هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان برای مولتی بازی کردن باید دیجن بازی با ریجن کنسول و اکانت یکی باشه ؟
الان بازی the last of us من ریجن ۲ هست و اکانت و کنسول ریجن ۱ هست

سلام...

شما برای دانلود این مپ باید یک اکانت ریجن 2 بسازید و مپ را در این اکانت دانلود کنید.بعد از دانلود بخش مولتی در هر دو اکانت فعال میشه...

1- دوستان اگر می شه چندتا بازی دو نفره معرفی کنید
2- اگر می شه بگین چه بازی هایی رو می شه 4 نفره بازی کرد
3- من 500 گیگ فضا دارم که خالی هست. می خواستم به هیچ عنوان خطر نکنم و دستگاهم بن نشه. حالا با این 500 گیگ چکار می تونم بکنم و چطور می تونم روش بازی بریزم به صورتی که بن نشه؟

با سپاس

اگه گیرت اومد بازی ریمن لجند بازی سرگرم کننده ای هست و به نظرم تا چهار نفر میتونید روی کنسول بازی کنید بازیش رو....من دو نفرشو بازی میکردم ولی چهار نرش رو چون دسته نداشتم نتونستم تست کنم.

سلام...
1.بازی دو نفره خیلی زیاده میتونید سرچ کنید
2.بازی 4 نفره مرتال کمبات و فوتبال و ....
3.شما چه بازیهارو به صورت فیزیکی ( دیسک ) و چه دیجیتالی بگیرید کله دیتا بازی روی هارد کنسول ریخته میشه.

در مورد بازی ریمن هم نه بخش کمپین و نه بخش مولتی 4 نفره امکان بازی نیست...فقط بخش مولتی چلنج داره

Last edited by a moderator:
دوستان من مدل اسليم 1 ترا کارکرده قيمت مناسب گير آوردم ميخوام بدونم از کجا ميشه مطمئن بود دستگاه سالمه و ايراد فنى نداره؟؟مثلا تست کنم لنزش سالمه و هاردش مشکلى نداره و کلا از لحاظ فنى سالم باشه ممنون ميشم راهنمايى کنيد؟؟

سلام دوستان .

من تازگی یه ps4 ریجن 2 خریدم و چند تا سوال دارم ، یه اکانت ریجن 1 ( آمریکا ) هم ساختم ، ممنون میشم اگر چواب سوال هامو بدین .

بازی Gta v براش آپدیت 1.2.1 اومده و حجمشم حول و حوش 13 گیگ هست .
اومدم دانلود کنم دستگام بعد 20 دقیقه خاموش میشد ، فهمیدم باید برم رو حالت RestMode بزارم شب برا دانلود که دستگاه به دانلودش ادامه بده .
یه چند بار تا 7و8 گیگ رفت ولی وسطش اینترنتم قطع شد و Stop شد . Resume زدم ولی با تعجب دیدم بازم از اول شروع به دانلود میکنه ، یعنی تاحالا برا یه فایل 13 گیگی حول و حوش 18 گیگ گرفتم و لی این قابلیت Resume الکیه .

حالا سوالام :

1- اصلا ps4 برا دانلود Update ها Resume اش کار میکنه ، یا فقط برا gta اینطوریه ؟
2- راهی نداره فایل ها و آپدیت ها رو از رو کامپوتر دانلود کنم بعد به ps4 ام انتقال بدم و نصب کنم .
3- هرکاری میکنم بازم Automatic آپدیت بازی رو به تسک دانلود ها اضافه میکنه و من میرم قطعش میکنم ، حتی رفتم Auto Update رو خاموش کردم ولی بازم تا وارد بازی میشم بازم به لیست دانلود ها اضافش میکنه ، تنها راهی که جواب داد قطع کردن اینترت دستگاه بود ، راهی دیگری نداره ؟
4- چی تو آپدیت gta هست که انقد حجمش زیاده ؟ والا یه fallout 4 هم دارم Update اش 2 گیگ بود مثل بچه آدم گرفت نصب کرد ، خیلی هم با هم خوشحالیم .
5- این DLC چیه که میگن بازی رو آک بخر اگه باز بخری توش نیست ؟ والا gta رو آک خریدم بجز نقشه و کاتالوگش کدی چیزی نبود .
6- برا دستگام فقط بازی های ریجن 2 و All باید بخرم ؟ اصلا ریجن های مختلف تو بازی ها چه فرقی داره ، شنیدم اگه ریجنش به دستگان نخوره آنلاین نمیتونی بازی کنی ، آره ؟
7- از Save های بازی هام و App و آپدیت های بازیام چطوری BU بگیرم بریزم تو pc ؟
8 - بازی رایگان نداره ps4 برم دانلود کنم ؟
9- میگن psn اولش یه 14 روز اکانت رایگان میده بهت ، هر کاری میکنم نمیزاره بگریم ، میگه باید کارتت رو Add کنی ، چیکارش کنم ؟

فعلا همینا یادم اومد .
سوال 1و2و3 برام خیلی مهمه ممنون میشم کمکم کنید .

ممنون ازتون .

دوستان لطفا کسی نمیدونه این برچسب های ps4 وقتی میخوای بکنی از روی کنسول جا میزاره یا نه ؟
راستش من کنسولم از سری های اول هست و قسمت براقشو هنوز نکندم، ولی همه ی قسمت های مات کنسول رو بعد از 7-8 ماه کندم و مشکلی نبود.

سلام دوستان .

من تازگی یه ps4 ریجن 2 خریدم و چند تا سوال دارم ، یه اکانت ریجن 1 ( آمریکا ) هم ساختم ، ممنون میشم اگر چواب سوال هامو بدین .

بازی Gta v براش آپدیت 1.2.1 اومده و حجمشم حول و حوش 13 گیگ هست .
اومدم دانلود کنم دستگام بعد 20 دقیقه خاموش میشد ، فهمیدم باید برم رو حالت RestMode بزارم شب برا دانلود که دستگاه به دانلودش ادامه بده .
یه چند بار تا 7و8 گیگ رفت ولی وسطش اینترنتم قطع شد و Stop شد . Resume زدم ولی با تعجب دیدم بازم از اول شروع به دانلود میکنه ، یعنی تاحالا برا یه فایل 13 گیگی حول و حوش 18 گیگ گرفتم و لی این قابلیت Resume الکیه .

حالا سوالام :

1- اصلا ps4 برا دانلود Update ها Resume اش کار میکنه ، یا فقط برا gta اینطوریه ؟
2- راهی نداره فایل ها و آپدیت ها رو از رو کامپوتر دانلود کنم بعد به ps4 ام انتقال بدم و نصب کنم .
3- هرکاری میکنم بازم Automatic آپدیت بازی رو به تسک دانلود ها اضافه میکنه و من میرم قطعش میکنم ، حتی رفتم Auto Update رو خاموش کردم ولی بازم تا وارد بازی میشم بازم به لیست دانلود ها اضافش میکنه ، تنها راهی که جواب داد قطع کردن اینترت دستگاه بود ، راهی دیگری نداره ؟
4- چی تو آپدیت gta هست که انقد حجمش زیاده ؟ والا یه fallout 4 هم دارم Update اش 2 گیگ بود مثل بچه آدم گرفت نصب کرد ، خیلی هم با هم خوشحالیم .
5- این DLC چیه که میگن بازی رو آک بخر اگه باز بخری توش نیست ؟ والا gta رو آک خریدم بجز نقشه و کاتالوگش کدی چیزی نبود .
6- برا دستگام فقط بازی های ریجن 2 و All باید بخرم ؟ اصلا ریجن های مختلف تو بازی ها چه فرقی داره ، شنیدم اگه ریجنش به دستگان نخوره آنلاین نمیتونی بازی کنی ، آره ؟
7- از Save های بازی هام و App و آپدیت های بازیام چطوری BU بگیرم بریزم تو pc ؟
8 - بازی رایگان نداره ps4 برم دانلود کنم ؟
9- میگن psn اولش یه 14 روز اکانت رایگان میده بهت ، هر کاری میکنم نمیزاره بگریم ، میگه باید کارتت رو Add کنی ، چیکارش کنم ؟

فعلا همینا یادم اومد .
سوال 1و2و3 برام خیلی مهمه ممنون میشم کمکم کنید .

ممنون ازتون .
سلام...

قابلیت رزوم الکی نیست...شما وقتی یک فایل آپدیت رو شروع به دانلود میکنید اگر به دفعات زیاد رزوم و استوپ کنید و این در بازده زمانی چندین روزه اتفاق افتاده باشه چون تغییر آی پی به خاطره قط و وصل شدن مودم شما اتفاق افتاده خوده سروره سونی آی پی شما رو لیمیت میکنه و فایل از اول دانلود میشه...اگر اینترنت مناسب و پر سرعت ندارید بهتره از پی سی اقدام به دانلود کنید و بعد با برنامه PSX به کنسول انتقال بدید.

1.بله کار میکنه. دلیلش هم بالا ذکر شد
2.با برنامه PSX
3.خیر راهی نداره
4.آپدیت ها با توجه به فیکس باگها و اضافات بازی حجمشون متفاوته
5.فقط بعضی از بازیها کد دی ال سی داخل پک بازی موجوده.ولی کلا همه در استور قابل دسترسه
6.ریجن کنسول اصلا مهم نیست.فقط ریجن اکانت و بازی مهمه.اونم در صورتی که بخاید دی ال سی خریداری کنید.
7.هم میتوانید داخل ستینگ کنسول بک آپ بگیرید هم اگر اکانت شما پلاس داره میتونید روی سرور سونی آپلود کنید و هر وقت نیازی به سیوها داشتید روی کنسول دانلود کنید
8.داره. داخل استور موجوده
9.باید ویزا کارت صادره از کشور مربوطه اکانتتون داشته باشید و چون ایران تحریمه ویزا کارت شاملش نمیشه و شما هم نیازی به تهیه اون ندارید.باید پلاس بخرید

odgd
سلام...

قابلیت رزوم الکی نیست...شما وقتی یک فایل آپدیت رو شروع به دانلود میکنید اگر به دفعات زیاد رزوم و استوپ کنید و این در بازده زمانی چندین روزه اتفاق افتاده باشه چون تغییر آی پی به خاطره قط و وصل شدن مودم شما اتفاق افتاده خوده سروره سونی آی پی شما رو لیمیت میکنه و فایل از اول دانلود میشه...اگر اینترنت مناسب و پر سرعت ندارید بهتره از پی سی اقدام به دانلود کنید و بعد با برنامه PSX به کنسول انتقال بدید.

1.بله کار میکنه. دلیلش هم بالا ذکر شد
2.با برنامه PSX
3.خیر راهی نداره
4.آپدیت ها با توجه به فیکس باگها و اضافات بازی حجمشون متفاوته
5.فقط بعضی از بازیها کد دی ال سی داخل پک بازی موجوده.ولی کلا همه در استور قابل دسترسه
6.ریجن کنسول اصلا مهم نیست.فقط ریجن اکانت و بازی مهمه.اونم در صورتی که بخاید دی ال سی خریداری کنید.
7.هم میتوانید داخل ستینگ کنسول بک آپ بگیرید هم اگر اکانت شما پلاس داره میتونید روی سرور سونی آپلود کنید و هر وقت نیازی به سیوها داشتید روی کنسول دانلود کنید
8.داره. داخل استور موجوده
9.باید ویزا کارت صادره از کشور مربوطه اکانتتون داشته باشید و چون ایران تحریمه ویزا کارت شاملش نمیشه و شما هم نیازی به تهیه اون ندارید.باید پلاس بخرید
خیلی ممنون ازتون ، فقط یه لطف میکنید یه لینک آموزشی چیزی یا لینک دانلودی از psx اگر دارین بزارین .
تشکر .

دوستان حالت Rest Mode بهتره ادم دستگاهو بزاره یا Turn off کنه؟ در صورتی ک نیازی هم نباشه ب دانلود یا شارژ دسته منظورمه.
سلام...
این سوال خیلی از دوستان هم بوده

رست مود ( حالت استراحت ) فقط برای مواقع زیر مورد استفاده قرار میگیرد:
1.زمانی که زیاد از کنسول استفاده میکنید ( چندین ساعت ) و میخاهید خودتان استراحت کوتاهی کنید میتوانید کنسول رو در حالت رست مود قرار بدید
2.زمانی که کنسول روی آپدیت یا دانلود بازی قرار میدید

در غیره این صورت کنسول پیشنهاد میشه خاموش باشه.وقتی استفاده ای از کنسول نمیکنید نیازی نیست در حالت رست مود باشه چون عملا هیچ استفاده ای از کنسول نمیکنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or