هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب الآن he Last of Us: Left Behind Stand Alone پیج جدا داره و ریمستر هم یه پیج دیگست برا خرید.الآن he Last of Us: Left Behind Stand Alone رو بخرم ریمسترو ندارم دیگه.درسته؟
این Left Behind Stand Alone ممکنه دی ال سی باشه؟
اینه پیجش
https://store.playstation.com/#!/en...lone/cid=UP9000-CUSA00553_00-THELASTOFUS00000
این STAND ALONE برای کسایی که قبلا بازی رو روی PS3 تموم کردن و فرصت انجام DLC رو نداشتن و نمیخوان پول کامل بازی رو بدن شمایی که میخوای تازه شروع کنی بهتره REMASTERED رو بخری
با این که DLC خوبیه ولی ارزش تنها خریدن رو نداره چون زمان DLC حداکثر 3 ساعته و بخش آنلاین هم نداره ولی REMASTERED همه چیز رو با هم داره

سلام
دوستان برای اینکه روی ps4 pro بازی رو به صورت 4k اجرا کنیم اپدیتی چیزی لازم هست ؟
یا اینکه بازی های جدید کلا به صورت 4k اجرا میشن ؟
بستگی به سازنده ها داره ولی در اکثر موارد بعد از عرضه بازی یه آپدیت جداگونه مخصوص PRO میدن و شما مجبوری دانلود کنی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: genaveh and ehsas1
دوستان کسی تا حالا 2 تا دستگاه رو با هم شبکه کرده؟؟؟چجوریه باید هردوشونو بزنیم به مودم یا مستقیم بهم وصل کنیم؟
ممنون میشم یه توضیحی بدین کامل

کسی اطلاع داره سیو بازی ها به ریجن ربط داره یا نه؟مثلا من دیسک ریجن 2 یه بازی رو دارزم،بازی کنم و تا یه جاییش برم بعد خودم بخوام نسخه ریجن 1 رو دانلود کنم،اونم میشناسه همون سیو رو دیگه،درسته؟
سلام...
اگر روی یک کنسول در یک آکانت بازی کنید مشکلی ندارید اما اگر اکانت عوض کنید روی کنسول به مشکل بر میخورید

از کجا میتونم عوض کنم
داخل تنظیمات بازی. کنترل آپشن

سلام
هدست پلاتینیوم عرضه شده؟
کسی گرفته چطوره ارزش داره بگیریمش؟
سلام...
بله عرضه شده و کیفیت ساخت وکلا همه چیزش یه سر و گردن از گلد بالاتره

سلام
دوستان برای اینکه روی ps4 pro بازی رو به صورت 4k اجرا کنیم اپدیتی چیزی لازم هست ؟
یا اینکه بازی های جدید کلا به صورت 4k اجرا میشن ؟
سلام...
بازیهایی که قبل از انتشار پرو عرضه شدن با آپدیت مشکل فور کی حل میشه ( آنهایی که خوده سونی اعلام میکنه ).اما بازیهای جدید بعد از عرضه پرو ( فقط آنهایی که خوده سونی اعلام میکنه ) با کیفیت 4کی قابل بازی هستند. و نیازی به آپدیت برای اجرای 4کی ندارند

برای بازی آنلاین ریجن بازی باید با ریجن کنسول یکی باشه یا ریجن اکانت?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام..
هیچکدام مهم نیست و بازی یا کنسول و هر اکانت با هر ریجنی باشه قابل بازی هست.اما برای خرید دی ال سی باید ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشه...( ریجن کنسول اصلا مهم نیست چه آفلاین چه آنلاین )

دوستان کسی تا حالا 2 تا دستگاه رو با هم شبکه کرده؟؟؟چجوریه باید هردوشونو بزنیم به مودم یا مستقیم بهم وصل کنیم؟
ممنون میشم یه توضیحی بدین کامل
وصل کردن دو کنسول به هم فقط برای انتقال دیتا انجام میشه نه بازی کردن...

سلام...
اگر روی یک کنسول در یک آکانت بازی کنید مشکلی ندارید اما اگر اکانت عوض کنید روی کنسول به مشکل بر میخورید

نه داداش اشتباه میکنی، اگه بخاد سیو هاش کار کنه حتما باید بازی ریجن 2 بگیره، در واقع سیو بازیها بسته به اینکه چه ریجنی دارند روی اکانت ذخیره میشه، یعنی هم به اکانت ربط داره هم به خودِ بازی

نه داداش اشتباه میکنی، اگه بخاد سیو هاش کار کنه حتما باید بازی ریجن 2 بگیره، در واقع سیو بازیها بسته به اینکه چه ریجنی دارند روی اکانت ذخیره میشه، یعنی هم به اکانت ربط داره هم به خودِ بازی
سلام...
این حرف شما زمانی درسته که بخاد از سیو یک اکانت یا کنسول دیگری استفاده کنه...

سلام...
این حرف شما زمانی درسته که بخاد از سیو یک اکانت یا کنسول دیگری استفاده کنه...

ان که آره

ولی اگه یک بازی ریجن 2 بگیره بازی کنه بعدش ریجن بازیش 1 بشه اون سیو های قبلی کار نمیکنه، فقط سیوهایی که مربوط به آنلاین بشه کار میکنه

1- دوستان اگر می شه چندتا بازی دو نفره معرفی کنید
2- اگر می شه بگین چه بازی هایی رو می شه 4 نفره بازی کرد
3- من 500 گیگ فضا دارم که خالی هست. می خواستم به هیچ عنوان خطر نکنم و دستگاهم بن نشه. حالا با این 500 گیگ چکار می تونم بکنم و چطور می تونم روش بازی بریزم به صورتی که بن نشه؟

با سپاس
سلام
در مورد هارد تو یه چشم به هم زدن تو فکر خالی کردنشی :)) پس تو فکر پر کردنش نباش
بازی هم یا فیزیکی بگیر یا دیجیتالی با اکانت خودت خرید کن که بسته به نوع بازی و مصرف یکیش رو انتخاب کن
یکسری بازی ها فیزیکیش موجود نیست که باید دیجیتال بگیری و یکسری بازی ها هم بعد از تمام شدن بازی دیگه سراغش نمیری که بهتره دیسک تهیه کنی(دست دوم خیلی به صرفه تره)

از اونجایی که منم دنبال بازی 2 نفره زیاد گشتم یکسری بازی معرفی میکنم
*rayman legends 1-4
*resogun 1-2
geometry wars 1-4
trackmania 1-4
lego games 1-2 (همشون)
blood bowl 2 1-2
lovers 1-4
inversus 1-4
borderlands 1-4
overcooked 1-4
skylanders 1-2
alienation 1-2
dead nation 1-2
7days to die 1-2
*resident evil 2 revelations 1-2 (فصل اول بازی رایگان هست)

همه این بازی ها حالت مرحله ای چند نفره دارن

یکسری بازی ها هم حالت دو نفره دارن ولی مرحله ای دو نفره نه
همه فوتبال ها
rocket league 1-2* (این بازی فوق العادست ولی حالت آنلاینش فعلا در دسترس نیست)
مبارزه ای ها مثل mortal combat و doa5lr که doa نسخه بدون مرحله ایش رایگان هست

لگو ها و trackmania دمو هم دارن که قبل خرید بتونی تست کنی بازی رو
geomety wars و inversus و lovers و blood bowl 2 هم توی تخفیف هستند الان که geometry wars ارزش خریدش بالاست

پ.ن بازی های ستاره دار رو حتما بهت پیشنهاد میکنم

رفقای گل اگه بازی تو لیست دانلود باشه بعد ما دیسکش رو پیدا کنیم می تونیم از رو دیسک نصب کنیم و بعدا بدون دیسک بازی کنیم؟
همونطور که دوستمون گفتن خیر
من یه بازی دیسکی نصب داشتم بعد دیجیتالی گرفتم و مجبورم کرد اول دیتای قبلی رو پاک کنم بعد دیجیتالی رو دانلود و نصب کنم
در مورد آپدیت بازی ها اطلاعی ندارم

سلام،

برای خریدن ps4 میشه به دیجیکالا اعتماد کرد؟ چون شاید آخر ماه تخفیف بزنه و بگیرم.

ممنون
سلام
منم از دیجیکالا تو تخفیف گرفتم با دسته اضافه و بعد از 2-3 ماه که مشکلی نداشتم

دوستان ممنون میشم جواب بدید
من میخوام امروز برم برچسب بگیرم برای ps4
میخوام بدونم بعد چسبوندن خواستم بکنم ردی ازش باقی میمونه ؟
این محافظ هارد ها چی هستن ؟ فقط نقش خوشگلی رو دارن ؟
به نظرتون فن برای ps4 خوبه ؟ یا اصلا ps4 نیاز داره که عمودی باشه ؟
در مورد برچسب من خریدم ولی کیفیت چاپش چنگی به دل نزد و اصلا نچسبوندم. قبلش یه نگاه بنداز به برچسب
در مورد محافظ هارد هم اگه منظورت اون قاب رنگی هست که جایگزین قاب محفظه هارد میشه باید بگم فقط جنبه نمایشی داره
در مورد فن هم زیاد تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم اگه کنسول سری آخر هست خیلی احتیاجی به فن نیست. فقط توی یک محیط باز و نه خیلی گرم باشه کفایت میکنه. پایه هم من گرفتم و کار رو بدتر کرد چون یکی از خروجی های هوا رو مسدود میکنه(اگه پایه فابریک باشه راه خروج هوا داره ولی بازم کمه) و بیشتر برای نمای کنسول و کمتر جا گرفتن کنسول هست که به نظر من قیافه کنسول هم بدتر شد(میتونی موقت کنسولت رو بدون پایه بزاری که ببینی اصلا خوشت میاد یا نه)

• Like
Reactions: h0p3
دوستان من بازی Division ریجن All گرفتم الان آپدیت هایی که شاتل لند گذاشته که 13 گیگ هم هست اول بازی باید دانلود کرد ، فرقی نداره مال کدوم ریجن هست؟ چون ریجن 2 و ریجن 1 گذاشته ، هر کدوم رو بگیرم دستگاه قبول می کنه؟

دوستان من بازی Division ریجن All گرفتم الان آپدیت هایی که شاتل لند گذاشته که 13 گیگ هم هست اول بازی باید دانلود کرد ، فرقی نداره مال کدوم ریجن هست؟ چون ریجن 2 و ریجن 1 گذاشته ، هر کدوم رو بگیرم دستگاه قبول می کنه؟
ریجن ال میشه ۱
۲ نمیخوره

• Like
Reactions: SiminSecret
سلام دوستان
من یه ps4 pro خریدم
مدل دستگاه cuh-7016b
اما مدل کنترلرشcuh-zct2e هست
شماره سریال کنترلر با خود کنسول هم متفاوته
این طبیعیه؟
البته شماره سریال کنسول با جعبه کنسول یکی هست
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه

1-
تفاوت های مدل معمولی و اسلیم به جز طراحی و سایز دیگه چی هست؟
تو اجرای بازیها تفاوت دارن؟
خرید کدوم مدل پیشنهاد میشه؟
کدوم ارزونتره؟

2-
دسته های PS4 مدل های مختلفی دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or