دوستان چندتا سوال پیش اومده برام لطفا توضیح بدید بهم چطوره
1- وقتی یه بازی ps4 رو به صورت فیزیکی میخریم اون بازی اول نصب میشه رو دستگاه و بعد اجرا میشه؟ میخوام بدونم حجمی که اشغال میشه با زمانی که بازی رو به صورت دیجیتال نصب میکنیم فرقی داره؟؟
2-اگه قانونی خودم اکانت بگیرم واسه بازی دیجیتالی، میتونم دیتا رو از مغازه بریزم روش؟ اخه نتم طوری نیس اونقدر حجم بتونم دانلود کنم.
3-در مورد بازی دیجیتالی و این اکانتای ترکیبی یکم توضیح بدید والا گیج شدم،هکی با ترکیبی فرق داره؟ یه جا میگن با 80 تومن 10 تا بازی میریزیم هم انلاین میشه بازی کرد هم افلاین، بعد بعضیا میگن ممکنه انلاین بشی و سونی بفهمه، بن بشی. ساده توضیح بدید داستان این اکانتا چیه و ارزش داره بگیریم؟ و اگه هم قانونی بخوام بگیرم خب فیزیکی بگیرم بازیو بهتر نیست؟ هزینش همون میشه تقریبا.
4- واسه بازی انلاین، مثلا تو بازی فیفا 17 بخوام با یکی انلاین بازی کنم باید اکانت پلاس داشته باشم؟ واسه بخش التیمیت یا ... که مربوط به خودمه نیاز نیست؟
5- و در اخر من همچنان رو 1 ترا و 500 موندم:sweatsmile: نهایت 7و8 تا بازی شاید کمتر، 500 کافیه؟ اینکه میشه رو هارد اکسترنال بازی ریخت منو بیشتر به شک انداخته که 500 بگیرم، بازم اگه کسی نظرش اینه رو 1ترا لطفا توضیح بده برام چرا.
ممنون میشم جواب بدید بهم.