هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام. میخام اکانت psn ریجن 2 بسازم.. راهنمایی کنید.راستی من کنسول گرفتم ولی همراش تبدیل برق اروپا به ایران نداره! برای بقیه همینجوره؟
سلام
من سری فت اروپا دارم که تبدیل نخواست ولی دوستانی که اسلیم دارن فکر کنم تبدیل دوشاخه بخواد

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

اکانتو ساختم.. الان تقریبا هیچ بازی ندارم! بازی دمویی هست که بشه دانلود کرد؟ بازی دمو رو میشه بدون پلاس بازی کرد؟ و سوال اخر اینکه اکانت هکی استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد مثلا یکی 2 تا بازی فقط... چون شنیدم تا 5 بار سونی بن نمیکنه

دوستان با توجه به فصل امتحانات و اینکه ماه رمضون هم در پیش هست، فکر میکنم الان بهترین موقع خرید ps4 هست. نظر شما چیه؟ الان بخرم یا نه؟
چون فکر میکنم با شروع تابستون قیمتها خیلی بره بالا.

دوستان با توجه به فصل امتحانات و اینکه ماه رمضون هم در پیش هست، فکر میکنم الان بهترین موقع خرید ps4 هست. نظر شما چیه؟ الان بخرم یا نه؟
چون فکر میکنم با شروع تابستون قیمتها خیلی بره بالا.
دوست عزیز همین الان قیمت 500گیگ همش 1تومن و یک ترا 1 و 100، کمتر از این میخوای؟:D
بخر بره باو:D

سلام و خسته نباشید؛

من تازه PS4 خریدم چندتا سوال داشتم.
روزی که من دستگاه را خریدم دادم همون شخصی که ازش خریده بودم برام چندتا بازی نصب کرد و به ازای هر کدوم کلی از من پول گرفت الان من میخواهم از این اکانت های ترکیبی استفاده کنم.
سوالم این هست که اگه من این اکانت ها را بزنم روی دستگاهم بازی های قبلیم حذف میشه یا نه؟ چون فروشنده گفت اگه بازی با اکنت دیگه بزنی اینا که داری حذف میشه؟
میخواهم بدونم راست گفته یا نه فقط به فکر جیبه خودش بوده؟

سلام.دوستان بنده یه کنسول pro گرفتم و الان میخام تمام بازیهایی که تو کنسول ps4 قبلیم داشتم رو بریزیم تو این پرو.الان میخواستم ببینم از اطلاعات کنسول قبلی بک آپ بگیرم میشه رو pro ریخت؟کسی این کار رو کرده؟
مبارکه دوست عزیز منم دو ماه پیش خریدم
ببین باید با لن هر دو کنسولت کنار هم بهم وصل باشن خود پرو تو ستینگ واست انجام میده انتقالشو

سعی کن پول جمع کنی بزاری روش گلد بخری.یا حتی شده دست دوم گلد تمیز بگیری.
سلام من هدست گلد دارم و همچنین هدفون استریو لایسنس پلی استیشن
هدست گلد از کیفیت ساخت خوبی برخوردار نیست و در بهترین حالت ترک میخوره صداش هم واسه بعضی بازیا فقط بهینه هست
مورد دیگه اینکه وقتی میذاری رو سرت باید قید موهات بزنی اگه مثل من رو حالت موت حساسی
مورد مثبتش اینه که خیلی سبکه
به شخصه IN EAR STEREO HEADSET لایسنش شده پلی استیشن رو خیلی بیشتر میپسندم و راحتم باهاش کیفیت صداش هم خیلی خوبه
عکسشم واست آپلود میکنم 51HOiS02voL-800x800.jpg

Last edited by a moderator:
سلام من هدست گلد دارم و همچنین هدفون استریو لایسنس پلی استیشن
هدست گلد از کیفیت ساخت خوبی برخوردار نیست و در بهترین حالت ترک میخوره صداش هم واسه بعضی بازیا فقط بهینه هست
مورد دیگه اینکه وقتی میذاری رو سرت باید قید موهات بزنی اگه مثل من رو حالت موت حساسی
مورد مثبتش اینه که خیلی سبکه
به شخصه IN EAR STEREO HEADSET لایسنش شده پلی استیشن رو خیلی بیشتر میپسندم و راحتم باهاش کیفیت صداش هم خیلی خوبه
عکسشم واست آپلود میکنم View attachment 75452
سلام.من خودم هدست گلد اولیم نیم سوز شد فروختمش ولی بازم گلد خریدم برای بار دوم.اما از لحاظ صداگذاریش خیلی راضیم و تمامی عناوین با بهترین کیفیت میده.
استریوم من استفاده نکردم ازش ولی 150 تومن واسش به نظرم خیلی الکی زیادیه و اینکه شما واسه همون جریان موهاتون هست که شیفتش شدید:D

• Like
Reactions: shahriyar_pc
هدفونش چطور یکم توضیح بیشتر بدین
میکروفن واسه چت با کیفیت عالی داره
قابلیت کاهش نویز خارجی داره
جنسم سیمش نخی هست هیچوقت تاب پیچ نمیخوره
کیفیت صداش بهینه هست خیلی بالا نیست اذیت نمیکنه بعد از چند ساعت مثل گلد و اینکه گلد مدام نیاز ب شارز داره ولی این نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or