هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان وسط بازی یهو برق رفت . الان برق اومد کنسول روشن کردم یه چنتا اخطار در مورد پاور و اینا داد و یه رست کرد دستگاه رو . البته از محافظ هم استفاده میکنم . کلا خطرناک هست یهو برق رفتن برای کنسول ؟
پیام ها طبیعیه . یکی دو بار مشکل نداره ولی به دفعات متعدد تکرار بشه کنسول اسیب میبینه .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

دوستان یه پرسش برا من تو بازی های دیجیتالی پیش اومده
اینکه خودمون اگه گیفت کارت psnداشته باشیم میتونیم ازplaystation store بازی دیجیتالی ظرفیت ۲ یا ۳ بگیریم؟؟
باسپاس

دوستان من چند وقت پیش دوبار تو یه روز وسط بازی فاینال فانتزی ارور(ce-36329-3) و (ce-36329-0) گرفتم و از بازی پرید بیرون در طول 10روز فاینال بازی کردن فقط همین دوبار این اتفاق رخ داد

چند وقت پیش بازی هایی مثل توم رایدر و دیهانرد و تایتان فال و واچ داگز راحت بازی کردم و مشکلی نبود

اما قبل همه اینا دوبار همین ارورا برای بازی دوس ایکس اتفاق افتاد

خلاصه امروز وسط فیفا17 این ارور اومد و از بازی پرید بیرون

میخواستم بدونم عادیه بعضی وقتا این ارور بیاد؟؟؟

راه حلی هستش؟؟؟

یه چیزه عادی نیست که همه داشته باشن ، دیتا بیستو ریبیلد کن ، اینجور ارورایی معمولا رو یه سری بازی های خاص میان که رم زیادی میخوان و ناسازگاری رم و هارد دیسک باعت میشه یهو قاطی کنه کنسول . وقتی تو بازیات Quit to main menu نزنی و همینجوری وسط بازی خارج شی کم کم ارور و مشکلای کنسولت زیاد میشه ( هاردت ممکنه مشکل بد سکتور پیدا کنه ) .

اره ایول به خوب نکته اشاره کردی من امروز وسط بازی زدم رو استاپ و نرفتم تو منو اومدم بیرون اپلیکیشنو بستم یه دسته دیگه رو روشن کردم
دوباره اومدم تو بازی این مشکل پیش اومد
برا فاینال اینطوری شد دیتا رو ریبیلد کردم
دیگه اوکی شد

به نظرت یه initialize بکنم(مثل اینکه اینیشیالایز تاثیر بالایی داره کلا همچی پاک میکنه) یا بازم rebuild بکنم؟ یا بزارمش به حال خودش،اوکی میشه؟

اره ایول به خوب نکته اشاره کردی من امروز وسط بازی زدم رو استاپ و نرفتم تو منو اومدم بیرون اپلیکیشنو بستم یه دسته دیگه رو روشن کردم
دوباره اومدم تو بازی این مشکل پیش اومد
برا فاینال اینطوری شد دیتا رو ریبیلد کردم
دیگه اوکی شد

به نظرت یه initialize بکنم(مثل اینکه اینیشیالایز تاثیر بالایی داره کلا همچی پاک میکنه) یا بازم rebuild بکنم؟ یا بزارمش به حال خودش،اوکی میشه؟
یه بار ریبیلد کردی کافیه ، فقط موقع بستن بازیا دقت کن که هاردت مشکل پیدا نکنه .

• Like
Reactions: Arios 22
کسی نمیدونه؟
قرار بود روی پلی استیشن 4 و PC بیاد چند ماه پیش ، ولی من استور رو نگاه کردم نبود .
PS Now هم بازی های پلی استیشن 3 رو میتونی رو پی سی و پلی 4 اجرا کنی ولی پولیه .
برای یه سال عضویت تو PS Now باید حدود 420 تومن بدی . بعد از ظریق PS Now میتونی بازیای قدیمی پلی 3 رو دانلود کنی رو پلی 4 یا پی سی .
نمونه بازیا :
  • Mafia II
  • Mortal Kombat
  • WWE 2K15
  • The Last of Us
  • Beyond: Two Souls
  • Injustice: Gods Among Us
  • Sid Meier’s Civilization Revolution
  • NBA 2K14
  • Catherine
  • Tomb Raider
  • Saint’s Row IV
  • Sonic Generations
  • Batman Arkham Origins
  • Wheel of Fortune
  • Farming Simulator 15
  • Saint’s Row 2
  • Uncharted 3 Drake’s Deception
  • Ultra Street Fighter IV
  • God of War III
  • Lego Batman 2 DC Super Heroes
  • Twisted Metal
  • Batman Arkham City
  • Greg Hastings Paintball 2
  • God of War: Ascension
  • Lego Harry Potter Years 1-4
  • The Sly Collection
  • Sniper Ghost Warrior 2
  • The Walking Dead
  • Heavy Rain
  • Resident Evil 4

• Like
Reactions: rhett butler
دوستان جریان این ارور چیه ؟
CE-38612-0
هر بازی میخواستم شروع کنم صفحه اول بازی قفل میشو و بعد یه ۳۰ ثانیه این ارور میداد . یه خاموش روشن کردم درست شد . کسی جریانشو میدونه ؟

سلام دوستان عزیز
نمیدونم چرا موقعه دانلود با ps4 همش cannot download میشه و واقعا داره اذیت میکنه ، و این ارور رو هم میده :
An Error Occurred on the server
HTTPS Statud Code : 403
CE-40851-8
حساب کن ساعت ها ps4 روشنه و یه کم دانلود میشه و بعدش هم قطع . اینترنتم هم مخابراته نامحدود 1 مگ

Attachments

• 20170227_093532.jpg
    20170227_093532.jpg
    126.3 KB · مشاهده: 22
بنده PC بازم و بخاطر بازیای انحصاری ps4 میخوام پرو بخرم حالا:D سوالم اینه بنده مانیتور وTV که دارم full HD هستش ارزش داره پرو رو بخرم ؟ از لحاظ فریم خب پرو واسه من بهتره ولی از لحاظ کیفیت تصویری رو عنواینی که اومده
تغییر گرافیکی ارزش این فاصله قیمت نسبت به نسخه معمولیش رو داره یا نه؟

بنده PC بازم و بخاطر بازیای انحصاری ps4 میخوام پرو بخرم حالا:D سوالم اینه بنده مانیتور وTV که دارم full HD هستش ارزش داره پرو رو بخرم ؟ از لحاظ فریم خب پرو واسه من بهتره ولی از لحاظ کیفیت تصویری رو عنواینی که اومده
تغییر گرافیکی ارزش این فاصله قیمت نسبت به نسخه معمولیش رو داره یا نه؟

شک نکن که باید پرو بخری، حتی اگه تلویزیون 4K هم نداری باز هم بهبود های گرافیکی و فریم ریت روان تر نصیبت میشه ... بماند که با اومدن Horizon کم کم فاصله ی پرو با معمولی داره خودشو نشون میده و خرید پلی معمولی اشتباه محضه ...

• Like
Reactions: NO ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or