shahriyar_pc
کاربر سایت
مخابرات نامحدود ۵۱۲اینترنت رو از چه شرکتی گرفتی ؟
در ضمن من DNS رو اشتباه گفتم .
217.218.155.155
4.2.2.3
با این من مشکلم حل شد
مشکل دانلود ندارم فقط یوپلی وصل نمیشه!
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
مخابرات نامحدود ۵۱۲اینترنت رو از چه شرکتی گرفتی ؟
در ضمن من DNS رو اشتباه گفتم .
217.218.155.155
4.2.2.3
با این من مشکلم حل شد
فت 1216 من دارم اصلا مشکل صدا و این چیزا نداره توی بدترین حالت هم صداش اصلا اذیت کننده نیستدوستان عزیز یک چیزی رو من کامل متوجه نشدم با این که صفحات قبل رو کاملا مطالعه کردم
الان مدل فت 1208 بگیرم یا مدل اسلیم
کدوم بدون دردسرتره در حال حاضر؟؟من زیاد بازی میکنم میخوام صدای فن دستگاه کم باشه و خر کار باشه
داداش این مشکل یه مدت پیش من مواجه شدم . ولی پسوردم یادم اومد . یه راه برای دور زدنش هست ولی نمیدونم عملیه یا خیر . با کمک دستکاری مرورگرت هست . توو یوتیوب سرچ بزن psn data of birth day recoveryسلام دوستان
رمز اکانت psn رو گم کردم برای بازیابیش هم نیاز به تاریخ تولد هست که اونم ندارم (موقع ثبت نام تاریخ الکی زدم) می خواستم ازتون بپرسم راهی هست که بدون تاریخ تولد بازیابی بشه؟؟؟؟
کسی نیست راهنمایی کنه
مخابرات نامحدود ۵۱۲
مشکل دانلود ندارم فقط یوپلی وصل نمیشه!
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
نه همه چی یکیهدوستان توي PS4 Pro ريجن ها تفاوتي دارن؟؟
مثلا كيفيت ساخت يا آداپتور يا صداي فن ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
حجم بازی و اپدیتها رو محفوظ نگه میداره که در زمان عرضه مشکلی پیش نیاد (سقف اپدیت برای عرضه کننده مشخصه)کسی نیست راهنمایی کنه
دوستان عزیز یک چیزی رو من کامل متوجه نشدم با این که صفحات قبل رو کاملا مطالعه کردم
الان مدل فت 1208 بگیرم یا مدل اسلیم
کدوم بدون دردسرتره در حال حاضر؟؟من زیاد بازی میکنم میخوام صدای فن دستگاه کم باشه و خر کار باشه
اوکی پس 44 گیگ فضا گرفته برای این موارد ولی چرا من کلا 18 گیگ دانلود کردم؟حجم بازی تو استور زده بود 28 گیگ اما موقع دانلود 18 گیگ بیشتر نبود این برام سوالهحجم بازی و اپدیتها رو محفوظ نگه میداره که در زمان عرضه مشکلی پیش نیاد (سقف اپدیت برای عرضه کننده مشخصه)