پ.خ شددوستان تهران كجا بازي دسته دو ps4 با قيمت مناسب ميشه پيدا كرد؟ موقع خريد ديسك سالم باشه كافيه يا بايد چيز ديگه اي هم چك كنم؟
بستگی داره به چه دلیلی بن شده باشه اگه برای چیز کوچیکی بده بصورت موقع بن میکنن بعد یه مدت اوکی میشهاگه اکانتی بن شده باشه توسط سونی راهی هست که از بن درش بیاریم!؟
لطفا اگه واستون مقدوره کامل توضیح بدید ...
مثلا طریقه تماس با ساپورت سونی رو کامل بگید چجوری باید باشه
ممنون
احتمالا اکانت هکی ریخته مشکلی نداره میتونید اورجینال از استور خرید کنیدبا سلام
یه سوال داشتم
من چند ماهی میشه که PS4 خریداری کردم
فروشنده چند تا بازی روی هارد واسم ریخته و توی فاکتور هم ذکر کرده که مشکلی پیش نمیاد و میشه به صورت آنلاین هم بازی کرد و تا الان هم مشکلی نبوده
سوال من اینه که اگه بخوام بازی های دیجیتال رو دانلود و خرید کنم آیا مشکلی پیش میاد یا نه ؟
دوم اینکه آیا میشه از هدفون استفاده کرد روی PS4 یا نه ؟ من روی دسته وصل کردم ولی جواب نداد !
با تشکر
کلا که نمیشه پاک کرد مگر اینکه به پشتیبانی پیام بدید شاید قبول کنن کل اکانتو دلیت کنن ولی فک کنم از قسمت setting > psn > account information میتونید اطلاعات اکانت مثل ایمیل رو تغییر بدیددوستان اگه بخوام یه اکانتو رو کلا پاک کنم باید چی کار کنم ؟ نه تنها از روی کنسول بلکه کلا هویتشو پاک کنم چون میخوام با همون ایمیلی که ساختم یه اکانته دیگه بسازم . مرسی .
از تنظیمات rest mode این امکان رو فعال کردید؟ یه چک کنید شاید بخاطر اون باشهدوستان دستگاه من Rest Mode دسته ها رو شارژ نمیکنه !!! مشکل داره؟
باید اسپیکری داشته باشید که کابل کامپوننت پشتیبانی کنه اونوقت میتونید صدا رو انتقال بدین به اسپیکر با کابلراهی هست که بشه اسپیکر با جک 3.5 رو به PS4 وصل کرد؟
البته به جز وصل کردن به دسته
چون سیم تو دست و پاست و آزاردهنده میشه
منم همین سوال رو دارم تو یه تاپیک زده بود از کارت صدایه اکسترنال استفاده کنید کسی تا حالا استفاده کرده جواب میدهراهی هست که بشه اسپیکر با جک 3.5 رو به PS4 وصل کرد؟
البته به جز وصل کردن به دسته
چون سیم تو دست و پاست و آزاردهنده میشه
شما برو توی یوتوب digitall foundry سرچ کنسلام، میخواستم بدونم تفاوتی بین نرخ فریمدهی FPS بین دو کنسول PS4 و PS4 PRO در تلویزیون فولاچدی مشاهده میشه یا خیر ؟
اگر آره ایا بسیار زیاده یا در حد چند فریمه ؟