درودسلام چندتا سوال دارم
Ps4slim با pro چه فرقي داره؟
رو ps4 ميشه مثل ps3 بازي نصب كرد؟
قيمت هر بازي چجوريه؟
ريجن چيه؟
ممنون ميشم جواب بدين
این مشکل خود کنسوله حجم رو نگه میداره برا اسکرین شات و این چیزا مجبوری حجم رو خالی کنیسلام.یه مشکلی برام پیش امده میخوام یه بازی سی گیگی دانلود کنم میگه فضا خالی نیست درصورتی که پنجاه گیگ خالی هست. کسی میدونه مشکل چیه؟
با کابل میشه وصل کردسلام و عرض ادب
ایا امکانش هست دسته ps4 رو به ps3 وصل کرد؟ ps3 کپی خور شده .
از توی قسمت یوزر می تونید اکانت ها رو پاک کنیدرود
دوستان راهی هست که کلا اکانت های هکی رو از کنسول پاک کرد؟
Ps vr ساپورت میکنه معمولیسلام خدمت دوستان عزیز
تلویزیون بنده سونی w800 full nd
هستش قصد خرید ps4 دارم بنظرتون معمولی بگیرم یا pro
اگه معمولی بگیرم هدست ps vr ساپورت میکنه
راهنمایی کنید بیزحمت
سپاس
خطر بن شدن هم دیگه کلا از میان میره دیگه نه؟؟از توی قسمت یوزر می تونید اکانت ها رو پاک کنی
سلامسلام
من جدیدا یه اسلیم خریدم
فروشنده می گفت دسته رو نباید با شارژر موبایل شارژ کرد چون خراب میشه و حتما یه شارژر بخر و به همین خاطر به حرفش اعتماد نکردم و فعلا نخریدم
می خواستم بدونم اصلا اشکالی داره کابل USB رو به شارژرهای موبایل وصل کرد و دسته رو شارژ کرد. لطفا نظر کارشناسی بدهید
خیلی متشکرم
باتریه دسته 5 ولت و 800 میلی امپر هست میتونی بری شارژر 5 ولت با امپر بالا یا پایین تر از این بگیری(البته در مورد امپر بالا دقیق نمیدونم شارژ کنه یا نه) خودم یه دونه 1 امپرش رو دارم شارژ نکرد(شارژ ایفون 5) ولی رفتم یه شارژ نوکیا 550 امپری گرفتم راحت شارژ کرد فرقی هم از لحاط عمر تا حالا نکرده هیمن جریان رو با هدست گلد هم میکنم البته اون رو با شارژ ایفون شارژ میکنم چون سر جریان امپر بالاتر سریع تر شارژ میکنه, فکر کنم باتریه دسته امپر بالا 800 رو قبول نکنه ولی برا هدست گلد مشکلی نبوده هم با 550 شارژ کرده هم با 1000 امپرسلام
من جدیدا یه اسلیم خریدم
فروشنده می گفت دسته رو نباید با شارژر موبایل شارژ کرد چون خراب میشه و حتما یه شارژر بخر و به همین خاطر به حرفش اعتماد نکردم و فعلا نخریدم
می خواستم بدونم اصلا اشکالی داره کابل USB رو به شارژرهای موبایل وصل کرد و دسته رو شارژ کرد. لطفا نظر کارشناسی بدهید
خیلی متشکرم