هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب چه باید بکنم برای باز شدن بن ؟
اصلا چرا بن شدم
مگه هر کی اکانت هکی میریزه بن میشه ؟
اگه اینجور بود الان همه هک بودن
اگه متوجه بشن بن ميكنن اين روش غيرقانونيه و خيلي از كسايي هم كه زياد استفاده ميكنن بن ميشن
تنها راه اينه با پشتيباني سوني صحبت كنيد ببينيد بن دائم هست يا نه اگه دائم باشه بعيده باز كنن ولي بازم اگه راه حلي باشه خودشون بهتون ميگن

• Like
Reactions: adame_haji
خب چه باید بکنم برای باز شدن بن ؟
اصلا چرا بن شدم
مگه هر کی اکانت هکی میریزه بن میشه ؟
اگه اینجور بود الان همه هک بودن
چرا بن شدی؟عجب سوالی واقعا ، به همون دلیلی که که پلیس دنبال دزد میوفته.
بله شما تنها نیستی و تعداد افرادی که به خاطر اکانت هکی بن شدن بسیار زیاده.
برای خلاصی هم باید با پشتیبانی سونی حرف بزنید.اگر بهتون گفت بن مدت دار شدید و مدتش مثلا 6ماه هست پس هر موقع در اومدید دیگه درس عبرتی بشه و واسه همیشه قانونی کار کنید ولی اگر بهتون گفت بن داءم شدید دیگه از کنسولتون فقط میتونید به صورت آفلاین اونم روی دیسک بخش داستانی بازی ها رو بازی کنید و در واقع یا انلاین رو ببوسید بزارید کنار یا یه کنسول جدید بخرید

من قبلا جي تي اي r all داشتم انلاين مي زدم الان اكه r 2 بخرم سيو هامو مياره و مي تونم دنباله ي اونو برم ?!

معمولا قسمت آنلاینشو میتونی بازی کنی چون توی اکانت سیو میشه ولی برای محکم کاری بهتره ریجن 1 بگیری که دیگه مطمعا بشی سیو هاتو میاره

• Like
Reactions: victor hogo
سلام. ببخشید این اکانت های غیر قانونی رو چجوری تهیه میکنن؟؟ یعنی فرقشون با اکانت های قانونی چیه؟ چرا بهش میگن غیر قانونی؟!!
اکانتای غیر قانونی یعنی با روش هایی پسوورد اکانت فردی رو بدست میارن از تو سایت کنسول طرف رو دی اکتیو میکنن و رو کنسول دیگه ای اکتیو میکنن از بازیاش استفاده میکنن خطر بن شدن هم داره ولی شانسیه

Sent from my iPhone using Tapatalk

میتونم اکانت هکی بخرم، بعدش که بازی رو تموم کردم اکانت رو پاک کنم، بعدش بازی های قانونی رو با خیال راحت آنلاین بازی کنم؟؟ دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

من قبلا جي تي اي r all داشتم انلاين مي زدم الان اكه r 2 بخرم سيو هامو مياره و مي تونم دنباله ي اونو برم ?!
اگه فقط برای بخش انلاین میخواید ریجن بازی اصلا مهم نیست
به اکانت سوشیال کلابتون لینک میشه
مولتی پلیر که هیچ وقت سیو هاش بصورت افلاین ذخیره نمیشن همیشه روی خود اکانت و سرور هست اكانتم معمولا به ريجن بازي كاري نداره
میتونم اکانت هکی بخرم، بعدش که بازی رو تموم کردم اکانت رو پاک کنم، بعدش بازی های قانونی رو با خیال راحت آنلاین بازی کنم؟؟ دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
بدترين مشكلش اينه كه احتمال قفل شدن بازي معمولا زياده قفل هم بشه شما هيچ كاري نميتونيد بكنيد بجز تهيه دوباره اون بازي
دومين مشكلش هم احتمال بن شدن كنسوله اين مورد ربطي نداره شما بازي و اكانتو پاك كنيد يا نه
همين كه شير كنيد كافيه كه غيرقانوني محسوب بشه
صفحه قبل هم بخونيد

من قصد خرید ps4 pro داشتم. یه تعداد سوال دارم که خواهش میکنم یکی جواب بده.
1. یه سری بازی ها رو میریزن با اکانت هک شده. و میگن در صورت انلاین شدن ممکنه بن بشه. این بن شدن مخصوص اون اکانته یا کل کنسول؟(چون پی اس 3 ها قدیم خود دستگاه بن میشد)
2. ایا میشه چند اکانت روی یک دستگاه داشت؟ مثلا یک اکانت هک برای بازی های معمولا افلاین و یک اکانت دیگه با بازی های اورجینال خریداری شده برای انلاین بازی کردن
3.اگر با اکانت هک شده انلاین بشیم و لو بره چه اتفاقی میفته؟ اون اکانت از کار میفته؟ پی اس ایدی بن میشه؟ کل کنسول بن میشه؟ یا به اصطلاح قدیم فلگ میشه؟

من قصد خرید ps4 pro داشتم. یه تعداد سوال دارم که خواهش میکنم یکی جواب بده.
1. یه سری بازی ها رو میریزن با اکانت هک شده. و میگن در صورت انلاین شدن ممکنه بن بشه. این بن شدن مخصوص اون اکانته یا کل کنسول؟(چون پی اس 3 ها قدیم خود دستگاه بن میشد)
2. ایا میشه چند اکانت روی یک دستگاه داشت؟ مثلا یک اکانت هک برای بازی های معمولا افلاین و یک اکانت دیگه با بازی های اورجینال خریداری شده برای انلاین بازی کردن
3.اگر با اکانت هک شده انلاین بشیم و لو بره چه اتفاقی میفته؟ اون اکانت از کار میفته؟ پی اس ایدی بن میشه؟ کل کنسول بن میشه؟ یا به اصطلاح قدیم فلگ میشه؟
میگن انلاین نشید چون احتمال قفل شدن بازیاش هست قفل بشه هم هیچ کاری نمیشه کرد جز خرید دوباره بن شدن هم مربوط به هردو مورد میشه کنسول بن شدن کنسول بدترین حالتشه (صفحه قفل رو ببینید)
بله میتونید چند تا پروفایل بسازید (خونده بودم تا 16 تا میشه ولی خودم تست نکردم درکل محدودیتش جوری نیست که اذیتتون کنه) ولی اکانت هکی که باعث بن شدن کنسول بشه دیگه کل اکانتا از کار میوفتن
سوال سوم هم که تو همون دو مورد بالا توضیح دادم

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
دوستان من یه بازی دیجیتالی داشتم قفل شده اکانت هکی بود مجدد اگه خریدکنم همون بازی رو ریجین بازی ها یکی باشه باید دانلود شه از اول؟
اگه یکی باشه فکر کنم از توی لیست بزنید دانلود قفلش بازشه ولی صد در صد مطمئن نیستم چون امتحان نکردم

• Like
Reactions: victor hogo
میگن انلاین نشید چون احتمال قفل شدن بازیاش هست قفل بشه هم هیچ کاری نمیشه کرد جز خرید دوباره بن شدن هم مربوط به هردو مورد میشه کنسول بن شدن کنسول بدترین حالتشه (صفحه قفل رو ببینید)
بله میتونید چند تا پروفایل بسازید (خونده بودم تا 16 تا میشه ولی خودم تست نکردم درکل محدودیتش جوری نیست که اذیتتون کنه) ولی اکانت هکی که باعث بن شدن کنسول بشه دیگه کل اکانتا از کار میوفتن
سوال سوم هم که تو همون دو مورد بالا توضیح دادم
خیلی ممنون دوست عزیز که جواب دادین.
اگر میشه چند اکانت داشت:
ایا من میتونم یه اکانت هکی داشته باشم (برای افلاین) و یه اکانت اورجینال؟
و اگه من فقط با اکانت اورجینال وصل بشم به اینترنت، اون اکانت هک ممکنه که لو بره؟

یه سوال دیگه ای برای انلاین بازی کردن همه بازی ها پلاس لازم هست؟

آخرین ویرایش:
دوستان من یه بازی دیجیتالی داشتم قفل شده اکانت هکی بود مجدد اگه خریدکنم همون بازی رو ریجین بازی ها یکی باشه باید دانلود شه از اول؟

اگه ریجن هاش یکی باشه اصلا لازم نیست بزنی برای دانلود، همین که اکانت رو اکتیو کنی قفل بازی میره و میتونی بازی کنی

اگه دیدی وارد لیست دانلودت شد بازی، بدون که ریجنها بازیها با هم فرق داشته

خیلی ممنون دوست عزیز که جواب دادین.
اگر میشه چند اکانت داشت:
ایا من میتونم یه اکانت هکی داشته باشم (برای افلاین) و یه اکانت اورجینال؟
و اگه من فقط با اکانت اورجینال وصل بشم به اینترنت، اون اکانت هک ممکنه که لو بره؟

یه سوال دیگه ای برای انلاین بازی کردن همه بازی ها پلاس لازم هست؟
:-?
فکر کنم بشه همچین کاری کرد ولی اینم درنظر بگیرید هربار بخواید بازی جدید به اکانتی که برای بازیای هکی ساختید اضافه کنید (بخواید اکانت هکی جدید بگیرید) باز مجبورید اون اکانتو به اینترنت متصل کنید مشکل اصلی این اکانتا هم بن شدن خود کنسوله
بله برای استفاده از بخش انلاین اکثر بازیا به پلاس نیاز دارید
فقط عناوین f2p نیاز به پلاس ندارن که اونا هم تقریبا هیچ کدومشون حتی ارزش دانلود هم ندارن

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or