ظرفیت سوم هرچند نفر میتونن بازی کنن ولی نمیتونن باهم انلاین بشنتا چند نفر میتونن یک بازیرو از اکانت من هم زمان بازی کنن ؟ محدودیت خاصی داره ؟
ظرفیت سوم هرچند نفر میتونن بازی کنن ولی نمیتونن باهم انلاین بشنتا چند نفر میتونن یک بازیرو از اکانت من هم زمان بازی کنن ؟ محدودیت خاصی داره ؟
یه سوالی داشتم. من ps4 یهو وسط بازی کرش میکنه از وسط بازی میاد بیرون خواستم ببینم تو تنظیمات چیزی رو باید عوض کنم که این مشکل رفع شه ؟ کنسولم رو عوض کردم باز این مشکل هست دوباره همین چند روز پیش یکی دیگه خریدم مدل 2016 بازم همین مشکل هست سه بار هی دارم کنسول عوض میکنم و واقعا اعصاب خراب کنه! جرات نیست چند ساعت بازی کنی سریع از بازی میپره بیرون گاهی وقت ها هم سیوت خراب میشه1 ساعت بازی کنی باید بیای بیرون یه پک اپ از سیوت بگیری نکنه سیوت بپره واقعا این چه وضعه اینم شد کنسول آخه! ps3 بیست ساعتم روشن بذاری هیچ مشکلی نداره اما این ps4 چند ساعت روشن باشه سریع خودشو نشون میده
![]()
تو یه بازی نبوده تو چند تا بازی مختلف تا حالا این اتفاق واسم افتاده اونم نه یبار چندین بار . انچارتد کالکشن، انچارتد 4، پروجکت کارز ، تلو، تامب رایدر و چند تا بازی های دیگهتنظیماتی نیست
توی همه ی بازیها این مشکل رو داری؟
اگر فقط داری یک بازی رو تست میکنی مشکل از بازیه
کنسول من 6ساعتم یکسر روشن بوده آخ نگفته، تازه سری قدیم هم هست
تو یه بازی نبوده تو چند تا بازی مختلف تا حالا این اتفاق واسم افتاده اونم نه یبار چندین بار . انچارتد کالکشن، انچارتد 4، پروجکت کارز ، تلو، تامب رایدر و چند تا بازی های دیگهبه هر حال ندونستم مشکل اصلی چیه یکی میگه cup گرم کنه اینجوری میشه یکی میگه نت نوسان کنه خلاصه هر کی یه چیز میگه
چندین بارم پیش اومده فریز کرده بعد یهو از بازی اومده بیرون و سیو بازی خراب شد هر چی رفته بودم به باد رفت. کنسولم تو جای بسته نذاشتم و دورش قشنگ بازه که زود گرم نکنه. شاید ما شانس از کنسول نداریم
![]()
باید idm روش نصب کنیعاغا سوال
نمیشه برای دانلود ها تایمر بزاریم؟ که توی یه زمان خاصی استپ کنه؟
باید با برنامه mkvmerge زیرنویس رو بچسبونید به فیلم بعد پخش میکنهسلام دوستان....با چه برنامه ای زیرنویس تو ps4 قابل پخشه...با media player خود ps4 هیچ رقمه زیرنویس پخش نمی شه....تکلیف چیه..؟!
من تو تخفیفات جمعه سیاه 100 دلار خرید زدم ولی هنوز همچین چیزی واسم نیومده که...این ۱۰ یا ۱۵ دلاری که بعد خرج کردن ۱۰۰ دلار جایزه می ده کدش چه موقع ایمیل می شه؟
فوری می فرسته یا بعد چند روز؟
من تو تخفیفات جمعه سیاه 100 دلار خرید زدم ولی هنوز همچین چیزی واسم نیومده که...