هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
هارد كنسولم يك ترا هست كه مي خوام تبديلش كنم به ٢ ترا . يك هارد ٢ ترابايت روميزي يا بقولي آداپتور دار هم دارم مي خواستم بدونم تعويض هارد ps4 pro رو پيشنهاد ميديد كه يك ٢ ترا براش بخرم يا از همين هاردي كه دارم استفاده كنم؟
فرق خاصي و محسوسي با هم از نظر سرعت اجراي بازي و ... ميكنن؟
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
هارد كنسولم يك ترا هست كه مي خوام تبديلش كنم به ٢ ترا . يك هارد ٢ ترابايت روميزي يا بقولي آداپتور دار هم دارم مي خواستم بدونم تعويض هارد ps4 pro رو پيشنهاد ميديد كه يك ٢ ترا براش بخرم يا از همين هاردي كه دارم استفاده كنم؟
فرق خاصي و محسوسي با هم از نظر سرعت اجراي بازي و ... ميكنن؟
ممنون

همون هارد رو وصل کنید به کنسول فقط ممکنه زمان لود بازی چند ثانیه بیشتر بشه توی سرعت بازی تاثیری نداره

• Like
Reactions: dooste.man83
يك سوال ديگم داشتم
ميشه بين هارد اكسترنال و هارد داخلي دستگاه بازي ها رو جابجا كرد مثلا بازي هايي كه الان بازي نميكنم بريزم رو اكسترنال هر وقت نياز داشتم از اكسترنال بيارم روي اينترنال؟

يك سوال ديگم داشتم
ميشه بين هارد اكسترنال و هارد داخلي دستگاه بازي ها رو جابجا كرد مثلا بازي هايي كه الان بازي نميكنم بريزم رو اكسترنال هر وقت نياز داشتم از اكسترنال بيارم روي اينترنال؟

فکر نکنم بشه همون اول نصب مشخص میکنه که روی هارد اکسترنال نصب بشه یا داخلی و دیگه نمیشه جابجا کرد

• Like
Reactions: dooste.man83
يك سوال ديگم داشتم

بله.امکانش هست.

سلام دوستان می خواستم یه سری بازیهارو تو حالت rest mode دانلود کنم...می خواستم ببینم ps4 گزینه ای نداره که سر موقع مشخص خود دستگاه خاموش بشه یا دانلودش متوقف بشه...؟

من یک سری بازیه جدی گرفتم از استور سونی ولی هاردم پر شده . چندجا خوندم از روی هارد اکسترنال هم میشه بازی کرد . کسی میدونه میشه یا نه؟ و اگه میشه چجوریه ؟ فولدر خاصی باید بسازیم تو هارد؟

سلام دوستان می خواستم یه سری بازیهارو تو حالت rest mode دانلود کنم...می خواستم ببینم ps4 گزینه ای نداره که سر موقع مشخص خود دستگاه خاموش بشه یا دانلودش متوقف بشه...؟
نه امکان این کار نیست با pc دانلود کن بعد انتقال بده
من یک سری بازیه جدی گرفتم از استور سونی ولی هاردم پر شده . چندجا خوندم از روی هارد اکسترنال هم میشه بازی کرد . کسی میدونه میشه یا نه؟ و اگه میشه چجوریه ؟ فولدر خاصی باید بسازیم تو هارد؟
هارد رو باید با خود کنسول فرمت کنی پس حواست باشه همه چیزت پاک میشه بعد میتونی روش بازی بریزی و اجرا کنی

Sent from my Gooshi using Tapatalk

سلام دوستان . قاب دستم شکست . وب سایتی میشناسید قاب خالی دسته بفروشه . از این طلایی ، نقریا نمیخوام . اصلی میخوام . روکش نه ، قاب خوده دسته . ممنون :):)

سلام دوستان . قاب دستم شکست . وب سایتی میشناسید قاب خالی دسته بفروشه . از این طلایی ، نقریا نمیخوام . اصلی میخوام . روکش نه ، قاب خوده دسته . ممنون :):)
سلام
اگر ساکن تهران هستید بروید توپخونه مغازه هایی که توی کار تعمیر هستند حتما دارند.
توی گوگل هم سرچ کنید چندتا سایت قطعه فروش هم میتونید پیدا کنید.

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: arash_sard
سلام من یک هارد 2 ترابایتی سیگیت پلاس اسلیم گرفتم . کدوم راه رو پیشنهاد میدید ؟
1- هارد دستگاه رو کلا با این هارد عوض کنم ؟ ( البته اگر مشکلی در سرعت و ... پیش نمیاد )
2- هارد خود دستگاه باشه و بعضی بازی ها که کمتر بازی میکنم رو بریزم روی اون هارد و با usb 3.0 به دستگاه وصل باشه ( اینجوری همیشه هارد اصلی دستگاه هم بیشترش خالی میمونه )

ممنون اگر پیشنهاد بدید

سلام خسته نباشید
من داخل بحث پی اس فور زیاد آشنایی ندارم و تازه اومدم داخل بازی های پی اس فور و اطلاعات کافی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید
من یه مشکلی دارم با دانلود دیتای بازی بعضی بازی ها رو میخوام دانلود کنم ولی علاوه بر اینکه ریجن 1 و 2 دارند برای هر کدوم جلوی ریجنش چندین کد زده که نمیدونم کدوم باید دانلود بشه و این کد ها برای چیه اصلا
برای مثال
برای بازی دانلود دیتای بازی Horizon Zero Dawn برای PS4
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA07320)
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA01021)
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA07319)

و همین طور کد برای ریجن یک هم هست

یه مورد دیگه هم بهش برمیخورم میبینم بازی اصلی مثلا 30 گیگه ولی بعدش یه سایتی برای دانلود اپدیتش رو میزاره 40 گیگ این طبیعی هست که اپدیت بیشتر خوده بازی باشه؟

ممنونم از انجمن خوبتون

سلام
دوستان تو هارد 500 ps4 که 410 گیگ بهم جا میده تا 410 گیگش میتونم بازی بریزم یا نه کمتر میشه
اخه من 65 گیگ جا داشتم میخواستم بتلفیلد 55 گیگی رو بریزم اجازه نمیداد میگفت هاردت پره مجبور شدم یکی از بازیها رو پاک کنم
حالا الان حدود 51 گیگ جا درام میخوام gof of war رو بریزم 40 گیگه اجازه میده یا نه دوباره میگه پاک کن

سلام خسته نباشید
من داخل بحث پی اس فور زیاد آشنایی ندارم و تازه اومدم داخل بازی های پی اس فور و اطلاعات کافی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید
من یه مشکلی دارم با دانلود دیتای بازی بعضی بازی ها رو میخوام دانلود کنم ولی علاوه بر اینکه ریجن 1 و 2 دارند برای هر کدوم جلوی ریجنش چندین کد زده که نمیدونم کدوم باید دانلود بشه و این کد ها برای چیه اصلا
برای مثال
برای بازی دانلود دیتای بازی Horizon Zero Dawn برای PS4
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA07320)
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA01021)
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA07319)

و همین طور کد برای ریجن یک هم هست

یه مورد دیگه هم بهش برمیخورم میبینم بازی اصلی مثلا 30 گیگه ولی بعدش یه سایتی برای دانلود اپدیتش رو میزاره 40 گیگ این طبیعی هست که اپدیت بیشتر خوده بازی باشه؟

ممنونم از انجمن خوبتون
برو لینک زیر قسمت اولشو انجام بده.فقط قبلش باید sign in کنی.
ساده‌ترین روش یافتن لینک آپدیت بازی‌ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or