هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پرو نسبت به اسلیم و نسخه معمولی یه سری برتری هایی داره بزرگترینش کیفیت بهتر و اجرای یه سری عناوین بصورت 4k هست (که البته نیاز به تلویزیون 4k هم دارید)
دلیل خاصی بجز همین کیفیت بهتر برای هزینه اضافه نداره خیلیا اصلا کنسولشون رو عوض نکردن چون دلیل خاصی نداشته همه بازی ها هم برای جفتشون میاد چون پرو یه کنسول بین نسلیه و نسل بعد محسوب نمیشه
برای قیمت میتونید یه سر به سایتا بزنید
توی خرید احتمالا از بابت ریجن ها دچار گمراهی میشید: ریجن 1 مربوط به امریکا 2 مربوط به اروپا و 3 مربوط به کشورای اسیای میانه (اگه اشتباه نکنم؟) میشه
ریجن 1 و 2 هیچ تفاوتی با هم ندارن اصلا ربطی هم به اجرای بازیا و اینجور موارد ندارن ولی ریجن 3 یه تفاوت با بقیه ریجنا داره که بجای ضربدر به عنوان اینتر کردن از دایره استفاده میکنید که این موضوع یکم اذیت کنندس به خصوص اینکه بازیایی که میگیرید اکثرا ریجن 1 و 2 هستن موقع سویچ بین بازی و محیط کاربری کنسول یکم گیج میشید برای همین ریجن 3 پیشنهاد نمیشه
یه مورد دیگه هم حجم کنسوله که 500 گیگ و 1 ترا هست که من اصلا 500 گیگ پیشنهاد نمیکنم چون بیشتر از 100 گیگش غیرقابل مصرفه و اون مقدار باقی مونده هم باز نزدیک 80 گیگش باید ازاد باشه و حجمی که براتون میمونه با توجه به بازیای امروزی و حجمای بالاشون براتون به شدت مشکل ساز میشه (البته میتونید هارد اکسترنال هم بخرید و به کنسول متصل کنید ولی فقط به عنوان هارد کنسول شناسایی میشه و دیگه به هیچ دستگاه دیگه ای نمیتونید اون هاردو وصل کنید)
پلاس هم که اشتراک ماهانه کنسوله و برای استفاده از بخش انلاین بازیا باید داشته باشید بهتره بصورت سالیانه بخرید که بصرفه دربیاد هرماه هم یه تعداد بازی و تم و اینجور موارد برای مشترکین پلاس رایگان میشه
اون بازیایی که بهتون گفته هکی هستن اگه میخواید از اینجور موارد استفاده کنید خودتون به کانالای تلگرام سربزنید بازیایی که میخواید رو بخرید اون فروشنده خودش از این افراد میخره و چند برابر میندازه به شما
یه توضیح مختصر راجع به بازیهای هکی میدید؟ مگه هک شده این کنسول؟

• Like
Reactions: mikelwar
یه توضیح مختصر راجع به بازیهای هکی میدید؟ مگه هک شده این کنسول؟
کنسول هک نشده
با کمبو و پروکسی اکانتارو هک میکنن میفروشن
میتونید بخرید و بزنید
یه سری خوبیا داره:
ارزونه (بیشتر مواقع البته)
میشه انلاین و افلاین بازی کرد
روی اکانت خودتون شیر میشه و میتونید تروفی هارو بگیرید
یه سری بدی داره:
اگه بازیو پاک کنید دیگه نمیتونید دانلودش کنید
احتمال قفل شدن بازیا زیاده اگه قفل بشه کل بازیای اون اکانت غیرقابل استفاده میشه
احتمال بن شدن خود کنسول هم هست احتمالش زیاد نیست ولی اگه بن بشه رسما کنسول رو باید ببوسید بذارید کنار فقط بازی دیسکی اونم بخش افلاینش قابل استفادس

درکل بهتره یا فیزیکی بگیرید و تعویض کنید یا بفروشید بعد یه بازی دیگه بخرید (کاری که اکثریت میکنن)
برای بازیای محبوبتون هم دیجیتالی بگیرید که همیشه داشته باشید
خیالتون هم از بابت همه چیز راحته و بصورت قانونی بازیارو تهیه میکنید

دوستان چیکار کنم فول اسپید سرعت بگیرم از کنسول ؟

بازیام دیسکه زیاد اهل اکانت نیستم

ولی همین آپدین بازیام حجمش بالاست با این سرعتی که کنسول میده نمیشه دانلود کرد . مثلا gta تازگی ۱۴گیگ آپدیت داده یا witcher بیست گیگ آپدیت داره .

تغییراتی هم در dns و mtu ایجاد کردم ولی هیچ کدوم تاثیر خاصی نداشت .

لطفا راهنمایی کنید

آپدیت بازیارو جای هست بشه دانلود کرد ریخت رو کنسول ؟

با سلام و خسته نباشید دوستان الان ps4 pro آکبند چه آپدیتی روشه و آیا نیاز به آپدیت جدید داره ؟ چون بعضیا آپدیت 4.50 یا 4.70 ریختن به مشکل برخوردن.؟؟؟؟
سوال دیگم اینکه مشکل داغی و... نداره کلا مشکل و خرابیاش چه طور نسبت به اسلیم ؟؟؟ من tv4k دارم اسلیم بگیرم یا پرو ؟ و به نظرتون الان بخرم خوبه یا تو هفته اول تیر .
چونtv4k داری pro بخری بهتره اما در رزولوشن 1080pتفاوتی حس نمیشه

ولی همین آپدین بازیام حجمش بالاست با این سرعتی که کنسول میده نمیشه دانلود کرد . مثلا gta تازگی ۱۴گیگ آپدیت داده یا witcher بیست گیگ آپدیت داره .

لطفا راهنمایی کنید

کاری توی کنسول نمیتونید بکنید بهتر با psx و کامپیوتر فایلها رو بگرید بریزید روی کنسول

لطفا راهنمایی کنید

یکی از بهترین راه های آپدیت یا دانلود استفاده از بسته نامحدود شبانه ایرانسل است.
یکی از روش ها رو هم دوستمون گفتن

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

دوستان من میخواستم ps4 بگیرم ولی چند تا سوال داشتم
1) من رو مانیتور میخوام بازی کنم نه رو تیوی، ولی مانیتورم از HDMI پشتیبانی نمیکنه!! یکم سرچ کردم دیدم تبدیلایی وجود داره که بشه HDMI رو vga تبدیل کرد ولی سوالم اینه که اینطوری کاهش کیفیت به وجود نمیاد؟ اصلا این کار واقعا شدنی هست؟ چون خداییش مانیتورم حرف نداره از کیفیت تصویر گرفته تا نور پردازی اون 4، 5 سال پیش که خریدمش غولی بود برا خودش مدلش هم اینه

LG Flatron W1943SE

2) رزولیشن مانیتورم 768*1360 هه میخواستم ببینیم که مثلا 90 درصد بازی های ps4 که رو رزولیشن FULLHD اجرا میشن بعدا رو مانیتور من مشکلی به جود نیماد ؟؟ اصلا کلا چه اتفاقی میفته؟ حالا اگه مثلا pro بگیرم چی میشه؟؟
3) به نظرتون صرف نظر از قضیه مانیتور pro بگیرم بهتره یا slim؟ ممکنه بعدا مثلا یه سال بعد اینا که pro بیشتر جا افتاد دیگه یه سری بازی ها برا خود نسخه ی اصلی ps4 نیاد؟؟
4) تفاوت pro و مثلا slim فقط تو اینه که pro ، کیفیت 4k اجرا میکنه بازی ها رو؟ ممکنه توی یه بازی مشترک راندمانی که pro میده رو نسبت به نسخه ی اصلی بیشتر کنن ،بر فرض یه بازی روی خود ps4 رو 30 فریم قفل باشه بعد اینا بیان بگن که رو pro روی 60 فریم بازی اجرا میشه؟؟
5) با توجه به وضیعیت مانیتورم و صحبتایی که درباره ی pro کردم ، شما به شخصه کدوم مدل رو پیشنهاد میدید که بخرم ؟؟

دوستان من میخواستم ps4 بگیرم ولی چند تا سوال داشتم
1) من رو مانیتور میخوام بازی کنم نه رو تیوی، ولی مانیتورم از HDMI پشتیبانی نمیکنه!! یکم سرچ کردم دیدم تبدیلایی وجود داره که بشه HDMI رو vga تبدیل کرد ولی سوالم اینه که اینطوری کاهش کیفیت به وجود نمیاد؟ اصلا این کار واقعا شدنی هست؟ چون خداییش مانیتورم حرف نداره از کیفیت تصویر گرفته تا نور پردازی اون 4، 5 سال پیش که خریدمش غولی بود برا خودش مدلش هم اینه

LG Flatron W1943SE

2) رزولیشن مانیتورم 768*1360 هه میخواستم ببینیم که مثلا 90 درصد بازی های ps4 که رو رزولیشن FULLHD اجرا میشن بعدا رو مانیتور من مشکلی به جود نیماد ؟؟ اصلا کلا چه اتفاقی میفته؟ حالا اگه مثلا pro بگیرم چی میشه؟؟
3) به نظرتون صرف نظر از قضیه مانیتور pro بگیرم بهتره یا slim؟ ممکنه بعدا مثلا یه سال بعد اینا که pro بیشتر جا افتاد دیگه یه سری بازی ها برا خود نسخه ی اصلی ps4 نیاد؟؟
4) تفاوت pro و مثلا slim فقط تو اینه که pro ، کیفیت 4k اجرا میکنه بازی ها رو؟ ممکنه توی یه بازی مشترک راندمانی که pro میده رو نسبت به نسخه ی اصلی بیشتر کنن ،بر فرض یه بازی روی خود ps4 رو 30 فریم قفل باشه بعد اینا بیان بگن که رو pro روی 60 فریم بازی اجرا میشه؟؟
5) با توجه به وضیعیت مانیتورم و صحبتایی که درباره ی pro کردم ، شما به شخصه کدوم مدل رو پیشنهاد میدید که بخرم ؟؟

سلام اگر میخواهید برای پرو هزینه کنید توصیه اکید من این هست که یک معمولی بخرید و یک مانیتور فول اچ دی.
خودم اول مانیتور hd داشتم بعد fullhd گرفتم که به شدت راضی هستم.
کافیه نسبت پیکسل های hd و fullhd رو مقایسه کنید تا اختلاف رو متوجه بشین

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: mikelwar
سلام
دوستان من یه مشکل دارم تو نصب بازی Life Is Strange
بازی رو با اکانت ریجن یک purchase کردم و اپیزوداشو دانلود کردم با psx بعد درست هر کدوم نصب میشن ولی تو بازی فقط اپیزود 1 و 5 میاد و 2و 3 و4 نمیاد و باز میگه باس purchase کنی...
چه کنم؟؟
مشکل از کجاست؟؟

سلام دوستان من کنسولم بن شده اتباهی رفتم داخل اکانت هکی کسی بلده کمک کنه تا از بن در بیام
اون قسمت اشتباهیش قشنگ بود : ))

تیکت بزنید سونی معذرت خواهی کنید و اینطور موارد احتمالش هست بعد از یه مدت کنسولتون رو از بن دربیارن (البته این چیزیه که دوستان گفتن معلوم نیست کمکی میکنه یا نه ولی میتونید امتحان کنید)

• Like
Reactions: o|d man

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or