captainyellow
کاربر سایت
دوستان این گارانتی هایی که واسه ps4 هست (بانیان پرتو و نارین و این حرفا) به درد میخورن؟ یعنی ارزش 200 تومن بیشترو دارن؟
درود
دوستان تو استور میشه انتخاب کرد که ظرفیت بازی دیجیتالی که می خریم ۲ باشه یا ۳؟
قیمت ۲ پایینتر از ۳ هست؟
سپاس
دوستان این گارانتی هایی که واسه ps4 هست (بانیان پرتو و نارین و این حرفا) به درد میخورن؟ یعنی ارزش 200 تومن بیشترو دارن؟
سپاسهمچین چیزی در استور نیست
این ها همه تکنیک های فروشندگان بازی هستند که یک اکانت رو به چند نفر می فروشن و ظرفیت درست می کنن
از دید سونی این کار غیر قانونی هست
سپاس
ولی ظرفیت ۲ و ۳ قانونین
ولی ظرفیت ۱ که غیرقانونیه و اصلا همچین ظرفیتی نداریم
پس چطور شد یهو؟؟؟؟؟!!!!
نه داداش دستگاه ها میشه گفت هیچ مشکلی ندارن الاندوستان این گارانتی هایی که واسه ps4 هست (بانیان پرتو و نارین و این حرفا) به درد میخورن؟ یعنی ارزش 200 تومن بیشترو دارن؟
1206A= Hong Kong / Singapore / Malaysia (Southeast Asia) region release ofسلام ایمیلی که به psn وصل بود هک شده از چت آنلاین رفتم توضیح دادم گفت سریال نامبر دستگاه رو بده از پشت دستگاه پیداش کردم و نوشتم میگه مچ نیست چیکار کنم ؟؟؟
لطفا کمکم کنید مدل دستگاه 1206A هست و سریالش با 03 شروع میشه امکانش هست سریال کنسول فیک باشه ؟
درودسلام. دوستان موقع خرید باید به چه چیزهای دقت کرد که سرمون کلاه نره؟
طبیعتا پس اس 4 تقلبی که وجود نداره. از کجا میشه فهمید دستگاه ریفر هست یا نه؟
اگر نکته ای برای خرید هست ممنون میشم بگید.
از قسمت devices هارد رو فرمت کنین بعد میتونین استفاده کنیندوستان PS4 اسلیم چه هارد اکسترنالی بهش وصل میشه؟
من هارد یه ترا وسترن زدم میگه unsupported file format یعنی Ntfs نمیخونه !!!!!؟
ارهدسته کنسول اسلیم با معمولی فرق داره؟
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
اره شوربختانهاقا چقدر سریع بن میکنن یکی دو تا از بچه های ما بغل اسمشون ضربدر خورده تو این چند روز