ps34
Gold User
اگر 4k ندارید خیر ارزش نداره.فریم ریت هم کشکه توجه نکن.بر طبق گفته سونی فریم ریت در بخش انلاین بازی ها باید در مدل استاندارد و پرو یکی باشه که گیمرها نسبت به هم برتری نداشته باشن.متاسفانه ویدیو نشون نمیده
ممنون میشم دوباره لینکشو بدید
پس یعنی باید بیخیال اکانت هکی ها بشم و فقط قانونی ها میتونم تو پرو استفاده کنم
یه سوال دیگه من تی وی 4k ندارم و بیشتر واسه فریم بیشتر بازی ها میخوام بگیرم پرو ارزش داره یا نه؟
فریم ریت بخش سینگل میشه تفاوت داشته باشه ولی من حتی 1 نمونه هم ندیدم اگر راست میگن چرا مس ایفکت اندرومدا یا prey یاگوست ریکان یا بازی های اخیر که فقط سینگلن بازم فریم ریت هاشون در استاندارد و پرو یکی بود؟
پرو فقط بدرد 4k و hdr میخوره.
گول این بازار گرمی ها رو نخور چون کمپانی ها فقط به فکر درآمد زایی هستن مثلا ایفون 6 چی کار نمیتونه بکنه که 6s و 7 میتونه انجام بده؟! عملا هیچ فقط شاید ایفون 7 نهایت 1 ثانیه زودتر کارها رو تموم کنه.جریان کنسول های جدیدم همینه.
اسکورپیو هم بیاد بازم همین جریانه و الان فقط تبلیغه که مایکروسافت میگه دست سازنده ها در فریم بازه چون تیم سازنده اصلا نه وقت نداره نه بودجش نسبت به سودش میرزه که بازی ها رو چندین بار روی در واقع 5 مدل کنسول بسازه و بیس رو روی مدل استاندارد میزاره چون بیشترین مدل فروخته شده کنسول ها مدل استاندارد هست و این روش اونقدر ادامه پیدا میکنه تا نسل جدید کنسول ها عرضه بشه.سازنده ها حتی نمیتونن سویچ که کنسول جدیدی هست رو پشتیبانی کنن و هیچ بازی ای براش نمیاد چه برسه روی 5 مدل کنسول بشینن بازی ها رو توسعه بدن.
در مورد لینک هم که فرمودید والا لینک اپارت هست و مشکلی نداره.مجدد لینک رو میزارم باز اگر نشد یه تستی با هیتلر شکن بزنید
آخرین ویرایش: