هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من جدیدا یه اسلیم خریدم
فروشنده می گفت دسته رو نباید با شارژر موبایل شارژ کرد چون خراب میشه و حتما یه شارژر بخر و به همین خاطر به حرفش اعتماد نکردم و فعلا نخریدم
می خواستم بدونم اصلا اشکالی داره کابل USB رو به شارژرهای موبایل وصل کرد و دسته رو شارژ کرد. لطفا نظر کارشناسی بدهید
خیلی متشکرم

راحت ترین راه استفادا از دستگاه های دیگه که USB دارن هست ، مثل تلویزئون یا کامپیوتر و ...
چون استاندارد هست و مشکلی پیش نمیاد

سلام دوستان من دو تا بازی ظرفیت سه گرفتم و تمومشون کردم حالا می خواستم بدونم اگر یوزر یا همون اکانتای بازی رو پاک کنم فیلم ها و عکس هایی که از بازی گرفتم و روی اکانت اصلی خودم هم هست با اون پاک می شه...؟؟
ممنون می شم جواب بدید....

سلام دوستان من دو تا بازی ظرفیت سه گرفتم و تمومشون کردم حالا می خواستم بدونم اگر یوزر یا همون اکانتای بازی رو پاک کنم فیلم ها و عکس هایی که از بازی گرفتم و روی اکانت اصلی خودم هم هست با اون پاک می شه...؟؟
ممنون می شم جواب بدید....
نه پاک نمیشن حتی اگر بازی رو هم پاک کنید عکسا و فیلم ها پاک نمیشن

سلام خسته نباشید
من داخل بحث پی اس فور زیاد آشنایی ندارم و تازه اومدم داخل بازی های پی اس فور و اطلاعات کافی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید
من یه مشکلی دارم با دانلود دیتای بازی بعضی بازی ها رو میخوام دانلود کنم ولی علاوه بر اینکه ریجن 1 و 2 دارند برای هر کدوم جلوی ریجنش چندین کد زده که نمیدونم کدوم باید دانلود بشه و این کد ها برای چیه اصلا
برای مثال
برای بازی دانلود دیتای بازی Horizon Zero Dawn برای PS4
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA07320)
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA01021)
دانلود نسخه کامل بازی ریجن 2 (CUSA07319)

و همین طور کد برای ریجن یک هم هست

یه مورد دیگه هم بهش برمیخورم میبینم بازی اصلی مثلا 30 گیگه ولی بعدش یه سایتی برای دانلود اپدیتش رو میزاره 40 گیگ این طبیعی هست که اپدیت بیشتر خوده بازی باشه؟

ممنونم از انجمن خوبتون
با تشکر

سلام با توجه به مساعلی که راجع به هک میگن
فریمور 4.5 بودن خیلی مهمه؟
من میخوام کنسول بخرم گفتم اگه مهمه چه فریموری روش باشه
چه سال ساختی رو بخرم ؟

چند سوال داشتم

1- در ps4 pro مد boost رو فعال کنم یا نه ؟ به دستگاه فشار نمیاره ؟ ( از نظر گرمایشی و کاهش طول عمر دستگاه )
میشه همیشه روشن باشه ؟

2- یک هارد اکسترنال سیگیت usb3.0 و 7200 دور دارم . می خواستم ببینم بازی ها رو روی این هارد بریزم سرعت اجرا و خواندن بازی ها از هارد اصلی ps4 pro کمتره ؟

3- آیا استفاده از هارد اکسترنال رو میزی ( با آداپتور با توجه به اینکه از usb دستگاه تغزیه نمیکنه و با توجه به روشن بودن boost mode برای دستگاه بهتره و کمتر به منبع تغذیه اش فشار میاره ؟

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه چک کردم آپدیت بازیها و دانلود کردن اتوماتیکش رو غیر فعال کرد؟
من وقتی به اینترنت وصله کنسولم تو هر بازی که میرم چک میکنه و دانلود میکنه آپدیتش رو و باید به صورت دستی بیام از تو notifications کنسلش کنم
با اینکه از تو ستینگ دانلود اتوماتیک رو غیر فعال کردم
راه حل چیه؟
مرسی

سلام
دوستان من دارم بازی اسیسنس کریت رو بازی میکنم،اما توی 52% وقتی میخواد لود بشهو بره برای بازی کردن،هنگ میکنه؟!!!!!
چطوری میشه حلش کرد؟
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن

اگه یه اکانتی رو پاک کنیم بازی های اون اکانت روی یوزر های دیگه مبمونه یا پاک میشه

Sent from my H60-L04 using Tapatalk
بازی فقل میشه نمی تونید استفاده کنید

سلام
دوستان من دارم بازی اسیسنس کریت رو بازی میکنم،اما توی 52% وقتی میخواد لود بشهو بره برای بازی کردن،هنگ میکنه؟!!!!!
چطوری میشه حلش کرد؟
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن
اگر بازی دیسک هست از سیو بازی بک اپ تهیه کنید بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید

سوالی داشتم

در ps4 pro مد boost رو فعال کنم یا نه ؟ به دستگاه فشار نمیاره ؟ ( از نظر گرمایشی و کاهش طول عمر )
میشه همیشه روشن باشه؟

و اینکه یک هارد اکسترنال سیگیت usb3.0 و 7200 دور دارم

می خواستم ببینم بازی ها رو روی این هارد بریزم سرعت اجرا و خواندن بازی ها از هارد اصلی ps4 pro کمتره ؟

boost سادست فشار خاصی نمیاره در حد یک اورکلاک

اگه بازی رو روی هارد اکسترنال بریزد ممکنه لود بازی ها چند ثانیه بیشتر بشه ولی توی فریم مشکلی به وجود نمیاره

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
برای ps4 slim چجوری خروجی صدا بگیریم به ضبط وصل کنیم
یجا دیدم زده بود کارت صدایه usb بزنید ولی مثل اینکه هر کارتی بهش نمیخوره
چیزی میشناسید معرفی کنید قیمتش هم زیاد نباشه

دوستات من Call if duty infinit warfare legecy edition رو امشب گرفتم ١٧٠
ولي فقط ريجن ٢ هست
اكانت من هم ريجن ١ هست
برا دانلود نقشه هاي جديد و لباس و اسلحه و اينا مشكلي برام
پيش نمياد؟ فقط همين از تو اكانت ريجن ٢ام بزنم برا دانلود كافيه؟ نصب ميشه ك با اكانت ريجن ١كم بازي كنم؟؟
نيازي ب پرايمري كردن اكانت ريجن ٢ و اينا نيست؟

بعد دوتا كد هم داره يكي محتواي اضافه برا اينفينيت وارفر هست ك تو اكانت ريجن ٢ اروپام زدم درست شد مشكلي نبود
ولي اون كدي ك برا دانلود ريمستر مدرن وارفر هست هرچي واردش ميكنم ميگه اين كد وجود نداره و درست نيست يا اينكه از تاريخش گذشته . در صورتي ك تا ٢٠١٩ تاريخ داره

ممكنه كدش الكي باشه؟؟

گيج شدم دوستان
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

پ . ن : كد ارور رو سرچ كردم تا مربوط ب منطقه ميشه
يدونه اكانت ريجن ٢ امارات ساختم جواب داد و مدرن وارفير ريمستر رو پرچيس كردم
لا مصب ٦٢ گيگ حجم بازيه . حالا اگه بخوام ديتا رو بريزم بايد حتما ديتا ريجن ٢ امارات رو بريزم ؟ ديتا ريجن ٢ اروپا جواب نميده؟
بعد برا بازي توي اكانت ريجن ١كم با مشكل مواجه نميشم ؟؟
همين ك دانلود بشه كافيه؟ يا هربار ك خواستم برم توي بازي بايد يه بار برم تو اكانت ريجن ٢ بعد برم تو ريجن ١ ؟

بعد برا آپديت اينفينيت وارفر كه ١٠ گيگ هست چطور؟
اونم بايد آپديت ريجن ٢ امارات بريزم؟ ديتاي آپديت با ريجن ٢ اروپا يا ريجن ١ فرق داره؟

ea192319c27da4938dcf40df43b4a5f4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or