کرکی در کار نیست همون اکانت های هکی هستندوستان شنیدم بازی ها بعد از یه مدت که میان کرک میشن.
منظور ازین کرک شدن چیه همون اکانتِ؟؟
یک سوال دیگه الان دیتای فیزیکی بازی ها حتما باید بعدا بازی بر اساس اون رجین باشه بخوام دوباره بخرم برای ادامه سیو و اپدیت هایی که گرفتم؟ مثلا من مافیا 3 رجین 2 بوده بازی کردم و اپدیتش گرفتم
فروختم دوباره باید رجین 2 باشه بخوام بخرم ادامه؟ یا رجین 1 ام میشه
یعنی واقعا این قضیه رجین که سونی درست کرده تو مخه رجین 1 ها الان واسه خودشون لژ نشین شدن یک بازی میبینی به زور پیدا میشه رجین 1 اش کلا بساز مسخره رو باید جمع کنن رجین فری کنن مثل بازی های ایکس باکس 1حتما باید همون رجیون باشه
فیلتر هستاقايون spotify داخل PS4 هركارى ميكنم وصل نميشه كلا داخل اپليكيشن نميره، لاگ اين هم كردم، هر كارى هم كه داخل اينترنت گفتن كردم، مشكل با isp هاى ايرانه؟
اگه منظورت نصب بازی رو فلشه خیر نمیتونیدوستان جواب سوال بالا رو میدونید
در صورت یکی بودن ریجن بازیها بله saveها شناسایی میشندوستان سیو ها و فایل های نسخهی دیجیتالی یه بازی با نسخهی دیسک اون فرق داره؟ (ریجن های یکسان)
وقتی نسخهی دیسک بازی روی دستگاه نصب هست و ما نسخهی دیجیتال رو بخریم کل بازی از اول دانلود میشه بعد از دانلود سیو های نسخهی دیسک شناسایی میشن؟
Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
پس با ديوايس هاى ديگه چرا فيلتر نيست؟ يعنى هيشكى اينجا موقع بازى اهنگ گوش نميده؟فیلتر هست
من که با مدیا پلیر خود کنسول اینکارو میکنم.پس با ديوايس هاى ديگه چرا فيلتر نيست؟ يعنى هيشكى اينجا موقع بازى اهنگ گوش نميده؟
راهی وجود نداره بدون وجود اکانت بازی رو اجرا کنی پس اکانت رو وارد کنسولت کن و اکتیو کن بزن دانلود بشه ، برو تو اکانت خودت بازی کن و در صورت حذف اکانت خریداری شده بازیت پریدهدوستان من اکانت کامل(نه شیرینگ) بازی انچارتد کالکشن رو از یک سایت خریدم و فروشنده یک ایمیل و پسورد بهم داده که برای ساختن یوزری هست که باهاش بازی رو خریده
میخوام بدونم چطوری میشه بازی رو روی یوزر اصلی خودم اجرا کنم بدون اینکه نیازی به یوزری که فروشنده بهم داده باشه
وقتی یوزر حاوی بازی رو پاک میکنم دیگه بازی رو یوزر خودم اجرا نمیشه
ممنون میشم جواب بدبد