شما لینک ها رو با برنامه PSX در بیار با کامپیوتر دانلود کن سرعتش هم بیشترهبچه ها یه سوال داشتم توی ps4 ایا این قابلیت وجود داره که بهش ساعت بدیم برای شروع دانلود؟ یعنی مثل idm کامپیوتر برنامه ای چیزی هست که این امکان فراهم کنه یا نه؟؟
شما لینک ها رو با برنامه PSX در بیار با کامپیوتر دانلود کن سرعتش هم بیشترهبچه ها یه سوال داشتم توی ps4 ایا این قابلیت وجود داره که بهش ساعت بدیم برای شروع دانلود؟ یعنی مثل idm کامپیوتر برنامه ای چیزی هست که این امکان فراهم کنه یا نه؟؟
نه هیچ پولی نمیخواد ، من تونستم با App اندروید psn راحت عوض کنم .دوستان برای گذاشتن عکس دلخواه در پروفایل باید پول توو حساب psn داشته باشیم . یعنی مبلغی کسر میشه . چون من میخوام عکس دلخواه خودمو از گالری خودم انتخاب کنم و بزارم ارور میده که نمیتونم عوض کنم . ممنون
منم دقیقا همین کار میکنم اما ارور زیر رو میدهنه هیچ پولی نمیخواد ، من تونستم با App اندروید psn راحت عوض کنم .
سلام
دوستان من امشب میخواستم کنسول رو خاموش کنم وقتی گزینه turn off ps4 رو زدم نسبت ب قبلا طول کشید تا کنسول خاموش بشه و موقع خاموش شدن هم ۲ تا بوق زد،دوبار ک میخواستم خاموش کنم اینجوری شد،مشکل از چیه؟
Sent from my HTC One max using Tapatalk
آهان،چون از وقتی گذاشتم بلادبورن آپدیتش دانلود بشه اینجوری شدهمشکلی نیست کلا، مثل اینکه نتونسته اون بازی یا برنامه ای که باز بوده رو به صورت کامل ببنده. در این حالت 2 تا بوق میزنه. (لینوکس هم همین مدلی هست و بعضی موقع ها 2-3 دقیقه صبر میکنه تا برنامه بسته شه، اگر نشد خاموش نیکنه به هر حال)
تفاوتی ندارن دست دوما ، فقط باید حواست باشه دیسک صدمه دیده و خراب بهت ندن . به نظر من برو اکانت ترکیبی بخر 10.20 تا بازی گیرت میاد پول یه دیسکه .سلام
میخواستم بدونم بازی دسته دوم هیچ تفاوتی با بازی نو نداره به جز اینکه قبلا استفاده شده و پلمپش باز شده؟
چون معمولا بازیهای دسته دوم قیمتشون خیلی مناسبتر هست
===
این کدها و مدلهایی که واسه Slim هست تو بازار مهمه واسه خرید یا نه؟
تفاوتشون چی هست و کدوم بهتره؟
کدهایی که با CUH شروع میشه منظورمه