هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یک سوال دیگه الان دیتای فیزیکی بازی ها حتما باید بعدا بازی بر اساس اون رجین باشه بخوام دوباره بخرم برای ادامه سیو و اپدیت هایی که گرفتم؟ مثلا من مافیا 3 رجین 2 بوده بازی کردم و اپدیتش گرفتم
فروختم دوباره باید رجین 2 باشه بخوام بخرم ادامه؟ یا رجین 1 ام میشه

حتما باید همون رجیون باشه

• Like
Reactions: SHANSER
حتما باید همون رجیون باشه
یعنی واقعا این قضیه رجین که سونی درست کرده تو مخه رجین 1 ها الان واسه خودشون لژ نشین شدن یک بازی میبینی به زور پیدا میشه رجین 1 اش کلا بساز مسخره رو باید جمع کنن رجین فری کنن مثل بازی های ایکس باکس 1

• Like
Reactions: Inanc
اقايون spotify داخل PS4 هركارى ميكنم وصل نميشه كلا داخل اپليكيشن نميره، لاگ اين هم كردم، هر كارى هم كه داخل اينترنت گفتن كردم، مشكل با isp هاى ايرانه؟

دوستان سیو ها و فایل های نسخه‌ی دیجیتالی یه بازی با نسخه‌ی دیسک اون فرق داره؟ (ریجن های یکسان)
وقتی نسخه‌ی دیسک بازی روی دستگاه نصب هست و ما نسخه‌ی دیجیتال رو بخریم کل بازی از اول دانلود میشه بعد از دانلود سیو ها‌ی نسخه‌ی دیسک شناسایی میشن؟

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk

دوستان سیو ها و فایل های نسخه‌ی دیجیتالی یه بازی با نسخه‌ی دیسک اون فرق داره؟ (ریجن های یکسان)
وقتی نسخه‌ی دیسک بازی روی دستگاه نصب هست و ما نسخه‌ی دیجیتال رو بخریم کل بازی از اول دانلود میشه بعد از دانلود سیو ها‌ی نسخه‌ی دیسک شناسایی میشن؟

Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
در صورت یکی بودن ریجن بازیها بله saveها شناسایی میشن
قانونش اینه دیتای قیزیکی و دیجیتالی یکی نیست وجود دیسک بازی تو دستگاه برای اجرای بازی دیجیتالی کافی نیست در واقع اون لحظه داره از رو دیسک بازی رو میخونه
شما دیسک رو دربیار ، دیجیتالی دانلود کن شک نکن سیوها شناسایی میشن

دوستان من اکانت کامل(نه شیرینگ) بازی انچارتد کالکشن رو از یک سایت خریدم و فروشنده یک ایمیل و پسورد بهم داده که برای ساختن یوزری هست که باهاش بازی رو خریده
میخوام بدونم چطوری میشه بازی رو روی یوزر اصلی خودم اجرا کنم بدون اینکه نیازی به یوزری که فروشنده بهم داده باشه
وقتی یوزر حاوی بازی رو پاک میکنم دیگه بازی رو یوزر خودم اجرا نمیشه
ممنون میشم جواب بدبد

دوستان من اکانت کامل(نه شیرینگ) بازی انچارتد کالکشن رو از یک سایت خریدم و فروشنده یک ایمیل و پسورد بهم داده که برای ساختن یوزری هست که باهاش بازی رو خریده
میخوام بدونم چطوری میشه بازی رو روی یوزر اصلی خودم اجرا کنم بدون اینکه نیازی به یوزری که فروشنده بهم داده باشه
وقتی یوزر حاوی بازی رو پاک میکنم دیگه بازی رو یوزر خودم اجرا نمیشه
ممنون میشم جواب بدبد
راهی وجود نداره بدون وجود اکانت بازی رو اجرا کنی پس اکانت رو وارد کنسولت کن و اکتیو کن بزن دانلود بشه ، برو تو اکانت خودت بازی کن و در صورت حذف اکانت خریداری شده بازیت پریده

• Like
Reactions: db07
دوستان من وقتی کونسولو روشن میکنم بازی هام همیشه به صورت اتوماتیک چک میشدن که آپدیت چیزی اومده براش یا نه اما الان اصلا اینطوری نمیشه میشه راهنمایین کنین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or