shahriyar_pc
کاربر سایت
تبدیل داره ولی خیلی گرونهتبدیل هم نداره؟
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
تبدیل داره ولی خیلی گرونهتبدیل هم نداره؟
سلامسلام. میخام اکانت psn ریجن 2 بسازم.. راهنمایی کنید.راستی من کنسول گرفتم ولی همراش تبدیل برق اروپا به ایران نداره! برای بقیه همینجوره؟
دوست عزیز همین الان قیمت 500گیگ همش 1تومن و یک ترا 1 و 100، کمتر از این میخوای؟دوستان با توجه به فصل امتحانات و اینکه ماه رمضون هم در پیش هست، فکر میکنم الان بهترین موقع خرید ps4 هست. نظر شما چیه؟ الان بخرم یا نه؟
چون فکر میکنم با شروع تابستون قیمتها خیلی بره بالا.
سعی کن پول جمع کنی بزاری روش گلد بخری.یا حتی شده دست دوم گلد تمیز بگیری.بچها چنتا هدفون تا ۲۰۰ تومن برای گیم معرفی میکنین ممنون
مبارکه دوست عزیز منم دو ماه پیش خریدمسلام.دوستان بنده یه کنسول pro گرفتم و الان میخام تمام بازیهایی که تو کنسول ps4 قبلیم داشتم رو بریزیم تو این پرو.الان میخواستم ببینم از اطلاعات کنسول قبلی بک آپ بگیرم میشه رو pro ریخت؟کسی این کار رو کرده؟
سلام من هدست گلد دارم و همچنین هدفون استریو لایسنس پلی استیشنسعی کن پول جمع کنی بزاری روش گلد بخری.یا حتی شده دست دوم گلد تمیز بگیری.
سلام.من خودم هدست گلد اولیم نیم سوز شد فروختمش ولی بازم گلد خریدم برای بار دوم.اما از لحاظ صداگذاریش خیلی راضیم و تمامی عناوین با بهترین کیفیت میده.سلام من هدست گلد دارم و همچنین هدفون استریو لایسنس پلی استیشن
هدست گلد از کیفیت ساخت خوبی برخوردار نیست و در بهترین حالت ترک میخوره صداش هم واسه بعضی بازیا فقط بهینه هست
مورد دیگه اینکه وقتی میذاری رو سرت باید قید موهات بزنی اگه مثل من رو حالت موت حساسی
مورد مثبتش اینه که خیلی سبکه
به شخصه IN EAR STEREO HEADSET لایسنش شده پلی استیشن رو خیلی بیشتر میپسندم و راحتم باهاش کیفیت صداش هم خیلی خوبه
عکسشم واست آپلود میکنم View attachment 75452
هدفونش چطور یکم توضیح بیشتر بدینسعی کن پول جمع کنی بزاری روش گلد بخری.یا حتی شده دست دوم گلد تمیز بگیری.
میکروفن واسه چت با کیفیت عالی دارههدفونش چطور یکم توضیح بیشتر بدین