هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من واقعا برای خرید بازی به مشکل برخوردم:((
قبلا بازی با قیمت کم عوض میکردم ولی الان برای تعویض با بازی های جدید حداقل ۷۰ تومن میگیرن:|ولی یه جایی هست ۲۴۰ تومن میگیره برای ۴ ماه هر بازی ای که بخوام رو میتونم با هر بازی ای که بخوام عوض کنم.خودش گفت برام فیفا ۱۶ رو بیاری با اینجاستس ۲ تعویض میکنم.این به نظرتون خوب و به صرفست؟
این اکانت های هکی هم نمیدونم چجوریه.خوبن به نظرتون؟
دیسک دسته دوم هم نمیخوام بگیرم چون حوصله فروش و دردسراشو ندارم(:|
اکانت های شیرینگ هم من میخوام تروفی هارو داشته باشم که در اونصورت نمیتونم تروفیای بازی رو بگیرم.
الان چیکار کنم به نظرتون؟

قبلا بازی با قیمت کم عوض میکردم ولی الان برای تعویض با بازی های جدید حداقل ۷۰ تومن میگیرن:|ولی یه جایی هست ۲۴۰ تومن میگیره برای ۴ ماه هر بازی ای که بخوام رو میتونم با هر بازی ای که بخوام عوض کنم.خودش گفت برام فیفا ۱۶ رو بیاری با اینجاستس ۲ تعویض میکنم.این به نظرتون خوب و به صرفست؟
اکانت های شیرینگ هم من میخوام تروفی هارو داشته باشم که در اونصورت نمیتونم تروفیای بازی رو بگیرم.
اکانت هکی جدای از دزدی بودن و احتمال قفل شدن بازیهاش همچین ارزون هم نیست الان اگه بخوای اکانت تکی اینجاستیس رو بگیری بین 50 تا 70 تومن هزینه باید بکنی تازه ممکنه بازیت در عرض یه هفته هم قفل بشه
اون طرح 240 تومن هم به نظرم به صرفه نیست چون شما اگه یه بازی رو واسه یه ماه کرایه کنی واست درمیاد 50 تومن که 4 ماهش میشه 200 تومن تنها در صورتی خوبه که وقتت آزاد باشه و بتونی توی دو هفته یه بازی رو تموم کنی و سریع بری عوضش کن
تنها آپشن های شما کرایه کردن بازی هایی که توی ده بیست ساعت تموم میشن و خرید دیسک دست دو بازی های rpg و آنلاینه یا اینکه میتونی صبر کنی قیمت بازی ها توی استور تخفیف بخوره و دیجیتالی بخری

بازیای جدید همینطورین...اوایل الکی قیمتشون بالاست...
بازیای پر طرف دار هم خیلی دیر قمتشون میاد پاین مثل فیفا...

من خودم اکانت هکی فیفا 17 رو گرفتم الان نزدیک 3 ماهی هست که دارم بازی میکنم...اینجور که من تجریبه کردم معمولا اکانتایی که تعداد بازیای زیادی توشون هست و جدید هم هستن..خیلی زود قفل میشن(بالای 70%)...من تست کردم تقریبا اینجوری بوده...دیگه از اون ب بعد اکانتایی میگیرم که بازی تکی توش باشه...

اکانتی که تعداد بازیای زیاد و شاخ توشون هست...حتما صاحبش هم خوره بازی هست و گاگول نیست...

اکانت شیرینگم اگه ظرفیت 2 بگیری تروفیاش روی اکانت خودت ثبت میشن...

دیسک دست دوم هم خوبه...اگه توی شهرای بزرگ هستی میتونی توی همون شهرتون بفرشیش یا معاوضش کنی...

بین بازی هورایزن - واچ داگز 2 و gta v موندم کدومشو بخرم.
بودجه ام در حدیه ک فقط یکی رو بخرم .
به نظرتون کدومش بهتره؟؟؟؟؟
gta بدرد کسی میخوره که دنبال بخش انلاین باشه (البته بخش تک نفرش هم خوبه ولی بیشتر انلاینش محبوبه)
واچ داگز و هورایزون برای کسی که سینگل خوب میخواد
همشون هم خوبن برمیگرده به خودتون که بیشتر از کدوم سبک خوشتون میاد
اگه وقت ازاد دارید هورایزون رو بگیرید بعد با واچ داگز یا جی تی ای عوض کنید بخاطر اینکه گیم پلیش نسبت به دوتای دیگه کوتاه تره توی چند روز تموم میشه برای پلات کردن هم یه صب تا شب وقت بذارید پلات میشه
واچ داگز و gta گیم پلی طولانی تری دارن بین این دوتا هم من واچ داگز رو پیشنهاد میکنم

بین بازی هورایزن - واچ داگز 2 و gta v موندم کدومشو بخرم.
بودجه ام در حدیه ک فقط یکی رو بخرم .
به نظرتون کدومش بهتره؟؟؟؟؟
درود
من خودم از بازی gta &watch dog اصلا خوشم نمیاد(دیدگاه شخصی)از دید من هورایزن ارزش خرید داره
ولی باز سلیقه ایه

یه سوال اگر کنسول بن بشه ضررش چیه برای ما؟

من کلا اصلا انلاین بازی نمیکنم فقط سینگل میخوام بازی کنم....اگر یک ps4 بخرم و بدم مثلا 10 تا بازی بریزن روش همون مدل 10 تا 200 تومن که خب هکی هم هست و بعد انلاین نمیخوام بازی کنم مشکلی برام پیش میاد؟

امکان بن شدن هست؟ بعد اگر بن بشم چی رو از دست میدم؟ مثلا فقط امکان انلاین بازی کردن رو یا مشکل دیگه ای هم پیش میاد؟

دوستان یه سوال؟ تروفی چیه و به چه دردی میخوره؟ سوال بعد اینکه من همش با کامپیوتر بازی میکردم ولی الان سیستم بازی های جدید رو نمیکشه... برای من که با کامپیوتر مثلا کال اف دیوی بازی میکردم همون لذت رو با دسته و ps4 توی بازی کال اف دیوتی داره؟ منظورم اینه با کنسول راحت میشه از بازی های اول شخص مثل(call of duty ) لذت برد؟>

یه سوال اگر کنسول بن بشه ضررش چیه برای ما؟

من کلا اصلا انلاین بازی نمیکنم فقط سینگل میخوام بازی کنم....اگر یک ps4 بخرم و بدم مثلا 10 تا بازی بریزن روش همون مدل 10 تا 200 تومن که خب هکی هم هست و بعد انلاین نمیخوام بازی کنم مشکلی برام پیش میاد؟

امکان بن شدن هست؟ بعد اگر بن بشم چی رو از دست میدم؟ مثلا فقط امکان انلاین بازی کردن رو یا مشکل دیگه ای هم پیش میاد؟
ضرر و زیانش اینه که ممکنه بازی قفل بشه و کلا نمیتونی بازی کنی

اگر اصلا ps4 رو به اینترنت وصل نکنم هم باز مشکل پیش میاد....اصلا انگار اینترنت ندارم....نمیتونم سینگل بازی کنم بدون نت؟
بدون نت ميتونيد بازي كنيد ولي قبلش بايد انلاين باشيد تا اون اكانتو فعال كنيد و بازيو نصب كنيد بعدش ميشه افلاين استفاده كرد (اگه بازي پشتيباني كنه)
مشكل بن كنسول هم اينه كه اگه كنسولتون بن بشه دسترسي شمارو به psn قطع ميكنه و باعث ميشه ديگه نتونيد از اين اكانتا استفاده كنيد فقط ميتونيد ديسكي استفاده كنيد اونم بازياي افلاين
البته بن شدن كنسول خيلي كم اتفاق ميوفته

• Like
Reactions: Mazi_z
سلام
با شارژر گوشی سامسونگ s5 neo که فکر کنم 2000 میلی امپر هست مشکل پیش میاد دسته ps4 رو که 1000 میلی امپر هست رو شارژ کرد؟
من برای اتصال به گوشی اندرویدی میخوام ps4 ندارم.
تشکر اگه کسی تست کرده .

لذت اصلی بازی شوتر و fps ب بازی کردن با کنترلر هست
چون کلید R2 و L2 مث ماشه اسلحه هستن و هنگام تیراندازی هم دسته ویبره داره کاملا حس اسلحه رو بهت میده
من خودم اصلا از بازی کردن با موس کیبورد نمی تونم لذت ببرم
اونجورم که میدونم گیم پد تو دنیا هم محبوب تره و اصلا بازی شوتر فروش اصلیش رو کنسولاس
البته بحث کانتر و هارد کور گیمرا ها جداست
تروفی هم هر بازی یه سری کار خاص انجام بدی بهت ب عنوان جایزه میده
و سه نوع داره برونز نقره ای طلایی
که بستگی ب سختی اون چیزی که ازت خواسته داره مثلا تروفی طلایی رو اگه تو حالت هارد تموم کنی میده
یا تو یه بازی شوتر ممکنه یکی از تروفی هارو وقتی صد نفر هدشات کنی بده و کلا جنبه رقابتی داره
و وقتی تمام تروفی هارو بگیری تروفی نهایی و پلاتینیوم میده که اصطلاحا میگن بازی رو پلات شد که میتونی جلوی همه پز بدی:D

من با کامپیوتر راحت ترم.. زیاد با دسته و کنسول بازی نکردم بازی های شوتر رو ولی همون چند دفعه که بازی کردم یه جورایی سخت بود نشانه گیری... زیاد تجربه بازی شوتر با کنسول رو ندارم. فقط بازی های ورزشی مثل فوتبال با کنسول کردم

من با کامپیوتر راحت ترم.. زیاد با دسته و کنسول بازی نکردم بازی های شوتر رو ولی همون چند دفعه که بازی کردم یه جورایی سخت بود نشانه گیری... زیاد تجربه بازی شوتر با کنسول رو ندارم. فقط بازی های ورزشی مثل فوتبال با کنسول کردم
شوتر سوم شخص مشكلي نداره ولي اول شخص خصوصا هاردكور با دسته پي اس زياد جالب نيست اون سختيش بخاطر اينه كه كار نكرديد يه مدت كار كنيد اوكي ميشه ولي دركل لذت پي سي رو نداره بنظرم
البته دسته ايكس باكس براي شوتر اول شخص فوق العادس حتي اگه بار اولتون هم باشه باهاش راحتيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or