هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

وصل کردن دو کنسول به هم فقط برای انتقال دیتا انجام میشه نه بازی کردن...
خب یه توضیح میدین که چجوری میشه 2 تا کنسول رو بهم وصل کرد و دیتارو از یکی به دیگری انتقال داد؟؟؟
ممنون

دوستان کنسول معمولی 500گیگ(اسلیم و پرو نه) چه قیمته الان؟زیر 1تومن میشه جایی پیدا کرد؟
سوال بعدی اینکه چطوری صدای طرف مقابلو وقتی فیفا آنلاین میزنم قطع کنم؟کم فحش نمیدن
داداش کمتر ببر خب میزنی لوله میکنی:D

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Sleepy
آقا قضیه این گیفت کارت 10 دلاریا چیه که سونی داره به همه میده؟
چند نفر از دوستام گیفت 10 دلاری بهشون ایمیل شده.

جالبه بما نداده چرا :|
منم گرفتم.نمیدونم با 10دلار چی بخرم.بازی خوبی که خوشم بیاد 20دلاری هست /:)
داداش کمتر ببر خب میزنی لوله میکنی:D
اگه هندی کپ بذاره لوله هم میکنیم ولی نمیذاره :))
حالا راهش چیه؟
==========
دوستان یه سوال دیگه.زمان رکورد ویدیو تا 60دقیقه زیاد شده؟30 و 60 دقیقه ای هم اضافه شده مثل اینکه

اقا این تامرایدر واسه پرو اپدیتش چند گیگه من زدم با 3g دانلود بعد که یهو قطع میشه اولش 3گیگ بود بعد که قطع شد زد 1.5 گیگ از اولم همش دانلود میشه
داداش من آپدیت شماره 3 رو گرفتم 2گیگه اما امروز خواستم بریزم دیدم آپدیت 6 اومده که حجمشو برام 1.6گیگ زده.نمیدونم چرا کم شده
بالاخره آپدیتش چند گیگه و چندمین آپدیته؟

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
سلام...
از نظر ریموت شدن خیلی سریع ریموت میشه و هیچ مشکلی نیست
1. گرافیک واقعا عالیه
2.فریم افت پیدا میکنه البته کم
برای روشن کردن کنسول هم همچین قابلیتی نمیتونید داشته باشید با ویتا
ممنون
راستی برای دکمه های R2 , L2 چه کار میکنید؟!

ده دلار رو به من سه ماه پیش داد ( دقیقا تاریخ ۲۳/۹/۲۰۱۶ )
من باهاش پول gta گرفتم

دوستان سلام. من تازگی میخوام یه کنسول PS4 بخرم سه تا سوال دارم.
اول اینکه نظرتون در مورد نسخه‌ی اسلیم چیه؟ همین نسخه‌ی معمولی رو بخرم یا اسلیم؟ چند تا خوندم کیفیت ساخت بدنه‌ی اسلیم و همینطور کنترلرش خیلی پایینه درسته؟
دوم هم اینکه من پشت تلوزیونم دو تا پورت HDMI هست یکی نوشته HDMI (DVI) دومی نوشته HDMI (STB) الان اینا قضیشون چیه کنسول باهاشون سازگاری داره؟ ممکنه با کنسول مشکل داشته باشم از نظر پورت های hdmi؟ تلوزیونم 32 اینچ هستش.
و اینه قیمت نسخه‌های یه ترابایتی و پونصد گیگش چنده؟ قیمت اسلیم چطور؟ من چند جا پرسیدم اختلاف قیمتا زیاده...
ممنون ❤

آخرین ویرایش:
دوستان سلام. من تازگی میخوام یه کنسول PS4 بخرم سه تا سوال دارم.
اول اینکه نظرتون در مورد نسخه‌ی اسلیم چیه؟ همین نسخه‌ی معمولی رو بخرم یا اسلیم؟ چند تا خوندم کیفیت ساخت بدنه‌ی اسلیم و همینطور کنترلرش خیلی پایینه درسته؟
دوم هم اینکه من پشت تلوزیونم دو تا پورت HDMI هست یکی نوشته HDMI (DVI) دومی نوشته HDMI (STB) الان اینا قضیشون چیه کنسول باهاشون سازگاری داره؟ ممکنه با کنسول مشکل داشته باشم از نظر پورت های hdmi؟ تلوزیونم 32 اینچ هستش.
و اینه قیمت نسخه‌های یه ترابایتی و پونصد گیگش چنده؟ قیمت اسلیم چطور؟ من چند جا پرسیدم اختلاف قیمتا زیاده...
ممنون
یا پرو بگیر یا معمولی
اسلیم هم از سر و تهش زدن هم گرون تره معمولی تولیدات آخر بگیری بهتره اونا که دکمه هاش دکمست تاچ نیست
همون STB اصلا مخصوص کنسوله به اون وصل کن
قیمت هم من ۳ هفته پیش برا دوستم گرفتم ۵۰۰ گیگ حدود ۱ تومن بود تو تاپیک قیمت رو یه نگاه بنداز

یا پرو بگیر یا معمولی
اسلیم هم از سر و تهش زدن هم گرون تره معمولی تولیدات آخر بگیری بهتره اونا که دکمه هاش دکمست تاچ نیست
همون STB اصلا مخصوص کنسوله به اون وصل کن
قیمت هم من ۳ هفته پیش برا دوستم گرفتم ۵۰۰ گیگ حدود ۱ تومن بود تو تاپیک قیمت رو یه نگاه بنداز
مرسی همون معمولی رو میگیرم من فقط نگرانیم از بابت این پورته بودش... توی تاپیک قیمت هم یک ترا رو انگار حدود 1150 زده بودن ولی تو اراک گرون تره فک کنم... باندل انچارتد ریجن دو 1340 خوبه؟

خب یه توضیح میدین که چجوری میشه 2 تا کنسول رو بهم وصل کرد و دیتارو از یکی به دیگری انتقال داد؟؟؟
ممنون
در عمل خیلی آسونه ولی برای توضیح دادن زمانبره.. تو گوگل سرچ کنید: PS4 TO PS4 Transfer Data

ممنون
راستی برای دکمه های R2 , L2 چه کار میکنید؟!
از تاچ پشت ویتا استفاده میشه

• Like
Reactions: mafia1234
دوستان این 10دلاری که سونی گیفت داده آیا فقط کدش بعد این تاریخ منقضی میشه یا اگه همین 10دلارو خرید نکنی هم میپره یا تو حساب میمونه؟

سلام دوستان کسی از شما موفق شد ps4 به قیمت800 هزار از دیجیکالا بگیره؟

نه بابا ، من میخواستم بگیرم ، کلی ذوف داشتم
دیروز که اصلا ندیدم ، الانم زنگ زدم دیجی کالا میگه دیروز بوده و تموم شده
کلا دزد شده خیلی ، قیمت خیلی از کالاها رو برده بالا ، مثلا تی وی که 2.2 بوده رو قیمت اصلیش رو برده رو 3 تومن ، بعد با تخفیف بهت میده 1.999 تومان :|

دوستان یه سوالی برام پیش اومده
وقتی یه دیسک جدید میذاری تو درایو صدای چرخش درایو میاد که داره نصب میکنه بازی رو ولی بعد از اینکه نصب هم تموم میشه همچنان به چرخش ادامه میده و تا کنسولو خاموش نکنی یا دیسک رو در نیاری همچنان درایو به چرخش ادامه میده و سرو صدا میکنه البته بعد از خاموش روشن کردن کنسول و یا در آوردن و گذاشتن درایو این حالت برطرف میشه و حالت عادی پیدا میکنه.
مگه نباید بعد نصب دیتا درایو ساکت بشه؟

من فیفا17 ظرفیت سوم بگیرم چجوری باید سوییچ کنم برم توی اکانت خودم باید توی بازی سوییچ کنم یا از طریق دکمه ps؟
شما بازی رو از توی اکانت ظرفیت ۳ اجرا میکنی دکمه ps رو می زنی وارد اکانت خودتون میشید بازی رو انجام میدین

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
سلام ....کسی از دوستان این ماجرا که به یه ترفندی می شه دمو رایگان بازی های ps4 رو نسخه کاملشو از استور گرفت رو خبر داره....کسی تا حالا امتحان کرده...
البته در مورد همه دمو ها جواب نمی ده....کلی هم ویدیو خارجی تو یوتیوب از این داستان هست...می خوام بدونم کسی تونسته این کارو بکنه....؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or