هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان . یه سوال . اگه وسط یه بازی شارژ باتری اخطار بده و بخوام دسته اون یکیمو جایگزین کنم بدون اینکه از بازی خارج بشم چی کار کنم ؟؟ اینکه بازی رو pause کنم بعد لوگ اوت کنم . اون وقت دسته جدید رو روشن کنم و لوگ این کنم اتفاقه خاصی برای بازی و هارد دستگاه نمیوفته ؟ کلا راهش همینه ؟
البته خب لازم به این کار نیست شما دسته‌ی دوم رو روشن کن بعد موقع انتخاب یوزر همون یوزر دسته‌ی یک رو انتخاب کنی اتوماتیک دسته‌ی یک خاموش میشه و دسته‌ی دوم فعال میشه

بازی دیویژن که بصورت تمام آنلاین هست، نیاز به اکانت پلاس داره؟ یا بصورت فری میشه بازی کرد؟؟؟؟؟
همینطور بازی FOR HONOR
و اینکه این اطلاعات رو کلن از کجا میشه بدست آورد؟ پشت کاور بازی نوشته میشه؟

توی استور میتونید برید؟ اگه می تونید کنسول بن نشده
میخوام برم تو استور تا میاد باز بشه همین ارور رو میده (WS-37397-9) و وقتی میرم چک کنم بیینم این ارور برای چیه میگه که "یه دیوایسی که به نت شما وصل شده و ویروسی هستش و شما باید همه ی دیوایس ها رو اسکن کنید تا شاید به طور اتوماتیک دوباره به شبکه ی پلی استیشن وصل بشید"
من همه ی دیوایس ها رو اسکن کردم ولی تاثیری نداشت

آخرین ویرایش:
یعنی کلا هر جا میخوام برم همین ارور رو میده
میخوام برم تو استور تا میاد باز بشه همین ارور رو میده (WS-39379-7) و وقتی میرم چک کنم بیینم این ارور برای چیه میگه که "یه دیوایسی که به نت شما وصل شده و ویروسی هستش و شما باید همه ی دیوایس ها رو اسکن کنید تا شاید به طور اتوماتیک دوباره به

دوستان من چند روز پیش یه خبری تو یه کانال خوندم در مورد اینکه ظاهرا بنیاد ملی بازی های رایانه ای میخاد یه چیزی به اسم هولوگرام سبز بزنه روی بازی های کنسول ها تا به این روش قانونی بشن و بازیایی که این هولوگرام رو ندارن قراره جمع بشن از فروشگاه ها... چنین چیزی خوندین شما یا شایعه هست؟

• Like
Reactions: ahmadmdp
دوستان من چند روز پیش یه خبری تو یه کانال خوندم در مورد اینکه ظاهرا بنیاد ملی بازی های رایانه ای میخاد یه چیزی به اسم هولوگرام سبز بزنه روی بازی های کنسول ها تا به این روش قانونی بشن و بازیایی که این هولوگرام رو ندارن قراره جمع بشن از فروشگاه ها... چنین چیزی خوندین شما یا شایعه هست؟
خبرش تو زومجی هستش

ببخشید اسلیم با فت توی سیستم فرقی داره؟ منظورم تفاوت مثل ps3 slim با ps3 superslim هستش؟
چون اختلاف قیمت خیلی کمه اما اکثرا فت میخرن میخواستم بدونم فقط واسه ظاهره یا نه تفاوتی هست
مرسی

ببخشید اسلیم با فت توی سیستم فرقی داره؟ منظورم تفاوت مثل ps3 slim با ps3 superslim هستش؟
چون اختلاف قیمت خیلی کمه اما اکثرا فت میخرن میخواستم بدونم فقط واسه ظاهره یا نه تفاوتی هست
مرسی
نه فرقی نداره
تنها تفاوتش گرما و صدای کمتره اسلیم هست و همچنین پورت کمتر

دوستان دلیل نیومدن گزینه اکتیو پرایمری چیه؟
اکانت جای دیگه اکتیو نیست و اکانت دیگه ای که رو کنسوله گزینه اکتیو داره ولی این نداره
اکانت تازه ساخت هست و جای دیگه اکتیو نیست(از طریق وب چک کردم)
رو کنسول 2نفر دیگه تست کردیم گزینه اکتیو داشت و اکتیو هم شد
ریبیلد دیتابیس و ریستور لایسنس هم زدیم درست نشد
کنسول آپدیت هست.
کنسول رجین 2 و اکانت رجین1
عجب گیری کردیم.راه حلی نداره؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها چجوری فونت فارسی بریزم؟ امروز یکی از بچه ها تو چت فارسی تایپ کرد برام
سلام
با playstation app رو موبایل پیام داده احتمالا.

دوستمون هم به یه روش دیگه اشاره کردن بالا

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: fazel1989

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or