هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من 2 تا سوال داشتم
1 اگه من یه اکانت قانونی برای خودم بسازم و بازی دیجیتالی قانونی بخرم میتونم به اکانت دوستم هم منتقلش کنم یا باید اون هم وارد اکانت من بشه تا بتونه بازی کنه؟ و این کار مشکلی ایجاد میکنه مثل قفل شدن بازی یا بن شدن؟
2 حداکثر بازی خریداری شده روی چند کنسول قابل نصب هست(وقتی یک بازی خریداری میشه چند نفر میتونن بازی کنن)؟
بله دوستتم میتونه استفاده کنه ، ولی برا استفاده یکیتون که ظرفیت 3 میشه باید همیشه آنلاین باشه تا بتونه بازی کنه ،نه هیچ مشکلی نیست و یه چیز قانونیه .
3 نفر ، ظرفیت 2 که صاحب اصلیشه میتونه هم آنلاین بازی کنه هم آفلاین ، ظرفیت 3 میتونه فقط آنلاین بازی کنه ، ظرفیت 1 میتونه فقط آفلاین بازی کنه .

دوستان واقعا دستگاه های اسلیم مشکل دارن؟

با این وضعیت قیمتی پیشنهاد میدید چه دستگاهی خریداری شه؟

اسلیم یا فت؟

و اینکه این دسته هایی که تو بازار هستن پک کوتاه ها اصلین؟
اسلیم بهتره ، کم صدا تره و کمتر داغ میکنه .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: bahramikia
بله دوستتم میتونه استفاده کنه ، ولی برا استفاده یکیتون که ظرفیت 3 میشه باید همیشه آنلاین باشه تا بتونه بازی کنه ،نه هیچ مشکلی نیست و یه چیز قانونیه .
3 نفر ، ظرفیت 2 که صاحب اصلیشه میتونه هم آنلاین بازی کنه هم آفلاین ، ظرفیت 3 میتونه فقط آنلاین بازی کنه ، ظرفیت 1 میتونه فقط آفلاین بازی کنه .

میشه یکم توضیح بدین مثلا اکانت ظرفیت3 که فقط آنلاینه همیشه باید اینترنت باشه یا بعد از ورود به بازی میشه اینترنت رو قطع کرد(برای کاهش مصرف حجم اینترنت)
و ظرفیت اول که فقط آفلاین هست اگه آنلاین بشی ولی وارد اون بازی نشی مثلا برای آپدیت بازم بازی قفل میشه؟
تو پست قبل گفتین که اسلیم بهتر از فت هست و کمتر داغ میکنه من شنیدم که چون کوچیک تر شده و فن ضعیفتر شده دمای بالاتر داره و کیفیت ساختش هم پایینتره به نظر شما کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟

آخرین ویرایش:
لام دوستان من یه چند روزی هست پیگیر بازی ps4 هستم
ولی ظرفیت اول دیدم زدن از 10 تومن تا 30 تومن
ظرفیت دوم هم 108 یا .....
من اهل انلاین هستم اما خوب میگن نیاز به پلاس هست که واقعا نمیصرفه هر ماه پول بدی!
5 تا سوال داشتم
1. من اگه بخوام همیشه افلاین باشم و در حد اپدیت کنسول باشه بهتره که بازی ها رو از اکانت هکی تهیه کنم یا ظرفیت اول یا ظرفیت دوم؟دوست ندارم بن شه کنسول ! و افلاین با خیال راحت بازی کنم!
2.اگه روزی بخوام بازی اورجینال بگیرم انلاین بزنم دیگه راهی نیست ؟ یا اینکه باید بازی ها رو پاک کنم و مثل روز اولش کنم ps4 تا نفهمه سونی
3.بازی اورجینال بگیرم به فرض pes17 میشه هم خودم استفاده و فقط 1 دوستم ! چون میگن تا 22 نفر میشه ؟ و اینکه میشه هر دو نفر انلاین بشن بدون مشکلی و انلاین بازی کنن ؟ یا اینکه برای انلاین باید جداگانه بازی رو بخره
4.من فعلا میخوام ps4 وصل باشه لپ تاپ و از صفحه لم تاپ استفاده کنم و لپ تاپ فیش HDMII داره و چند جا خوندم تبدیل نیاز داره ولی هر کسی یه چیزی گفت، یکی گفت برقش نمیکشه و اذیت میشه !!! یکی گفت نه اینطور نیست! خواستم بدونم مشکلی ایجاد نمیشه و چه تبدیلی بخرم که خوب باشه ممنون
5.و مهم ترین سوالم اینکه مثلا اگه من بازی اورجینال بگیرم میتونم اونو بفروشم یا نمیشه ؟ به چه قیمتی میشه فروخت و مشکلی برای دستگاه و بازی خودم پیش نمیاد اگه فروختم (در این مورد اگه نکته ریزی هم هست نمیدونم بگید)

آخرین ویرایش:
میشه یکم توضیح بدین مثلا اکانت ظرفیت3 که فقط آنلاینه همیشه باید اینترنت باشه یا بعد از ورود به بازی میشه اینترنت رو قطع کرد(برای کاهش مصرف حجم اینترنت)
و ظرفیت اول که فقط آفلاین هست اگه آنلاین بشی ولی وارد اون بازی نشی مثلا برای آپدیت بازم بازی قفل میشه؟
تو پست قبل گفتین که اسلیم بهتر از فت هست و کمتر داغ میکنه من شنیدم که چون کوچیک تر شده و فن ضعیفتر شده دمای بالاتر داره و کیفیت ساختش هم پایینتره به نظر شما کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
برای چک کردن لایسنس باید آنلاین باشه و نمیتونه آفلاین شه ، از حجم اینترنت هم هیچی مصرف نمیشه.فقط برای چک کردن لایسنس آنلاین میمونه .
نه آنلاین شی بازی قفل نمیشه .
اسلیم برق کمتری نسبت به مدل قبلی مصرف میکنه و کلا بهینه تر شده و کم صدا تره ، کمتر هم داغ میکنه . ولی جنس بدنش یکم از مدل قبلی کم کیفیت تره . به نظره من اسلیم بخر .

لام دوستان من یه چند روزی هست پیگیر بازی ps4 هستم
ولی ظرفیت اول دیدم زدن از 10 تومن تا 30 تومن
ظرفیت دوم هم 108 یا .....
من اهل انلاین هستم اما خوب میگن نیاز به پلاس هست که واقعا نمیصرفه هر ماه پول بدی!
5 تا سوال داشتم
1. من اگه بخوام همیشه افلاین باشم و در حد اپدیت کنسول باشه بهتره که بازی ها رو از اکانت هکی تهیه کنم یا ظرفیت اول یا ظرفیت دوم؟دوست ندارم بن شه کنسول ! و افلاین با خیال راحت بازی کنم!
2.اگه روزی بخوام بازی اورجینال بگیرم انلاین بزنم دیگه راهی نیست ؟ یا اینکه باید بازی ها رو پاک کنم و مثل روز اولش کنم ps4 تا نفهمه سونی
3.بازی اورجینال بگیرم به فرض pes17 میشه هم خودم استفاده و فقط 1 دوستم ! چون میگن تا 22 نفر میشه ؟ و اینکه میشه هر دو نفر انلاین بشن بدون مشکلی و انلاین بازی کنن ؟ یا اینکه برای انلاین باید جداگانه بازی رو بخره
4.من فعلا میخوام ps4 وصل باشه لپ تاپ و از صفحه لم تاپ استفاده کنم و لپ تاپ فیش HDMII داره و چند جا خوندم تبدیل نیاز داره ولی هر کسی یه چیزی گفت، یکی گفت برقش نمیکشه و اذیت میشه !!! یکی گفت نه اینطور نیست! خواستم بدونم مشکلی ایجاد نمیشه و چه تبدیلی بخرم که خوب باشه ممنون
5.و مهم ترین سوالم اینکه مثلا اگه من بازی اورجینال بگیرم میتونم اونو بفروشم یا نمیشه ؟ به چه قیمتی میشه فروخت و مشکلی برای دستگاه و بازی خودم پیش نمیاد اگه فروختم (در این مورد اگه نکته ریزی هم هست نمیدونم بگید)
به نظر من اکانت هکی خیلی بهتره ، کنسولتون هم بن نمیشه خیالت راحت ، من 2 سالی میشه از اکانت هکی استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتم ، در مورد پلاس هم میتونی پلاس هکی بگیری 5 تومن که 6 ماه برات کار میکنه ، اکانت های هکی هم اگه مراحل رو درست بری تا 6 ماه میتونی با خیال راحت آنلاین بازی کنی .

نه هیچ مشکلی نیست بازی ارجینال گرفتی میتونی کنار بازی های دیگت بازی کنی و سونی هیچ مشکلی نداره .

3 نفر میشه استفاده کنن ، 1 نفر آفلاین ، 1 نفر هم آفلاین هم آنلاین ، 1 نفر فقط آنلاین .

تو گوگل سرچ کنی کلی آموزش هست راجب وصل کردن کنسول به لپتاپ

بله میشه بفروشی ، بستگی به بازیت و قیمتش داره ، متیونی با 20.30 تومن ضرر بفروشیش . هیچ مشکلی برا دستگات پیش نمیاد .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: memilad
به نظر من اکانت هکی خیلی بهتره ، کنسولتون هم بن نمیشه خیالت راحت ، من 2 سالی میشه از اکانت هکی استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتم ، در مورد پلاس هم میتونی پلاس هکی بگیری 5 تومن که 6 ماه برات کار میکنه ، اکانت های هکی هم اگه مراحل رو درست بری تا 6 ماه میتونی با خیال راحت آنلاین بازی کنی .

نه هیچ مشکلی نیست بازی ارجینال گرفتی میتونی کنار بازی های دیگت بازی کنی و سونی هیچ مشکلی نداره .

3 نفر میشه استفاده کنن ، 1 نفر آفلاین ، 1 نفر هم آفلاین هم آنلاین ، 1 نفر فقط آنلاین .

تو گوگل سرچ کنی کلی آموزش هست راجب وصل کردن کنسول به لپتاپ

بله میشه بفروشی ، بستگی به بازیت و قیمتش داره ، متیونی با 20.30 تومن ضرر بفروشیش . هیچ مشکلی برا دستگات پیش نمیاد .

راحت میشه بازی مثل انچارتد و اینا رو فروخت و مشکلی ایجاد نشه بعدا؟ یهو طرف سو استفاده کنه و به 100 نفر بفروشه خودمم به فنا برم

راحت میشه بازی مثل انچارتد و اینا رو فروخت و مشکلی ایجاد نشه بعدا؟ یهو طرف سو استفاده کنه و به 100 نفر بفروشه خودمم به فنا برم
آره ، بعدا به کله جمعیت هندوستان هم بفروشه هیچ مشکلی برا شما پیش نمیاد .

• Like
تبدیل برای ps4 به لپ تاپ چی بگیرم منظورم مارکشه؟
شما ظرفیت اول ترجیح میدید یا هکی؟خیالم راحت باشه اخه میگن هکی کنسول بن میکنن و اینکه یه لحظه باید انلاین شی خطرناک نباشه

آخرین ویرایش:
شما ظرفیت اول ترجیح میدید یا هکی؟خیالم راحت باشه اخه میگن هکی کنسول بن میکنن و اینکه یه لحظه باید انلاین شی خطرناک نباشه
فرقی نداره هرچی بگیری ، مهم اینه کارتو راه بندازه .
فرقی باهم ندارن ، تا وقتی که قوانین استفاده از اکانتای هکی رو رعایت کنید میتونید به مدت طولانی چه آنلاین چه آفلاین استفاده کنید و مشکلی پیش نمیاد .

• Like
س

اون HDMI که روی اکثر لپ تاپ ها هست به عنوان خروجی هست ، نه ورودی و شما نمیتونی با یدونه کابل تصویر PS4 و PS3 یا هر وسیله خارجی دیگه رو روی صفحه نمایش لپ تاپ مشاهده کنین
البته مدلهای خاصی از لپ تاپ فکر کنم باشه که ورودی HDMI داشته باشن که البته قیمتشون بالاست
برای اینکار شما نیاز به خرید یک کارت کپچر دارین که از طریق USB به لپ تاپ وصل میشه و دارای ورودی HDMI باشه و همچنین از تصویر HD , FULL HD پشتیبانی کنه و با استفاده از نرم افزار مخصوص همون مدل کارت کپچر تصویر کنسول رو داخل لپ تاپ مشاهده کنین یا ضبط کنید که البته برای اینکار باز هم فکر کنم به لپ تاپ نسبتا قوی اجتیاج دارین
پیشنهاد من خرید مانیتور هست و به نظر من خرید کارت کپچر ارزش هزینه کردن نداره

عرض سلام.دوستان چند روزه میخوام پسورد اکانت ریجن یک آمریکا رو که فراموش کردم عوض کنم..... وارد سایت میشم و ایمیل میدم واسه تغییر پسورد ولی انجام نمیده....میگه بعدا مراجعه کنید. چند روز مختلف هم امتحان کردم نشده.

بچه ها یه سوال داشتم توی ps4 ایا این قابلیت وجود داره که بهش ساعت بدیم برای شروع دانلود؟ یعنی مثل idm کامپیوتر برنامه ای چیزی هست که این امکان فراهم کنه یا نه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or