هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من با نت ایرانسل وقتی با گوشی دانلود میکنم سرعتم تا پنج مگم میره سرعتم رو گوشی عالیه ولی میترسم روی کنسول سرعت بیاد پایین :(

آره میاد پایین، باید با PSX بگیری لینکهارو که سرعتت همونقدر بالا بمونه

• Like
Reactions: Mahdi444
سلام...
بله تاریخ انقضا داره... تا 22 دسامبر وقت دارید استفاده کنید. یعنی 2 روز دیگه بیشتر وقت ندارید...بهنره استفاده کنید هرچه زودتر
خب من کد رو ریدوم کردم و به حسابم اضافه شده.ینی اون 10دلاری که الان شارژه تو حسابم هم میپره؟
آخه فقط نوشته کد منقضی میشه.منم که کد رو ریدوم کردم تو اکانت
بعد با 10دلار چی میشه خرید آخه.2تا بازی مدنظرمه ولی 20دلارن لامصب.د لست آف آس و آنچارتد کالکشن :D

خب من کد رو ریدوم کردم و به حسابم اضافه شده.ینی اون 10دلاری که الان شارژه تو حسابم هم میپره؟
بعد با 10دلار چی میشه خرید آخه.2تا بازی مدنظرمه ولی 20دلارن لامصب.د لست آف آس و آنچارتد کالکشن :D
خوب یه ۱۰ دلاری خودت بخر بشه سرراست:D
با این دلار بجنب که دیر میشه:D

• Like
Reactions: ehsas1
کد وقتی مصرف بشه و بره تو حساب دیگه منقضی نمیشه
اون دو بازی هم احتمال داره توی هفته دیگه تخفیف بخورن

من دستگاه دست دوم گرفتم اکانت فروشنده روشه اکانتش و دوتا بازی هم داره که خودش آنلاین هم بازی میکرد باهاش ، من میخوام بازی دیجیتالی مستقیم از Pstore بخرم میشه بگید چیکار کنم مطمئن تره؟ میشه اکانت فروشنده رو پاک کنم و خودم از نو اکانت بسازم و PSN بگیرم و بازی بخرم ؟ به نظر شما مشکلی پیش نمیاد برام ؟
و یک سوال دیگه اینکه اکانت با یوزر فرق میکنه؟ من یکم گیج شدم؟!!!!!!!!!
و سوال بعدی اینکه آیا میشه من اکانت بسازم و شارژش کنم بعد با همون شارژ PSN هم بخرم یا حتمن باید جداگانه خریداری کنم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

من دستگاه دست دوم گرفتم اکانت فروشنده روشه اکانتش و دوتا بازی هم داره که خودش آنلاین هم بازی میکرد باهاش ، من میخوام بازی دیجیتالی مستقیم از Pstore بخرم میشه بگید چیکار کنم مطمئن تره؟ میشه اکانت فروشنده رو پاک کنم و خودم از نو اکانت بسازم و PSN بگیرم و بازی بخرم ؟ به نظر شما مشکلی پیش نمیاد برام ؟
و سوال بعدی اینکه آیا میشه من اکانت بسازم و شارژش کنم بعد با همون شارژ PSN هم بخرم یا حتمن باید جداگانه خریداری کنم؟

Last edited by a moderator:
میتونید یکی جدید بسازید قبلیرو پاک کنید ولی اینکه ریسک باشه یا نه نمیدونم
بله میتونید با شارژ حساب علاوه بر گیم بقیه موارد هم بخرین از قبیل plus ...

• Like
Reactions: moeinrez
خوب یه ۱۰ دلاری خودت بخر بشه سرراست:D
با این دلار بجنب که دیر میشه:D
اتفاقا با این قیمت دلار نباید خرید :))
یه 10دلاری بخوام بخرم پولشو میدم 2تا اکانت ظرفیت 3شو میخرم دیگه :D
کد وقتی مصرف بشه و بره تو حساب دیگه منقضی نمیشه
اون دو بازی هم احتمال داره توی هفته دیگه تخفیف بخورن
ممنون
اکثر بازیها تخفیف خوردن الا همین دوبازی.از شانس منه اینام یه دلار تخفیف میخورن =))

میتونید یکی جدید بسازید قبلیرو پاک کنید ولی اینکه ریسک باشه یا نه نمیدونم
بله میتونید با شارژ حساب علاوه بر گیم بقیه موارد هم بخرین از قبیل plus ...
در واقع منظورم اینه که بودن دو اکانت با هم روی دستگاه مشکلی نداره؟
و یک سوال دیگه اینکه منظور از Application روی Storage دستگاه دقیقا چیه؟ دستگاه تقریبا 200 گیگ Application داره ؟
راستی به طور پیش فرض چقدر از فضای دستگاه 500 گیگ آزاده برای بازی ریختن؟

دوستان این دسته PS4 رو که میخوایم از طریق بلوتوث به لپ تاپ بشناسونیم باید حتما دانگل داشته باشیم که ارتباطش برقرار بشه یا از طریق بلوتوث خود لپ تاپ هم میشه؟
نه به دانگل نیازی نیست خیلی ساده با یه نرم افزار متصل میشه برو لینک زیر ،راهکارش رو خلاصه و کامل نوشته:
چگونه دسته PS4 را به کامپیوتر وصل کنیم؟

• Like
Reactions: Metal Gear
در واقع منظورم اینه که بودن دو اکانت با هم روی دستگاه مشکلی نداره؟
و یک سوال دیگه اینکه منظور از Application روی Storage دستگاه دقیقا چیه؟ دستگاه تقریبا 200 گیگ Application داره ؟
راستی به طور پیش فرض چقدر از فضای دستگاه 500 گیگ آزاده برای بازی ریختن؟
نمیدونم
اونApplication مال دیتا گیمها هستن
۵۰۰ میشه ۴۱۰‍ ازاد اگه دقیق گفته باشم

• Like
Reactions: moeinrez
دوستان من دیسک بازی uncharted4 ریجن all رو دارم
آپدیتش رو میخوام میتونم از آپدیت هر ریجنی ک دلم خواست استفاده کنم؟؟؟

2- آپدیت رو که دان کردم از طریق USB میشه ریختش روی کنسول؟؟

3- واسه آنچارتد من هیچ دانلودی نصب نکردم و الان در واقع ورژن 1.00 روی کنسول نصبه میخواستم ببینم من الان باید به ترتیب 1.01 بعد1.02 بعد 1.03 و... تا 1.19 رو دونه دونه دانلود کنم و نصب کنم یا فقط آخرین ورژن آپدیت کفایت میکنه؟؟؟

خوهشا" کمک کنید

دوستان این دسته PS4 رو که میخوایم از طریق بلوتوث به لپ تاپ بشناسونیم باید حتما دانگل داشته باشیم که ارتباطش برقرار بشه یا از طریق بلوتوث خود لپ تاپ هم میشه؟
من دیشب دسته کنسول رو روشن کردم از طریق بلوتوث گوشی search near bluetooth devices کردم و از طریق وای فای گوشی سرچ کردم ؛ کلا" هیچی پیدا نشد!!!/:)
موندم دقیقا" این دسته های ps4 از چه طریقی به کنسول متصل میشن!!!:-?

آخرین ویرایش:
دوستان من دیسک بازی uncharted4 ریجن all رو دارم
آپدیتش رو میخوام میتونم از آپدیت هر ریجنی ک دلم خواست استفاده کنم؟؟؟

2- آپدیت رو که دان کردم از طریق USB میشه ریختش روی کنسول؟؟

3- واسه آنچارتد من هیچ دانلودی نصب نکردم و الان در واقع ورژن 1.00 روی کنسول نصبه میخواستم ببینم من الان باید به ترتیب 1.01 بعد1.02 بعد 1.03 و... تا 1.19 رو دونه دونه دانلود کنم و نصب کنم یا فقط آخرین ورژن آپدیت کفایت میکنه؟؟؟

خوهشا" کمک کنید

من دیشب دسته کنسول رو روشن کردم از طریق بلوتوث گوشی search near bluetooth devices کردم و از طریق وای فای گوشی سرچ کردم ؛ کلا" هیچی پیدا نشد!!!/:)
موندم دقیقا" این دسته های ps4 از چه طریقی به کنسول متصل میشن!!!:-?
نه باید رجن اپدیت با گیم یکی باشه
نه
فقط اخرین اپدیت کفایت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or