هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خوب من با لپ تاپ شارژ میکنن دسته رو یه موقع برق زیادی نمیرسونه شارژر گوشی ؟
بعد یه چیزی خوب الان ۸ گیگ اپدیت داده بازی infinite warfare من نمیتونم نزارم روی rest mod
شارژر usb قاعدتا 5 ولته ،شارژری که می خوای استفاده کنی واسه دسته پی اس4 حداقل 800 میلی آمپر باید بتونه جریان تامین کنه

با سلام .اساتید من به تازگی پی اس پرو گرفتم با بازی آنچارتد 4 اولین با بازی رو بدون نصب اینترنت و آپدیت جدیده 4.17 که سیسصد مگه با سی دیش اجرا کردم.تا چند مرحله هم سیو شد اما وقتی دستگاه رو به اینترنت پیغام اپیدیت دستگاهو داد منم آپدیت کردم.برای خودم یک اکانتم ساختم.حالا وقتی تو بازی میرم بعد از مراحل لود اولیه بازی یک صفحه مشکی زیر میاد و دکمه دسته میزم عکس و العملی انجام نمیده.مشکل چیه؟

Attachments

• IMG_20161214_184126.jpg
    IMG_20161214_184126.jpg
    201.9 KB · مشاهده: 24
اخه الان بازی the last of us وقتی توی منوی اصلی میزنم وارد بخش مولتی بشه میخواد یه چیزی دانلود کنه که ارور میده ک نمیتونه

حق با شماست... برای دانلود محتوای مولتی پلیر (حول حوش 17-18 تا مپ) باید ریجن اکانت با کنسول یکی باشه...شما میتونید یک اکانت ریجن دو بسازید محتوای انلاین رو دانلود کنید (نزدیک 300 مگ) بعد اکانت ریجن 2 رو اکتیو کنید رو کنسول بعد به راحتی میتونید با اکانت خودتون بازی کنید...
ولی هشدار بدم از اونجایی که انلاین این بازی بی نظیر و بشدت اعتیاد آوره دور از انتظار نیست که بعدا هوس خرید DLC بکنید که باید ریجن اکانت با بازی باید یکی باشه

حق با شماست... برای دانلود محتوای مولتی پلیر (حول حوش 17-18 تا مپ) باید ریجن اکانت با کنسول یکی باشه...شما میتونید یک اکانت ریجن دو بسازید محتوای انلاین رو دانلود کنید (نزدیک 300 مگ) بعد اکانت ریجن 2 رو اکتیو کنید رو کنسول بعد به راحتی میتونید با اکانت خودتون بازی کنید...
ولی هشدار بدم از اونجایی که انلاین این بازی بی نظیر و بشدت اعتیاد آوره دور از انتظار نیست که بعدا هوس خرید DLC بکنید که باید ریجن اکانت با بازی باید یکی باشه
خیلی ممنون از راهنمایی خوب یه چیزی همه بازی ها همین هستن ؟ برای خرید dlc رو که میدونستم
برای دانلود محتوا رو نمیدونستم
اگر بازی رو عوض کنم و ریجن ۱ یا all بگیرم چطور درست میشه همه چی دیگه ؟ کنسول و اکانت ریجن ۱ هستن

سلام دوستان من یه مشکلی دارم.من چن وقتیه تو همه ی بازیا افت فریم دارم تو bloodborne -uncharted -ufc 2-dark souls 3-bf1-gta v هر چی که بگید کابل hdmi هم عوض کردم از حالت سیف مود تو کنسول هم دیتا بیسو چاک کردم بازم هیچی نشد :|

سلام دوستان من یه مشکلی دارم.من چن وقتیه تو همه ی بازیا افت فریم دارم تو bloodborne -uncharted -ufc 2-dark souls 3-bf1-gta v هر چی که بگید کابل hdmi هم عوض کردم از حالت سیف مود تو کنسول هم دیتا بیسو چاک کردم بازم هیچی نشد :|
سلام
همیشگیه یا در بعضی صحنها رخ میده؟

دوستان بعد از آپدیت دستگاه پرو به ورژن 4.07 تو اجرای آنچارتد 4 صفحه زیر میاد و دکمه های دسته هیچ عملی انجام نمیدن.

Attachments

• IMG_20161214_184126.jpg
    IMG_20161214_184126.jpg
    201.9 KB · مشاهده: 22
دوستان یه سوال این برچسب هایی که روی ps4 میجسبونن رو راحت میشه کند ؟ میخوام بدونم جا میزارن یا نه ؟ یا حداقل مدلی هست ازشون که بعد کندن جا نزاره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

و اینکه این قاب های رنگی که برای دسته هست مشکلی ندارن ؟ باید دسته باز بشه و کلا قابش عوض بشه درسته ؟

• Like
Reactions: shahriyar_pc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or