هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هدفونش چطور یکم توضیح بیشتر بدین
هدست گلد در درجه اول سعی کن ورژن2 بخری.من به شخصه هیچگونه ترک خوردگی بعد از 1 سال و نیم استفاده مداوم ندیدم.بعد کیفیت صداش از نظرم عالیه .صداش 7.1 کانال داربی با بهترین کیفیت .میکروفون نویز گیر. کال اف دیدتی ادونس وارفر یا بتل4 و 1 اصلا کیفیت صداشون توی این هدست یا کیفیت صداشون با اسپیکرهای تلویزیون از زمین تا آسمون تفاوت داشت واسه من.
بعضی از بازی ها مثل انچارتد اینفیموس واچ داگز هم مد اختصاصی دارن و کلا هدست با بازی مچ میشه ولی برا بقیه بازی مد رو باید بزاری روی شوتر.
در کل بهترین انتخاب گلد هست مگر اینکه حاظر باشی حدود 650 تا 700 تومن پول هدست پلانتینیوم بدی که اونم انتخاب عالی ای هست.

اکانت ها هکی هستن و نمیشه به اون کاربر مجدد لاگین کرد
یه راهی بنظرم هست . شما با اکانت خودت توو اون قسمت سرچ آیدیا ، آیدی هکی که داری سرچ بزن ببین بازی های که توو لیستت هست طرف کدوم بازیا رو انجام داده . مثال آنچارتد ببین کدوم آیدی آنچارتد رو بازی کرده اگه طرف لیست بازیاشو نبسته باشه .

• Like
Reactions: w.rooney
سلام دوستان
به نظرتون وان اس بخرم؟
پرو یا اسلیم؟
تی وی 4K هم ندارم
با تشکر
وان اس:اگه جمع و جور بودن برات مهمه و محتوای 4k میخوای نگاه کنی بخر.وگرنه اصلا
اسلیم:توصیه میشه بگیرید.به خصوص این که الان بازار داره کم کم تمرکزش از فت به سمت اسلیم میره و در آینده اسلیم دست دو رو راحت تر میخرن+ظاهرش هم سلیقه ایه.بابت جنسش نگران نباش.بالاخره کنسول واسه بازی کردنه و دید منفی نباید داشت
پرو:اگه تی وی فورکی اچ دی آر داشتید به شدت توصیه میشد.حالا که ندارید باز هم خریدش بهتر از نخریدنشه ولی اگه محدودیت مالی دارید، همون مدل معمولی رو به همراه چند بازی یا پلاس بگیرید.

درکل با توجه به این که الان تلویزیون fhd دارید بهترین گزینه ps4 slim هست و خرید پرو یا x1s واسخ تلویزیونی که fhd هست یه مقدار غیر قابل قبول هست.
البته البته البته اینم بگم تجربه ی بازی با ps4 pro به دلیل فریم ریت بالاتر، بهتره و گفتم اگه از لحاظ مالی محدودیت ندارید پرو بگیرید.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید;)

سلام دوستان
به نظرتون وان اس بخرم؟
پرو یا اسلیم؟
تی وی 4K هم ندارم
با تشکر
درود بر شما
من خودم به دور از هیچ گونه فن بازی از دوتا کنسول وان و ps4 خوشم میاد.دسته وان و همینطور رابط کاربری ایکس باکس برای من بسیار دوست داشتنیه و همینطور بازی های ps4 و ظاهر خود کنسول ps4(البته فت، نه اسلیم). سرانجام پس از کلنجار رفتن، به خاطر بازی های ps4 (انحصاری +در دسترس بودن بیشتر +قیمت پایینتر نسبت به بازی های وان)همین دیروز یه سری 12سفارش دادم .چون با ظاهر اسلیم نمیتونم کنار بیام و برام زیاد جالب نیس.اما درباره ی پرو:میخاستم پرو بگیرم دیدم با هزینه ایی که پرو رو دستم میزاره در تنگنای مالی قرار میگیرم و برای یه سری کارهای دیگم بی پول می مونم این شد با توجه به شرایط و علاقه ام سری 12رو گرفتم.
درباره ی وان اس هم اگه ظاهر معمولی وان و همین اسلیم فرقی برات نداره میتونی وان اس بگیری(من خودم از وان معمولی بیشتر خوشم میاد با اینکه حدود 40در100بزرگتره و اداپتورش بیرونه)
اینم بگم که بازی های دست دو وان یه ذره سخت تر گیر میاد اما اگه بگردی تو دیوار و سایت همسایه(پی تی) گیر میاد اما خب قیمت بالاتره

• Like
Reactions: mgh2225
درود بر شما
من خودم به دور از هیچ گونه فن بازی از دوتا کنسول وان و ps4 خوشم میاد.دسته وان و همینطور رابط کاربری ایکس باکس برای من بسیار دوست داشتنیه و همینطور بازی های ps4 و ظاهر خود کنسول ps4(البته فت، نه اسلیم). سرانجام پس از کلنجار رفتن، به خاطر بازی های ps4 (انحصاری +در دسترس بودن بیشتر +قیمت پایینتر نسبت به بازی های وان)همین دیروز یه سری 12سفارش دادم .چون با ظاهر اسلیم نمیتونم کنار بیام و برام زیاد جالب نیس.اما درباره ی پرو:میخاستم پرو بگیرم دیدم با هزینه ایی که پرو رو دستم میزاره در تنگنای مالی قرار میگیرم و برای یه سری کارهای دیگم بی پول می مونم این شد با توجه به شرایط و علاقه ام سری 12رو گرفتم.
درباره ی وان اس هم اگه ظاهر معمولی وان و همین اسلیم فرقی برات نداره میتونی وان اس بگیری(من خودم از وان معمولی بیشتر خوشم میاد با اینکه حدود 40در100بزرگتره و اداپتورش بیرونه)
اینم بگم که بازی های دست دو وان یه ذره سخت تر گیر میاد اما اگه بگردی تو دیوار و سایت همسایه(پی تی) گیر میاد اما خب قیمت بالاتره
وان اس:اگه جمع و جور بودن برات مهمه و محتوای 4k میخوای نگاه کنی بخر.وگرنه اصلا
اسلیم:توصیه میشه بگیرید.به خصوص این که الان بازار داره کم کم تمرکزش از فت به سمت اسلیم میره و در آینده اسلیم دست دو رو راحت تر میخرن+ظاهرش هم سلیقه ایه.بابت جنسش نگران نباش.بالاخره کنسول واسه بازی کردنه و دید منفی نباید داشت
پرو:اگه تی وی فورکی اچ دی آر داشتید به شدت توصیه میشد.حالا که ندارید باز هم خریدش بهتر از نخریدنشه ولی اگه محدودیت مالی دارید، همون مدل معمولی رو به همراه چند بازی یا پلاس بگیرید.

درکل با توجه به این که الان تلویزیون fhd دارید بهترین گزینه ps4 slim هست و خرید پرو یا x1s واسخ تلویزیونی که fhd هست یه مقدار غیر قابل قبول هست.
البته البته البته اینم بگم تجربه ی بازی با ps4 pro به دلیل فریم ریت بالاتر، بهتره و گفتم اگه از لحاظ مالی محدودیت ندارید پرو بگیرید.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید;)
ممنون از نظرات شما
من یک مدت فور داشتم بعد رفتم وان
تو این تجربه ام بگم وان بیشتر به من چسبید بخاطر امکانات بیشترش
الان وان هم فروختم
واس اس امده و اسلیم
موندم بین این دو کدوم بخرم .... از کدوم سایت بخرم؟
گفته هاتون مفید بود ممنون

• Like
Reactions: Inanc
ممنون از نظرات شما
من یک مدت فور داشتم بعد رفتم وان
تو این تجربه ام بگم وان بیشتر به من چسبید بخاطر امکانات بیشترش
الان وان هم فروختم
واس اس امده و اسلیم
موندم بین این دو کدوم بخرم .... از کدوم سایت بخرم؟
گفته هاتون مفید بود ممنون
خب پس با توجه به سلیقه ی شما با وان بیشتر حال میکنید
از دید منطقی بخوایم بررسی کنیم(بی احساس و سلیقه)اسلیم چند تا ویزگی بهتر داره:
1.چهل درصد کوچکتر شده
2.توانایی پخش 4k به گونه ی اپ اسکیل
3.اداپتور در درون وان اس قرار گرفته
4.اندک افزایش واحد پردازش گرافیکی
5.پورت اچ دی ام ای نسخه دو که تو وان معمولی 1.4بود
6.دسته وان اس به گونه ی زبر طراحی شده که تو دراز مدت باعث میشه دیرتر عرق کنه و همچنین توانایی بلوتوث به دسته وان اس افزوده شده که بدون هیچ گونه ریسیور یو اس بی به کامپیوتر و لپ تاپ وصل میشه
7.فک کنم وان اس تنها در رنگ سفید عرضه میشه

اگر وان اس بخرید باید قید بازی های the last of us2 و god of war4 رو بزنید یا با گرداوری دوباره پی اس4 این بازی ها رو تجربه کنید

• Like
Reactions: shahriyar_pc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or