چطور ؟ من ک تاحالا مشکلی ندیدم !این جنس بدنه کنسول و دسته های ۱۲۱۶ شدیدا بی کیفیته به خصوص در مقایسه با تولیدات قدیمی تر . متوجه نمیشم چطور ملت سر و دست میشکونن که این کنسول ها رو بخرن
من درباره ی اسلیم مطمئن بودم اما درباره ی سری ۱۲ نمیدونم از نزدیک ندیدم اما سری ۱۱ رو داشتم کیفیت بسیار خوبی داشتاین جنس بدنه کنسول و دسته های ۱۲۱۶ شدیدا بی کیفیته به خصوص در مقایسه با تولیدات قدیمی تر . متوجه نمیشم چطور ملت سر و دست میشکونن که این کنسول ها رو بخرن
درودسلام.
دوستان بودجه محدودی دارم و قصد خرید بازی . میخواستم نظرتون راجع به بازی Ratchet and Clank بدونم ؟ ارزش داره پول حرچ کنم واسش؟؟
( از گیم پلی بازی خیلی خوشم اومده )
خیلی از سایت ها دیدم بازی های ps4 رو واسه دانلود میزارن یا خیلی سایت ها برای فروش روی هارد بازی ها رو میزارن
سوالم اینه الان میشه مثل ps3 بازی های مربوط به ps4 هم روی هارد اش ریخت و بازی کرد ؟
اگر میشه فقط آفلاین میشه یا آنلای هم میشه زد ؟
ببخشید دیگه دوستان اطلاعاتم کمه
دوستان عزیز یک راهنمایی میکنید و نظرتون رو بگیدبا سلام
دوستان عزیز قصد خرید یک ps4 pro رو دارم. در حال حاضر یک ps3 کپی خور دارم و بیش از 4 ترابایت بازی هاش رو ( شایدم بیشتر )
البته زیاد بازی نمیکنم و کلا دستگاه هم کم کار کرده
بنظرتون ps3 رو نگه دارم و یک ps4 بخرم یا دیگه ps4 بخرم قطعا سراغ ps3 نمیرم و سر گرم همون بازی های ps4 میشم و بهتره ps3 رو بفروشم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ؟
دروددوستان عزیز یک راهنمایی میکنید و نظرتون رو بگید
ممنون از لطف عزیزانی که راهنمایی میکنن
بستگی داره چقدر از بازی های ps3 رو بازی کردی و کدوماش رو ؟؟دوستان عزیز یک راهنمایی میکنید و نظرتون رو بگید
ممنون از لطف عزیزانی که راهنمایی میکنن
اوکی پس 44 گیگ فضا گرفته برای این موارد ولی چرا من کلا 18 گیگ دانلود کردم؟حجم بازی تو استور زده بود 28 گیگ اما موقع دانلود 18 گیگ بیشتر نبود این برام سواله
چون نسخه دیجیتالیه عجیبه برام