این نظرات گوهربارتون رو از کجا میارید خدایی؟خیر نمیتونید مستقیم بخرید چون psn فقط از پی پال و کردیت کارت پشتیبانی میکنه باید از سایتها بخرید
توی سایتهای خارجی هم من فقط از یکیشون خرید کردم و میدونم معتبره که اون هم فقط پلاس یک ساله داره
درود دوستان من از دیشب مشکل دارم تو دانلود هی قطع میشه برا دوستان هم اینجوری شده؟
واسه من به صورت هفتگی یه ایمیل میاد تحت عنوان:کجایه اکانت زده چند ساعت بازی شده با این اکانت ؟
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
اینو تست کن در ضمن با اینترنت گوشی اگه هستی دیدی TYPE 3 میده آنتن گوشیت رو عوض کن ببر روی 3G و اون 3G رو تست کن ، خیلی مواقع میبینی 4G خوب جواب نمیده و 3G خیلی بهتره (چون احتمال داره آنتن 3G تو موقعیت شما قوی تر و بهتر باشهدوستان بهترین dns برای آنلاین ترجیحا برای td lte ایرانسل
سلام . Td -lte هستم با مودم خارجی . کلا هم type3 میگیرم .ممنون . تست میکنم . مشکلم فقط اینه یکم دیر حریف پیدا میکنم . مورتال کمبت . ولی وقتی حریف پیدا کنم صاف و بدون لگ بازی میکنم .اینو تست کن در ضمن با اینترنت گوشی اگه هستی دیدی TYPE 3 میده آنتن گوشیت رو عوض کن ببر روی 3G و اون 3G رو تست کن ، خیلی مواقع میبینی 4G خوب جواب نمیده و 3G خیلی بهتره (چون احتمال داره آنتن 3G تو موقعیت شما قوی تر و بهتر باشه
217.218.155.155
4.2.2.3
منم آسیاتک دارم آپدیت رو نمیتونم بگیرم ولی آنلاین میتونم بازی کنم
بن شدی با ساپورت سونی صحبت کن ببین مشکل از چیهسلام دوستان گلم
ببخشید ی اروری اخیرا گرفتم چیکار کنم درست شه
play station network access from this ps4 banned or temporary suspended
بن نشده بعضی وقتی الکی اینو مینویسهبن شدی با ساپورت سونی صحبت کن ببین مشکل از چیه
تاریخ نداره ؟ همه قسمتا اینجوریه با یه نت دیگه تست کنسلام دوستان گلم
ببخشید ی اروری اخیرا گرفتم چیکار کنم درست شه
play station network access from this ps4 banned or temporary suspended