بستگی به بازی اش داره..ولی در کل فریم در پرو بهتره و ارزششو داره..سلام، میخواستم بدونم تفاوتی بین نرخ فریمدهی FPS بین دو کنسول PS4 و PS4 PRO در تلویزیون فولاچدی مشاهده میشه یا خیر ؟
اگر آره ایا بسیار زیاده یا در حد چند فریمه ؟
وقتی چراقش دیگه روشن خاموش نشه شارژ شدهدرود،عرض ادب
دوستان دسته ps4 مدل اسليم دارم
چجوري ميشه فهميد كي فول شارژ شده؟
منظورتون چراغ روي دسته هست؟اون كه هميشه ثابته!اصلا روشن خاموش نميشه حتي موقعي كه توي شارژهوقتی چراقش دیگه روشن خاموش نشه شارژ شده
چراق پشتشمنظورتون چراغ روي دسته هست؟اون كه هميشه ثابته!اصلا روشن خاموش نميشه حتي موقعي كه توي شارژه
سلام.سلام
اکانت psn ریست پسورد شده چیکار باید کنم
سلامسلام قیمت 500 گیگ اسلیم چنده الان؟ الان بگیرم بهتره یا تابستون؟
سلام.کاری که نداره.برید توی settings بعد گزینه ششم نوشته notifications بعد واردش بشید بعد تیک گزینه دهم که زده downloads رو بردارید و تمامسلام چجوری میشه اپدیت جدید که میاد اتومات دانلود نشه دیروز انلاین شدم دیدم 3تا از بازیارو داره اپدیتش رو دانلود میکنه پاز کردم اگر از تو لیست پاکشون کنم بازیم هم پاک میشه یا فقط اپدینه حذف میشه
اکانتم از این ترکیبیاست
دلیت نکن، دانلود رو همون Pause کن. دیگه دانلود نمیشه کلا. اگه دلیت کنی فقط آپدیت پاک میشه ولی دوباره که سیستم رو روشن کنی باز هم شروع به دانلود میکنه.سلام چجوری میشه اپدیت جدید که میاد اتومات دانلود نشه دیروز انلاین شدم دیدم 3تا از بازیارو داره اپدیتش رو دانلود میکنه پاز کردم اگر از تو لیست پاکشون کنم بازیم هم پاک میشه یا فقط اپدینه حذف میشه
اکانتم از این ترکیبیاست
اگه این کار رو کنه فک کنم فقط نوتیفیکیش دانلود نمیاد، ولی تو پس زمینه خودش آپدیت رو دانلود میکنه ؟!سلام.کاری که نداره.برید توی settings بعد گزینه ششم نوشته notifications بعد واردش بشید بعد تیک گزینه دهم که زده downloads رو بردارید و تمام
من تست کردم یه بار کلا دانلود نشد ولی برای خیلی وقت پیش بوددلیت نکن، دانلود رو همون Pause کن. دیگه دانلود نمیشه کلا. اگه دلیت کنی فقط آپدیت پاک میشه ولی دوباره که سیستم رو روشن کنی باز هم شروع به دانلود میکنه.
برای غیر فعال کردن هم برو تو Settings > System > Automatic Download > Application Update Files تیک گزینه رو وردار
اگه این کار رو کنه فک کنم فقط نوتیفیکیش دانلود نمیاد، ولی تو پس زمینه خودش آپدیت رو دانلود میکنه ؟!