هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

متاسفانه ویدیو نشون نمیده
ممنون میشم دوباره لینکشو بدید
پس یعنی باید بیخیال اکانت هکی ها بشم و فقط قانونی ها میتونم تو پرو استفاده کنم

یه سوال دیگه من تی وی 4k ندارم و بیشتر واسه فریم بیشتر بازی ها میخوام بگیرم پرو ارزش داره یا نه؟
اگر 4k ندارید خیر ارزش نداره.فریم ریت هم کشکه توجه نکن.بر طبق گفته سونی فریم ریت در بخش انلاین بازی ها باید در مدل استاندارد و پرو یکی باشه که گیمرها نسبت به هم برتری نداشته باشن.
فریم ریت بخش سینگل میشه تفاوت داشته باشه ولی من حتی 1 نمونه هم ندیدم اگر راست میگن چرا مس ایفکت اندرومدا یا prey یاگوست ریکان یا بازی های اخیر که فقط سینگلن بازم فریم ریت هاشون در استاندارد و پرو یکی بود؟
پرو فقط بدرد 4k و hdr میخوره.
گول این بازار گرمی ها رو نخور چون کمپانی ها فقط به فکر درآمد زایی هستن مثلا ایفون 6 چی کار نمیتونه بکنه که 6s و 7 میتونه انجام بده؟! عملا هیچ فقط شاید ایفون 7 نهایت 1 ثانیه زودتر کارها رو تموم کنه.جریان کنسول های جدیدم همینه.
اسکورپیو هم بیاد بازم همین جریانه و الان فقط تبلیغه که مایکروسافت میگه دست سازنده ها در فریم بازه چون تیم سازنده اصلا نه وقت نداره نه بودجش نسبت به سودش میرزه که بازی ها رو چندین بار روی در واقع 5 مدل کنسول بسازه و بیس رو روی مدل استاندارد میزاره چون بیشترین مدل فروخته شده کنسول ها مدل استاندارد هست و این روش اونقدر ادامه پیدا میکنه تا نسل جدید کنسول ها عرضه بشه.سازنده ها حتی نمیتونن سویچ که کنسول جدیدی هست رو پشتیبانی کنن و هیچ بازی ای براش نمیاد چه برسه روی 5 مدل کنسول بشینن بازی ها رو توسعه بدن.
در مورد لینک هم که فرمودید والا لینک اپارت هست و مشکلی نداره.مجدد لینک رو میزارم باز اگر نشد یه تستی با هیتلر شکن بزنید

آخرین ویرایش:
اگر 4k ندارید خیر ارزش نداره.فریم ریت هم کشکه توجه نکن.بر طبق گفته سونی فریم ریت در بخش انلاین بازی ها باید در مدل استاندارد و پرو یکی باشه که گیمرها نسبت به هم براری نداشته باشن.
فریم ریت بخش سینگل میشه تفاوت داشته باشه ولی من حتی 1 نمونه هم ندیدم اگر راست میگن چرا مس ایفکت اندرومدا یا prey یاگوست ریکان یا بازی های اخیر که فقط سینگلن بازم فریم ریت هاشون در استاندارد و پرو یکی بود؟
پرو فقط بدرد 4k و hdr میخوره.
گول این بازار گرمی ها رو نخور چون کمپانی ها فقط به فکر درآمد زایی هستن مثلا ایفون 6 چی کار نمیتونه بکنه که 6s و 7 میتونه انجام بده؟! عملا هیچ فقط شاید ایفون 7 نهایت 1 ثانیه زودتر کارها رو تموم کنه.جریان کنسول های جدیدم همینه.
اسکورپیو هم بیاد بازم همین جریانه و الان فقط تبلیغه که مایکروسافت میگه دست سازنده ها در فریم بازه چون تیم سازنده اصلا نه وقت نداره نه بودجش نسبت به سودش میرزه که بازی ها رو چندین بار روی در واقع 5 مدل کنسول بسازه و بیس رو روی مدل استاندارد میزاره چون بیشترین مدل فروخته شده کنسول ها مدل استاندارد هست و این روش اونقدر ادامه پیدا میکنه تا نسل جدید کنسول ها عرضه بشه.سازنده ها حتی نمیتونن سویچ که کنسول جدیدی هست رو پشتیبانی کنن و هیچ بازی ای براش نمیاد چه برسه روی 5 مدل کنسول بشینن بازی ها رو توسعه بدن.
در مورد لینک هم که فرمودید والا لینک اپارت هست و مشکلی نداره.مجدد لینک رو میزارم باز اگر نشد یه تستی با هیتلر شکن بزنید
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز راهنمایی کامل و با ارزشی بود
hdr پلی استیشن 4 معمولی با pro متفاوته؟یا یکیه

• Like
Reactions: ps34
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز راهنمایی کامل و با ارزشی بود
hdr پلی استیشن 4 معمولی با pro متفاوته؟یا یکیه
خواهش میکنم .
یکی هست ولی باید تلویزیونتون از hdr پشتیبانی که.تیک hdr رو که بزنید اگر پشتیبانی نکنه خوده کنسول پیام میده که پشتیبانی نمیکنه

• Like
Reactions: raminlove
خواهش میکنم .
یکی هست ولی باید تلویزیونتون از hdr پشتیبانی که.تیک hdr رو که بزنید اگر پشتیبانی نکنه خوده کنسول پیام میده که پشتیبانی نمیکنه
بازم ممنونم
الان یکی از دوستانم تماس گرفت
دیروز یک عدد ps4 اسلیم 1 ترا خرید شماره سریال کنسول و جعبه هم یکیه از جای معتبر هم خریده
مگه داره بازی میریزه رفته قسمت حافظه زده کل حافظه 350 گیگ مشکلی چیه فکر کنم 1 ترا باید نزدیک 850 گیگ آزاد داشته باشه

بازم ممنونم
دیروز یک عدد ps4 اسلیم 1 ترا خرید شماره سریال کنسول و جعبه هم یکیه از جای معتبر هم خریده
میگه داره بازی میریزه رفته قسمت حافظه زده کل حافظه 350 گیگ مشکلی چیه فکر کنم 1 ترا باید نزدیک 850 گیگ آزاد داشته باشه
و اینکه بدون آپدیت میشه بازی ها ریخت ؟روشی هست ویا فقط با آپدیت؟

Last edited by a moderator:
و اینکه بدون آپدیت میشه بازی ها ریخت ؟روشی هست ویا فقط با آپدیت؟
شاید براش زده 350 گیگ از حافظش پر شده نه اینکه براش باقی مونده بهش بگو با دقت بخونه ولی اگر دید 350 گیگ کل حافظشه احتمالا باگ نرم افزاری هست و با ریست کردن ساده درست میشه ولی در بدترین شرایط ممکنه خدایی نکرده هاردش مشکل داشته باشه.
اگر منظورتون از بدون اپدیت میشه بازی ها میشه ریخت همون psx هست باید بگم خیر به هیچ عنوان نمیشه و حتما باید آخرین ورژن اپدیت اخر رو داشته باشد

• Like
شاید براش زده 350 گیگ از حافظش پر شده نه اینکه براش باقی مونده بهش بگو با دقت بخونه ولی اگر دید 350 گیگ کل حافظشه احتمالا باگ نرم افزاری هست و با ریست کردن ساده درست میشه ولی در بدترین شرایط ممکنه خدایی نکرده هاردش مشکل داشته باشه.
اگر منظورتون از بدون اپدیت میشه بازی ها میشه ریخت همون psx هست باید بگم خیر به هیچ عنوان نمیشه و حتما باید آخرین ورژن اپدیت اخر رو داشته باشد
چجوری باید ریست کنه؟ چون میگه زده از 325.3 گیگ 44.59 گیگ پر شده

والا بیشتر من احساس میکنم دوستتون مدل 500 گیگ خریده تا 1 ترابایت.
در مورد ریست باید ریست فکتوری شه و تمام save ها و دیتاهاشم پاک خواهد شد.
اموزش و طریقه رو چون من انجام ندادم بلد نیستم ولی توی این تاپیک کامل توضیح داده شده:
System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Like
والا بیشتر من احساس میکنم دوستتون مدل 500 گیگ خریده تا 1 ترابایت.
در مورد ریست باید ریست فکتوری شه و تمام save ها و دیتاهاشم پاک خواهد شد.
اموزش و طریقه رو چون من انجام ندادم بلد نیستم ولی توی این تاپیک کامل توضیح داده شده:
System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات
100 درصد هنگام نصب بازی های زیاد مشخص میشه که باگ هست ویا واقعا مشکل از کنسوله؟
1ترا هست رو جعبه هم و روی کنسول زده 2016b

100 درصد هنگام نصب بازی های زیاد مشخص میشه که باگ هست ویا واقعا مشکل از کنسوله؟
1ترا هست رو جعبه هم و روی کنسول زده 2016b
حقیقتش من اطلاعی در این زمینه ندارم.
ولی قطعا یا باگ هست یا هاردش مشکل داره.چون از 1 ترابایت فقط 325 گیگ در دسترست باشه اصلا منطقی نیست.

• Like
بازم ممنونم
مگه داره بازی میریزه رفته قسمت حافظه زده کل حافظه 350 گیگ مشکلی چیه فکر کنم 1 ترا باید نزدیک 850 گیگ آزاد داشته باشه
تو لیست دانلودهاش بازیی چیزی آماده دانلود نیست ؟که مثلا Stop کرده باشه؟

دوستان من ریجن دستگام2 هست ایا میشه بازی مثلا هکی ریجن 1 استفاده کرد؟ ریجن اکانت خودم هم فک کنم 2 باشه... این چطوریاس یکم توضیح میدین؟
بله ريجن اكانت ربطي به ريجن دستگاه نداره
بازي شير شده هم با اكانت خودتون ارتباطي نداره ميتونيد استفاده كنيد
توي مواردي مثل ديتا و استفاده از محتواي اضافه مثل دي ال سي هست كه ريجن بازي و ريجن اكانت اهميت پيدا ميكنه

• Like
Reactions: rezaa2016
چرا دوست عزیز گفت نزدیگ 40 تا دانلود استاب شده هست بازی و دی ال سی
پس براي همونه
بازي يا اپديتي كه دانلودش شروع بشه قبلش كل اون فضارو روي هارد اشغال ميكنه تا بعدا مشكلي به وجود نياد اگر هم فضاي كافي نباشه قبل اينكه دانلود شروع بشه ارور cannot download ميده
دركل اگه بازياي زيادي روي دانلود گذاشته بخاطر همونه و دستگاه مشكلي نداره

• Like
Reactions: shahriyar_pc
سلام
می دونید کدهای زیر برای چه ریجن و چه زبانی هستن؟
اسکایریم
EP1003-CUSA05486_00-SKYRIMHDFULLGAME_0

ویچر:
EP4497-CUSA05571_00-00000000000GOTY1_0

beyond two souls
EP9000-CUSA00513_00-GBEYONDTWO000001_0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or