هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من مدل 1116 دارم روزی هم 8 ساعت بازی میکنم یه فن خنک کننده از زیر داره باد میفرسته داخل کنسول ولی برندش فیکه میخوام بدونم با ارجینال خود کنسول فرقی داره یا برم ارجینال بخرم؟
بعد اینکه من دسته پلی 4 به کامپیوتر وصل میکنم و باهاش بازی میکنم خواستم بدونم دسته خراب نمیشه چون با کابل وصل میکنم همزمان شارژ هم میشه
ممنون

من تاحالا گیفت کارت پولی نگرفتم بچه ها
مثلا اگه 75 دلار بگیرم 75 دلارشم میتونم استفاده کنم یا عوارض و مالیات اینا کم میکنن ازش عین ایران ؟؟ :D
مرسی

من تاحالا گیفت کارت پولی نگرفتم بچه ها
مثلا اگه 75 دلار بگیرم 75 دلارشم میتونم استفاده کنم یا عوارض و مالیات اینا کم میکنن ازش عین ایران ؟؟ :D
مرسی

خوشبختانه مثل اینجا شارژ 2 تومنی رو دو دویست نمیگیری اخرش 1800 توش شارژ داشته باشه... یک سنت هم کم نمیشه ازش و فول عین 75 دلار رو میتونید ازش استفاده کنید

سلام یک ps4 خریدم دستش جدا خریداری کردم بعد با دستگاه چجوری باید ستش کنم هر ps button فشار میدم رو دستگاه عمل نمیکنه چیزی لطفا توضیح بدید هماهنگ کردن دسته با دستگاه

سلام یک ps4 خریدم دستش جدا خریداری کردم بعد با دستگاه چجوری باید ستش کنم هر ps button فشار میدم رو دستگاه عمل نمیکنه چیزی لطفا توضیح بدید هماهنگ کردن دسته با دستگاه
کابل شارژ دسته رو وصل کنید بعد دکمه PS رو بزنید.

• Like
Reactions: SHANSER
آقا من الان هر کار می کنم psn متصل نمیشه برای کسی دیگه هم این مشکل پیش آمده ؟
براى من از ديشب اينطور شده. به ندرت وصل ميشه اما سرعت دانلود ٢ كيلوبايت! اگه اصلا وصل ميبينى نميشه ببين چه اخطارى ميده. اگه نوشته سرور ها شلوغنو اينا احتمالا برطرف بشه

• Like
Reactions: mdtnt
من همین الان داشتم انلاین میزدم و مشکل نداره . کنسولت بن نشده ؟ اکانت هکی نزدی ؟
آخه یه اکانت uk هم دارم اونم متصل نمیشه

براى من از ديشب اينطور شده. به ندرت وصل ميشه اما سرعت دانلود ٢ كيلوبايت! اگه اصلا وصل ميبينى نميشه ببين چه اخطارى ميده. اگه نوشته سرور ها شلوغنو اينا احتمالا برطرف بشه
قشنگ شده مثل پارسال همین وقت ها بود هر کاری می کردم fifa 16 آنلاین بازی کنم نمی شود امسال هم باز همین طور شده

Last edited by a moderator:
سلام دوستان..... کنسول من خودکار در حال کم کردن حافظشه هاردشه..... از 800 گیگ در عرض 2 دقیقه شد 750 گیگ....داستان چیه.....راهکار چیه.....؟! در ضمن در حین کار لگ و گیر دارم و مرتب تاخیر داره.....مشکل از کجاست....؟![-o<

سلام دوستان..... کنسول من خودکار در حال کم کردن حافظشه هاردشه..... از 800 گیگ در عرض 2 دقیقه شد 750 گیگ....داستان چیه.....راهکار چیه.....؟! در ضمن در حین کار لگ و گیر دارم و مرتب تاخیر داره.....مشکل از کجاست....؟![-o<
تو بازی لگ داره یا تو منو؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or