arash_sard
کاربر سایت
بچه ها بازی های آرکید ps4 که دوبعدی باشه با رزولایشن خوب چنتا هیجان انگیزشو بهم معرفی میکنید . تشکر .
من دارم ولی ندیدم ، همون آمازون فکر کنم فعلا میذاره ، البته با این سرعت ها که جواب نمیده من 16 مگ دارم باز برای 4k خیلی ضعیفهآقا کسی اینجا PS4 PRO نداره؟
بره PSN ببینه فیلم 4K گذاشته برای دانلود یا نه؟
ممنون
XPERIA XZ
جوابت تو این پست ها دیده میشه لینکسلام دوستان عزیز
نمیدونم چرا موقعه دانلود با ps4 همش cannot download میشه و واقعا داره اذیت میکنه ، و این ارور رو هم میده :
An Error Occurred on the server
HTTPS Statud Code : 403
CE-40851-8
حساب کن ساعت ها ps4 روشنه و یه کم دانلود میشه و بعدش هم قطع . اینترنتم هم مخابراته نامحدود 1 مگ
هر سوالی در موردش داری همینجا بپرس راهنماییت میکنن دوستان .
خلاف قوانینه اینجا در مورد اکانت های هکی گفتگو کرد . ولی بهت انداختن .سلام من بازی titanfall 2 رو هکی خریدم بعد هنگام بازی دیدم نوشته trial و نمیشه بازیش کنم ! اینو طرف با پلاس خریده چون پلاسشم تموم شده ? کلا جریانش چیه ?
واسه من بعضی از فیلم هام که mkv هستن رو پخش میکنه بعضی ها رو هم نه دلیلش رو نمیدونمدوستان یه سوال. کنسول توانایی اجرای فایل mkv رو داره؟ من فرمت رایجی مث mkv و بعضی از فایل های mp4 رو نمیتونم اجرا کنم ولی vob که اونقدرا رایج هم نیست براحتی اجرا میشه. کسی میدونه مشکل چیه؟
Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
خود دیتا رو نهسلام دوستان.یه سوال ،دیتا رو از ps4 به رایانه میشه انتقال داد?
این ارور رو تقریبا برا همه میده ، ولی مشکلی تو کار برنامه ایجاد نمیکنه ، شما کارتو بکن مشکلی نیست .سلام به همه ی دوستان بنده یه سوال داشتم من نرم افزار psx رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی موقعی که اجراش می کنم این ارور رو میده : The Remote Server Returned an Error (403) Forbidden میدونید برا چی این ارور رو میده ؟
دوستان یه سوال. کنسول توانایی اجرای فایل mkv رو داره؟ من فرمت رایجی مث mkv و بعضی از فایل های mp4 رو نمیتونم اجرا کنم ولی vob که اونقدرا رایج هم نیست براحتی اجرا میشه. کسی میدونه مشکل چیه؟
Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
...واسه من بعضی از فیلم هام که mkv هستن رو پخش میکنه بعضی ها رو هم نه دلیلش رو نمیدونم
بگردی زیاده ولی سعی کن pro بخری ، هرچند تلوزیون 4k نداشته باشی