بودن سر ۲ماه هم بن شدن الان هم افسوس میخورهسلام دوستان. من ميخواستم از اين اكانت هكي ها بگيرم و شنيدم در شرايط عادي تا شش ماه قابل استفاده هستن
ولي من رفيقم چند ماه قبل ( تو ماه مرداد ) چند تا از اين اكانت هكي ها خريد و طرفم نفهميد و همشونم بازي كرد ولي جديدا به فاصله چند روز همه بازي هاش قفل شدن.
و اين سوال برام پيش اومده كه اين اكانت ها احتمالا مدت زمان بازي كردنشون ( در شرايطي كه طرفي كه اكانتش هك شده اصلا نفهمه و ما هم با كنسول آنلاين بشيم ) شش ماه نيست و نهايتا 4 ماه و هفت، هشت روز هستش. چون حالا اگه بگيم اكانت اول يا دوميش به خاطر درخواست خود اون طرفي اكانتش هك شده قفل شده ولي ديگه امكان نداره چهار تا اكانتي كه تو ماه مرداد خريده شدن، همشون به فاصله چند روز تو ماه دي قفل بشن.
براي دوستان ديگه بازي ها تا شش ماه قابل استفاده بوده؟ پيشاپيش ممنون از راهنمايي
بستگی داره دلیلش چی باشهکسی اطلاعی داره ؟؟
بستگی داره دلیلش چی باشه
اگه بخاطر کلمات نامناسب یا استفاده از چیت ها توی بازی آنلاین باشه و بقیه ریپورت بدن بار اول 1 هفته بن میشید، بار دوم 3 ماه و سوم همیشگی
اگه بخاطر اکانت ها و استفاده از کردیت کارت های هکی باشه همیشگی هست متاسفانه و تخفیفی هم نمیدن ( اینجا رو بخونید )
البته بوده کسایی که با پشتیبانی سونی تماس گرفته بودن و گفتن اشتباه کردیم و دیگه تکرار نمیکنیم و ... بالاخره یطوری تونستن تخفیف بگیرن و از دائم در بیان.
شما هم امتحان کنین و اگه ان شا الله رفع شد همینجا اطلاع بدین![]()
firmware دستگاه آپدیت هست ؟???
ممنون داداش.بودن سر ۲ماه هم بن شدن الان هم افسوس میخوره
بهترین حالت خرید دیسک یا کرایه
اره همیشه اپدیت میکنمfirmware دستگاه آپدیت هست ؟
دسته رو ریست کردین ببینین احیاناً مشکلتون برطرف میشه یا نه ؟
من اولین بازی هکی که گرفتم راکت لیگ بود که هفت هشت ماهی میشه که دارمش و هنوز مشکلی پیش نیومده واسشممنون داداش.
ولي من سوالم اينه كه اگه در شرايط عادي طرف هيچ وقت نفهمه اين اكانت ها تا چند ماه دووم ميارن؟ وگرنه ممكنه طرف همون روز اول بفهمه و به يه هفته نكشيده بازي ها قفل بشن