samijavid
کاربر سایت
مگه بازی ظرفیت ۳ میشه رو اکانت دیگه ای اجرا کرد ؟شما بازی رو از توی اکانت ظرفیت ۳ اجرا میکنی دکمه ps رو می زنی وارد اکانت خودتون میشید بازی رو انجام میدین
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه بازی ظرفیت ۳ میشه رو اکانت دیگه ای اجرا کرد ؟شما بازی رو از توی اکانت ظرفیت ۳ اجرا میکنی دکمه ps رو می زنی وارد اکانت خودتون میشید بازی رو انجام میدین
فقط فوتبال رو میشه این کارو کردمگه بازی ظرفیت ۳ میشه رو اکانت دیگه ای اجرا کرد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمیاددوستان اینم نحوه شبکه کردن 2 تا ps4 باهم.البته ویدئوش زیاد خوب نیست ولی توضیح میده که 2 رو با کابل کراس میزنی بعدشم حلس
https://www.google.fr/url?sa=t&rct=...dtTF3c&usg=AFQjCNGShLX85anRAvFDwkhBlbHX8BRaAQ
درست میگن کلا لینک باز نمیشهیوتوب هست باید فندوق شکن بزنید
اگر دستگاه fat هست که طبیعه کلا سرصدا زیاد داره فکر کنم 1 ساعت طول میکشه تا آروم بگیره یه قیج کوچیکی هم میکنه بعدش صداش نصف میشه.بازم 100% مطمئن نیستمدوستان اگه كسي اين سوالو جوابشو ميدونه يه راهنمايي كنه فرصت تستم داره تموم ميشه
بازيها نصب كامل اوليشون تا زماني كه درايو ساكت بشه چه قدر بايد طول بكشه معمولا؟
دوستان برای من باز میشهدرست میگن کلا لینک باز نمیشه
من از یکی از دوستام پرسیدم ببینید شاید کمکتون کنهدوستان اگه كسي اين سوالو جوابشو ميدونه يه راهنمايي كنه فرصت تستم داره تموم ميشه
بازيها نصب كامل اوليشون تا زماني كه درايو ساكت بشه چه قدر بايد طول بكشه معمولا؟
من بعضی وقتا انجام میدمدوستان اینجا کسی از طریق نت سیمکارت دانلود های کنسولشو انجام میده؟
از کدوم اپراتور؟ رو شبکهی 4g انجام میدین؟ سرعتتون چقدره حدودا؟من بعضی وقتا انجام میدم
ایرانسلاز کدوم اپراتور؟ رو شبکهی 4g انجام میدین؟ سرعتتون چقدره حدودا؟