هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه اکانتی که پلاس داره و باهاش بازیی که با پلاس تخفیف خورده و خریده شده اگه پلاسش تموم بشه نمیشه بازی کرد؟
حالا اگه یه اکانت دیگه که پلاس داره و پرایمری کنیم میشه ادامشو بازی کرد یا حتما باید همون اکانت پلاس داشته باشه؟
==========
سوال بعدی اینکه نمیشه موجودی حساب رو به اکانت دیگه انتقال داد یا گیفت کرد بهش؟
بعد از تموم شدن پلاس بازی قفل می شه بعد اگه پلاس بخری یا از یه اکانت دیگه اکتیو کنی بازی برات باز می شه دوباره و می تونی ادامش بدی (نه فقط اون همه ی بازیایی که تا الان با پلاس گرفتی و تو یه library سیو شدن)
خیر امکانش وجود نداره بخاطر دلایل امنیتی
مثلا اگر زمانی اکانت هک شد شاید تویه حسابه 100 دلار پول باشه اونوقت طرف گیفت می کنه به خودش، برای همین ممکن نیست این قضیه

• Like
Reactions: ehsas1
سلام دوستان
مدل 1206 با مدل 1216 چه فرقی داره ؟ ..... این عدد یعنی تولید سال ۲۰۱۶ هست ؟
آخر بعضی ها نوشته a و بعضی ها b ... این چه فرقی داره ؟

ریجن ۲ با ۳ فرقی نداذه دیگه ؟

• Like
Reactions: Mahdi444
سلام دوستان

1206 و 1216 فک میکنم مدل پردازنده‌ی سری قدیم و جدیدش باشه که توی جدید انگار از نظر حرارتی بهینه شده، مدل a و b هم اگه اشتباه نکنم به حجم هارد اشاره داره a پونصد گیگ و b یک ترابایت، ریجن 2 و 3 رو فک کنم برای آنلاین بازی کردن یه چیزایی باید در مورد ریجن دقت کرد که البته نمیدونم دقیق چی بود فرق دیگش اینه که ریجن 3 عملکرد دکمه‌‌های ضربدر و دایره فرق داره.

• Like
Reactions: shylord
1206 و 1216 فک میکنم مدل پردازنده‌ی سری قدیم و جدیدش باشه که توی جدید انگار از نظر حرارتی بهینه شده، مدل a و b هم اگه اشتباه نکنم به حجم هارد اشاره داره a پونصد گیگ و b یک ترابایت، ریجن 2 و 3 رو فک کنم برای آنلاین بازی کردن یه چیزایی باید در مورد ریجن دقت کرد که البته نمیدونم دقیق چی بود فرق دیگش اینه که ریجن 3 عملکرد دکمه‌‌های ضربدر و دایره فرق داره.

تا جایی که من اطلاع دارم مدل 12xx پردازندهاشون یکی هست

سلام به همگی
بچه ها,این برچسب و کاورهایی که برا ps4 هستش چطورین؟
من میخواستم بخرم,شنیدم زود چسبندگیشونو از دست میدن,درسته؟
مشکل خاصی ندارن؟
ممنون
سلام . من الان شش ماهه اسکین زدم رو ps4 هنوز چسبندگیشو از دست نداده . خیلی هم رو زیبایی تاثیر داره .

• Like
Reactions: Snake Solid
سلام دوستان

1206 همون جدید ترین سری هست و ریجن 1

• Like
Reactions: shylord
بعد از تموم شدن پلاس بازی قفل می شه بعد اگه پلاس بخری یا از یه اکانت دیگه اکتیو کنی بازی برات باز می شه دوباره و می تونی ادامش بدی (نه فقط اون همه ی بازیایی که تا الان با پلاس گرفتی و تو یه library سیو شدن)
خیر امکانش وجود نداره بخاطر دلایل امنیتی
مثلا اگر زمانی اکانت هک شد شاید تویه حسابه 100 دلار پول باشه اونوقت طرف گیفت می کنه به خودش، برای همین ممکن نیست این قضیه
ممنون.جمله داخل پرانتزن رو خوب متوجه نشدم داداش.ینی چی؟

دوستان من یک ps4 slim 500g امروز خریدم...مشکلی که نداره؟...این شایعات در مورد داغ کردنش درسته یا غلطه؟...چون من چند سایت خارجی خوندم سیستم کولینگ مدل اسلیم بهینه تره و گرمارو بیشتر دفع می کنه.

• Like
Reactions: Mahdi444
دوستان من یک ps4 slim 500g امروز خریدم...مشکلی که نداره؟...این شایعات در مورد داغ کردنش درسته یا غلطه؟...چون من چند سایت خارجی خوندم سیستم کولینگ مدل اسلیم بهینه تره و گرمارو بیشتر دفع می کنه.
هیچ مشکلی نداره و داغ هم نمیکنه

• Like
Reactions: moein_engineer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or