من تاحالا گیفت کارت پولی نگرفتم بچه ها
مثلا اگه 75 دلار بگیرم 75 دلارشم میتونم استفاده کنم یا عوارض و مالیات اینا کم میکنن ازش عین ایران ؟؟
مرسی
سلامسلام . دوستان بازی های فیزیکی که خریداری میشن قابلیت بروزرسانی دارن ؟ مثلا فوتبال قابلیت بروزرسانی نقل و انتقالات رو داره ؟
من همین الان داشتم انلاین میزدم و مشکل نداره . کنسولت بن نشده ؟ اکانت هکی نزدی ؟آقا من الان هر کار می کنم psn متصل نمیشه برای کسی دیگه هم این مشکل پیش آمده ؟
براى من از ديشب اينطور شده. به ندرت وصل ميشه اما سرعت دانلود ٢ كيلوبايت! اگه اصلا وصل ميبينى نميشه ببين چه اخطارى ميده. اگه نوشته سرور ها شلوغنو اينا احتمالا برطرف بشهآقا من الان هر کار می کنم psn متصل نمیشه برای کسی دیگه هم این مشکل پیش آمده ؟
آخه یه اکانت uk هم دارم اونم متصل نمیشهمن همین الان داشتم انلاین میزدم و مشکل نداره . کنسولت بن نشده ؟ اکانت هکی نزدی ؟
قشنگ شده مثل پارسال همین وقت ها بود هر کاری می کردم fifa 16 آنلاین بازی کنم نمی شود امسال هم باز همین طور شدهبراى من از ديشب اينطور شده. به ندرت وصل ميشه اما سرعت دانلود ٢ كيلوبايت! اگه اصلا وصل ميبينى نميشه ببين چه اخطارى ميده. اگه نوشته سرور ها شلوغنو اينا احتمالا برطرف بشه
بخاطر نزديكى به تعطيلات و كريسمس احتمالا.قشنگ شده مثل پارسال همین وقت ها بود هر کاری می کردم fifa 16 آنلاین بازی کنم نمی شود امسال هم باز همین طور شده
تو بازی لگ داره یا تو منو؟!سلام دوستان..... کنسول من خودکار در حال کم کردن حافظشه هاردشه..... از 800 گیگ در عرض 2 دقیقه شد 750 گیگ....داستان چیه.....راهکار چیه.....؟! در ضمن در حین کار لگ و گیر دارم و مرتب تاخیر داره.....مشکل از کجاست....؟!