو گرفتم.
درباره ی وان اس هم اگه ظاهر معمولی وان و همین اسلیم فرقی برات نداره میتونی وان اس بگیری(من خودم از وان معمولی بیشتر خوشم میاد با اینکه حدود 40در100بزرگتره و اداپتورش بیرونه)
اینم بگم که بازی های دست دو وان یه ذره سخت تر گیر میاد اما اگه بگردی تو دیوار و سایت همسایه(پی تی) گیر میاد اما خب قیمت بالاتره
ممنون از نظرات شماوان اس:اگه جمع و جور بودن برات مهمه و محتوای 4k میخوای نگاه کنی بخر.وگرنه اصلا
اسلیم:توصیه میشه بگیرید.به خصوص این که الان بازار داره کم کم تمرکزش از فت به سمت اسلیم میره و در آینده اسلیم دست دو رو راحت تر میخرن+ظاهرش هم سلیقه ایه.بابت جنسش نگران نباش.بالاخره کنسول واسه بازی کردنه و دید منفی نباید داشت
پرو:اگه تی وی فورکی اچ دی آر داشتید به شدت توصیه میشد.حالا که ندارید باز هم خریدش بهتر از نخریدنشه ولی اگه محدودیت مالی دارید، همون مدل معمولی رو به همراه چند بازی یا پلاس بگیرید.
درکل با توجه به این که الان تلویزیون fhd دارید بهترین گزینه ps4 slim هست و خرید پرو یا x1s واسخ تلویزیونی که fhd هست یه مقدار غیر قابل قبول هست.
البته البته البته اینم بگم تجربه ی بازی با ps4 pro به دلیل فریم ریت بالاتر، بهتره و گفتم اگه از لحاظ مالی محدودیت ندارید پرو بگیرید.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید
خب پس با توجه به سلیقه ی شما با وان بیشتر حال میکنیدممنون از نظرات شما
من یک مدت فور داشتم بعد رفتم وان
تو این تجربه ام بگم وان بیشتر به من چسبید بخاطر امکانات بیشترش
الان وان هم فروختم
واس اس امده و اسلیم
موندم بین این دو کدوم بخرم .... از کدوم سایت بخرم؟
گفته هاتون مفید بود ممنون