هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

قشنگ شده مثل پارسال همین وقت ها بود هر کاری می کردم fifa 16 آنلاین بازی کنم نمی شود امسال هم باز همین طور شده
من امروز 7-8 دست فیفا 17 بدون مشکل زدم . برای فیفا حتما پورت ها رو باز کنید ( پورت فورواردینگ )
سلام دوستان..... کنسول من خودکار در حال کم کردن حافظشه هاردشه..... از 800 گیگ در عرض 2 دقیقه شد 750 گیگ....داستان چیه.....راهکار چیه.....؟! در ضمن در حین کار لگ و گیر دارم و مرتب تاخیر داره.....مشکل از کجاست....؟![-o<
هارد خودشه یا عوض کردی ؟
یه ربیلد دیتابیس بزن ببین چطور میشه .

سلام
دوستان آیا امکانش هست یک بازی خریداری شده به صورت دیجیتالی دو نفر دیگه با همون اکانت بازی کنن به صورت همزمان ؟ اگه میشه راه‌ حلش رو هم بگید ممنون

سلام
دوستان آیا امکانش هست یک بازی خریداری شده به صورت دیجیتالی دو نفر دیگه با همون اکانت بازی کنن به صورت همزمان ؟ اگه میشه راه‌ حلش رو هم بگید ممنون
سلام
بله میشه
مثلا شما بازی روی روی اکانت خودت میخری و میزنی دانلود ، بعد اکانت خودت رو De Active میکنی ، اکانت خودت رو میدی به دوستت اون اکانت شما رو تو کنسول خودش وارد و Active میکنه و میزنه بازی دانلود بشه ، نکته مهم : بعد اکانت شما رو Sing out میکنه
حالا هر دو بازی رو دارید شما داخل اکانت خودت و دوستت داخل اکانت خودش بازی میکنه همزمان

سلام
بله میشه
مثلا شما بازی روی روی اکانت خودت میخری و میزنی دانلود ، بعد اکانت خودت رو De Active میکنی ، اکانت خودت رو میدی به دوستت اون اکانت شما رو تو کنسول خودش وارد و Active میکنه و میزنه بازی دانلود بشه ، نکته مهم : بعد اکانت شما رو Sing out میکنه
حالا هر دو بازی رو دارید شما داخل اکانت خودت و دوستت داخل اکانت خودش بازی میکنه همزمان
تروفی ها برای اکانتی که بازی رو نخریده و دانلود کرده حساب میشه ؟ از لحاظ قانونی مشکلی نداره اینکار که باعث بن شدن بشه ؟

سلام دوستان..... کنسول من خودکار در حال کم کردن حافظشه هاردشه..... از 800 گیگ در عرض 2 دقیقه شد 750 گیگ....داستان چیه.....راهکار چیه.....؟! در ضمن در حین کار لگ و گیر دارم و مرتب تاخیر داره.....مشکل از کجاست....؟![-o<

سلام داداش. اصلا مشكل خاصي نيست. براي من بارها پيش اومده.

اين اشكالم معمولا موقعي پيش مياد كه آنلاين ميشي و چون معمولا بازي يا برنامه اي تو ليست دانلود ها هست ( حتي اگه دانلودي هم نشه ) گاهي وقتا قاطي ميكنه، ولي دوباره با يه خاموش روشن كردن كنسول يا آفلاين شدن، حافظه را برميگردونه

سلام:بعد از 1 سال یکی از اکانتهای هکی که خریدم امشب قفل شد ولی پلاسشو هنوز میتونم استفاده کنم در ضمن میخواستم بدونم اکانتشو پاک کنم؟ممکنه مشکلی پیش بیاد واسه دستگاه((بن شدن و....)؟
این حدودا بار 8-9 باریه که بازیهای کنسول قفل میشن ممکنه مشکلی پیش بیاد واسه دستگاااه؟
فقط بازیهای اکانت قفل شدن و تنها همین اکانت هست که پلاس داره ممنون میشم راهنمایی کنید.

تروفی ها برای اکانتی که بازی رو نخریده و دانلود کرده حساب میشه ؟ از لحاظ قانونی مشکلی نداره اینکار که باعث بن شدن بشه ؟
هیچ مشکلی از هیچ جهتی نداره و تروفی ها هم دفیفا برا هر دو نفر کار میکنه
غیرقانونی هم نیست

سلام
شاید به کنسول ربطی نداشته باشه
من میخوام دو سه تا گیم بفروشم
ولی مشتری ها نمیتونن بهم اعتماد کنن
نیتم واقعا خیره اما نمیتونن
شما راهی به ذهنتون نمیرسه?

سلام داداش. اصلا مشكل خاصي نيست. براي من بارها پيش اومده.

اين اشكالم معمولا موقعي پيش مياد كه آنلاين ميشي و چون معمولا بازي يا برنامه اي تو ليست دانلود ها هست ( حتي اگه دانلودي هم نشه ) گاهي وقتا قاطي ميكنه، ولي دوباره با يه خاموش روشن كردن كنسول يا آفلاين شدن، حافظه را برميگردونه
بله دوست عزیز خودش با یه بار روشن و خاموش کردن درست شد....ممنون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or