دوستان می خوام ps4 pro بگیرم فقط سوال داشتم که صدای این مدل دستگاه که زیاد نیست؟!
بعد می خواستم بدونم که موقع خرید چی ها رو از دستگاه و رو جعبه دستگاه تو مدل pro باید چک کنم که یه موقع دستگاه خراب و یافیک نباشه.
دادا صدای سری ۱۲ کمه یا بلنده؟ نسبت به سری های ۱۰ و ۱۱ میگمتوی صدا:
PS4 > PS4 Pro > PS4 Slim
حدود 60 گیگ آخر هارد رو برای آپدیت های خود دستگاه یا جاهایی که نیازه به عنوان کش ازش استفاده میکنه تا بازی روان تر و سریعتر اجرا شهدوستان جواب این سوال رو نمی دونید چرا با اینکه الان 53 گیگ خالی دارم نمیتوم بازی 40 گیگی (god of war) رو بریزم میگه جا نداری
تشکرحدود 60 گیگ آخر هارد رو برای آپدیت های خود دستگاه یا جاهایی که نیازه به عنوان کش ازش استفاده میکنه تا بازی روان تر و سریعتر اجرا شه
روی اون 60 گیگ اصلا خساب نکنید
دوست عزیز پرو تقریبا کم صدا هست و گرمای کمی تولید میکنه...دوستان می خوام ps4 pro بگیرم فقط سوال داشتم که صدای این مدل دستگاه که زیاد نیست؟!
بعد می خواستم بدونم که موقع خرید چی ها رو از دستگاه و رو جعبه دستگاه تو مدل pro باید چک کنم که یه موقع دستگاه خراب و یافیک نباشه.
سلام دوستان. تازه عضو شدم ، لطفا کمکم کنید بهترین انتخاب رو انجام بدم. میخوام ps4 بگیرم. تو مدلش و ظرفیتش موندم. pro نمیخوام چون تلویزیونشو ندارم. حالا بین معمولی و اسلیم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟ تمام فرقشون رو تو اینترنت خوندم و میدونم اما هرکی یه چیزی میگه. یکی میگه اسلیم کیفیت نداره یکی میگه معمولی صداش زیاده والا گیج شدیم. دوستان اگر تجربه دارن لطفا بگن کدوم الان ارزش خرید بیشتری داره و به چه دلیل؟؟ خودتون بودید کدوم رو میگرفتین. سوال بعدی اینکه 1 ترا بگیرم یا 500 گیگ ؟؟ لطفا توضیح بدید چطور بفهمم کدوم مناسب منه. نهایت 7، 8 تا بازی بخوام بکنم. ممنون میشم راهنماییم کنید راحت شم از این سردرگمی.
خیلی ممنون داداش لطف کردی. والا آره بازی که بیشتر نمیکنم، اما شما پس نظرت رو 1 ترا هست،حتی الان که رو هارد هم میشه بازی نصب کرد؟ میخوام خیالم راحت باشه حالا به قول شما 100 تومن بیشتر ارزششو داره. یه سوال دیگه شما چند گرفتی 500 رو و الان 1 حدودش چنده؟ جای خاصی رو پیشنهاد میکنید واسه خرید حالا چه اینترنتی چه حضوری؟ نکته خاصی هست که موقع خرید بهش توجه کنم مثل پلمپ و ... این حرفا؟ ببخشید طولانی شدسلام
به نظرم همین اسلیم خوبه صداش کمتره حالا کیفیتش یه مقدار پایین تره نمیخوایی که باهاش کشتی بگیری یخورده بیشتر مراقبت میکنی
بازی هم اگر 7 تا 8 میخوایی و مطمئنی 500 کافیه ولی به نظر من 1 ترا بگیر خیالت راحت باشه اختلاف 100 تومان هست و ارزشش رو داره
من خودم همین اشتباه رو کردم الان پشیمونم چرا 1 ترا نگرفتم
البته اینم بگم با اپدیت جدید میتونی هارد اکسترنال وصل کنی و بازی روش نصب کنی
توی استور میتونید برید؟ اگه می تونید کنسول بن نشدهوقتی تمام بازی دیجیتالی هام قفل شده و ارور ws-37397-9 رو میده
یعنی کنسول بن شده؟
والا جاش که توپخونه هستش (پشت شهرداری) من 500 رو 1065 گرفتم حدود 2 هفته پیش الانو نمیدونم. 1 ترا هم 100 تومان گرونترهخیلی ممنون داداش لطف کردی. والا آره بازی که بیشتر نمیکنم، اما شما پس نظرت رو 1 ترا هست،حتی الان که رو هارد هم میشه بازی نصب کرد؟ میخوام خیالم راحت باشه حالا به قول شما 100 تومن بیشتر ارزششو داره. یه سوال دیگه شما چند گرفتی 500 رو و الان 1 حدودش چنده؟ جای خاصی رو پیشنهاد میکنید واسه خرید حالا چه اینترنتی چه حضوری؟ نکته خاصی هست که موقع خرید بهش توجه کنم مثل پلمپ و ... این حرفا؟ ببخشید طولانی شد
با 1100 تومن هم میتونی یه ترا بگیریمرسی از کمک و راهنماییتون خیلی ممنون:blush: