meti_s1001
کاربر سایت
بنشون کردن بازی هکی یا پلاس هکی زدن سونی شناسایی کرده کلا اشتباهه گرفتن هکیاکانتشون یعنی بن شده؟ یا منظورتون اینه بازی قفل شده؟
من این همه دیدم بگیرن جایی ندیدم بگه که اکانت بن شده. همیشه بازی قفل میشهبنشون کردن بازی هکی یا پلاس هکی زدن سونی شناسایی کرده کلا اشتباهه گرفتن هکی
نه بغل اسمشون ضربدر خورده نیستن کلامن این همه دیدم بگیرن جایی ندیدم بگه که اکانت بن شده. همیشه بازی قفل میشه
سلامسلام به همه گیمرها
از شما عزیزان راهنمایی میخواستم
حقیقتش خرید یه تلوزیون 4k hdr برام بهانه ای شد تا فکر خرید یه ps4 pro بیفتم
کنسول قبلیم ps2 بوده و سالهاست از بازی دور هستم
همون زمان هم عناوینی که بازی میکردم به ۱۰ عدد نمی رسید
از جمله gow1&2 - pes - tekken - shadow of rom - crash team race
با این جریانات اکانت و پلاس و بازی دیجیتال آشنایی ندارم
ساکن اصفهان هستم و منطقه مون فقط اینترنت مخابرات هست ، با سرعت دانلود ۴۰۰ ک بر ثانیه و قیمت ترافیک حداقل هر گیگابایت ۱۰۰۰ تومن!
قصدم فقط بازی افلاین هست
حالا سوالاتم:
۱- بازی بصورت دیسکی مناسب تره یا دانلود؟
۲- چه ریجنی بخرم
۳- بازی بصورت افلاین نیاز به خرید اکانت داره؟
۴- خرید اکانت و بازی بصورت قانونی چطوری هست؟
داداش اصلا سمتشون نرو دستگاه ممکنه کلا بن شهدوستان اکانتهای پلاس یکساله که بین ۷ تا۱۰تومن داره به فروش میرسه ، قابل اطمینان هست و میشه روش حساب باز کرد یا نه ؟
تا حالا هیچ اکانت هکی چه پلاس چه بازی استفادخ نکردم ، اتفاقی برای دستگاه و اکانت اصلیم نمی افته ؟
جایی هست که اکانت قانونی پلاس بده ؟
1 دیسکی بهتره چون خرید و فروشش هم بسیار راحت تره و همچنین با توجه به سرعت نت شما در صورت خرید دیجیتالی یا همون دانلود به قول خودتون با توجه به اینکه بازی ها بالای ۴۰ گیگ حجم دارن دیسک پیشنهاد میشه(هر چند میتونن دیتا رو رو هاردتون بریزن)سلام به همه گیمرها
از شما عزیزان راهنمایی میخواستم
حقیقتش خرید یه تلوزیون 4k hdr برام بهانه ای شد تا فکر خرید یه ps4 pro بیفتم
کنسول قبلیم ps2 بوده و سالهاست از بازی دور هستم
همون زمان هم عناوینی که بازی میکردم به ۱۰ عدد نمی رسید
از جمله gow1&2 - pes - tekken - shadow of rom - crash team race
با این جریانات اکانت و پلاس و بازی دیجیتال آشنایی ندارم
ساکن اصفهان هستم و منطقه مون فقط اینترنت مخابرات هست ، با سرعت دانلود ۴۰۰ ک بر ثانیه و قیمت ترافیک حداقل هر گیگابایت ۱۰۰۰ تومن!
قصدم فقط بازی افلاین هست
حالا سوالاتم:
۱- بازی بصورت دیسکی مناسب تره یا دانلود؟
۲- چه ریجنی بخرم
۳- بازی بصورت افلاین نیاز به خرید اکانت داره؟
۴- خرید اکانت و بازی بصورت قانونی چطوری هست؟
سلام اکانت پلاس قانونی خوش قیمت ب منم معرفی کن لطفاداداش اصلا سمتشون نرو دستگاه ممکنه کلا بن شه
اره من یه جا رو میشناسم با قیمت فوق العاده میده پ.خ شد
اگه منظورتون تنها از بازی دیتای اونه آره باید افزون بر دیتای بازی یوزر و پسورد بازی رو بخرید که میشه قانونی از استور سونی گرفتسلام دوستان من در شرف خرید ps4 pro هستم
چون میخوام از طریق ریختن دیتا اقدام به بازی کنم چون خرید دیسک یه خورده برام زیاده
چه کارهایی رو باید انجام بدم?
آخه شنیدم هر بازی رو از ده هزار تومان به بالا رو دستگاه میریزن
آیا چیز دیگه هم باید بگیرم?
یعنی منظورتون اینه برای هر بازی باید یوزر و پس بخریماگه منظورتون تنها از بازی دیتای اونه آره باید افزون بر دیتای بازی یوزر و پسورد بازی رو بخرید که میشه قانونی از استور سونی گرفت
اما اگه منظورتون کلا بازی هکیه پیشنهاد من اینه اصلا سمتش نرید
شما میتونید بیشتر بازی های خوب رو با حدود ۷۰ تا ۱۰۰ تومن بگیرید و برای بازی بعدی تعویض کنید یا با ضرر و زیان کم اونو بفروشید و یکی دیگه بگیرید
به هر حال خود دانید