emperaturs
کاربر سایت
من از وحید خریدم راضیم . تو بازارچه همینچا .بچه ها یه فروشگاه معتبر معرفی کنید میخوام pro بگیرم
ممنون
من از وحید خریدم راضیم . تو بازارچه همینچا .بچه ها یه فروشگاه معتبر معرفی کنید میخوام pro بگیرم
ممنون
پرو حدود دو برابر معمولي قيمت دارهشک نکن که باید پرو بخری، حتی اگه تلویزیون 4K هم نداری باز هم بهبود های گرافیکی و فریم ریت روان تر نصیبت میشه ... بماند که با اومدن Horizon کم کم فاصله ی پرو با معمولی داره خودشو نشون میده و خرید پلی معمولی اشتباه محضه ...
مرسی از راهنماییت ، من تورین زندگی میکنم .سلام دوست گرامی
حقیقتا فرق خاصی بین معمولی و اسلیم نیس به جز صدای فن کمتر اسلیم و ظاهرش ( خارج از سوال شما )
این ک میگین به جز 4k اختلاف بیشتری بین اسلیم و پرو هست یا نه همین خودش اختلاف زیاده البته با تکنیکی فور کی اجرا میشه ولی در کل قابل قبوله
من خودم سال هاست پی سی گیمر بودم و هستم و همیشه میگفتم PS4 سخت افزار داغونی داره ، ولی الان در کنار GTX 1080 یک عدد پلی پرو هم با قیمتی نزدیک به 2 تومن خریدم ، چون به نظرم این دفعه PS PRO سخت افزاری خیلی بهتری داره در زمان خودش به نسبت ps4 در زمان عرضه خودش!
نظر من اینه شما PRO تهیه کنین چون فول اچ دی هم استفاده کنین بعدا ممکنه از گرافیک بالاتر یا فریم بالاتر لذت ببرین!
شما کجا زندگی میکنین؟ PS PRO دسته دوم گفتین به نظرم خیلی به صرفه هست، حالا انتخاب با شما
سلام دوستان
چطور میتونن location پلی استیشن رو خاموش کنم .
تو کدوم قسمتش باید برم؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
سلام...سلام دوستان. من چندتا سوال داشتم که اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
اول اینکه من کنسولم ریجن 2 هستش ، آیا میتونم یه اکانت US بسازم و باهاش از us store بازی بخرم و دانلود کنم و آنلاین بازی کنم؟اگر میشه ، من وصل میشم به سرور آمریکا یا اروپا؟ یا چون ریجن 2 هستش مشکلی ایجاد میشه؟
سوال بعدی من اینه که وضعیت پینگ توی سرور های اروپا و آمریکا چطوره؟ یعنی برای ما که در ایرانیم کدوم بهتره و فرقشون جقدره؟
مرسی
با نرم افزار psx میتونید اینکار رو بکنیدسلام دوستان چه طوری میتونم اپدیت بازی ها رو از pcدانلود کنم و بریزم رو ps4???
هیلتررررررررررررررسلام به همه
دوستاني كه از اسپاتيفاي روي كنسول استفاده ميكنن آيا اخيرا مشكلي براتون به وجود نيومده؟؟؟براي بنده هنگام ورود به برنامه ارور ميده جديدا
سلام...دوستان چرا کسی جواب بنده رو نمیده
می خوام بدونم اگه PS4 بگیرم و روش اکانت های ترکیبی و هکی بزنم و بخوام فقط افلاین بازی کنم و قصد آنلاین بازی کردن نداشته باشم !
یعنی جوری باشه Ps4 رو ببرم طرف تو مغازه میگه هر بازی 10-50 تومن بستگی به نوع بازی برام بریزه
خطری داره و امکان بن شدن باز هست ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
دوست عزیز بسیار ممنون از پاسخ صریحتون پس ارزش نداره و احتمال بن شدن زیادهسلام...
با توجه به اینکه بنده وارد مباحث اکانتهای هک شده نمیشم اما به دلیل آشنا نبودن شما پاسخ کامل به شما میدم:
برای کپی کردن این بازی ها در هر صورت باید کنسول به اینترنت متصل بشه.و به محض وصل شدن تمام لایسنسهای شما چک خواهد شد و هر لحظه امکان بن شدن در صورت استفاده زیاد از این اکانتها وجود خواهد داشت.در ضمن در آپدیت جدید که قراره تا چند مدت دیگه برای کنسول عرضه بشه هر اکانتی که هک شده باشه و صاحب اکانت متوجه بشه دیگر نیازی نیست 6 ماه صبر کنه تا بتونه اکانتش رو از کنسول کسی که استفاده میکنه دی اکتیو کنه و نیازی هم نیست با ساپورت بخاد مکاتبه کنه. بلافاصله امکان این رو داره تا اکانتش رو در کنسولی که استفاده میشه دی اکتیو کنه.
این اکانتها به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه