نهمشكل بالا حل شد فقط يه سوال :رجين كنسول در سرعت كانكشن تاثير داره?!!!
بنظرم كه سوال مسخرس ولي خب خواستم مطمعن بشم
نهمشكل بالا حل شد فقط يه سوال :رجين كنسول در سرعت كانكشن تاثير داره?!!!
بنظرم كه سوال مسخرس ولي خب خواستم مطمعن بشم
سلام
یه سوال داشتم
من قصد خرید ps4 دارم ولی موندم معمولی بگیرم یا پرو
از یه طرف پرو الان یکم گرونه و میگم شاید قیمتش افت کنه و برخی عیبهای ابتداییش از بین بره
از طرفی میترسم معمولی بگیرم و یه سال دیگه کم بیاره و پشیمونم کنه چرا پرو نخریدم
خودم الان هم ps3 دارم و هم یه pc تقریبا خوب که میتونم بازیا نسل جدیدو باهاش بازی کنم
حالا بنظرتون چکار کنم
عجله ای هم ندارم قعلا و میتونم تا یکی دو ماه هم صبر کنم ( اگه پیشنهادتون پرو باشه بخاطر قیمتش )
چون فعلا چنتا بازی دارم که رو پی سی میتونه سرگرمم کنه
تی وی هم فعلا فول اچ دی دارم
یه راهنمایی دقیق میخوام
ممنون
اگر کامل خاموش میکنی بله برای دستگاه توی دراز مدت مشکل بوجود میارهميگن براى عمر مفيد دستگاه وقتى از بازى خارج و وارد داشبورد کنسول ميشيم بعد 10 دقيقه دستگاه رو خاموش کنيد من هميشه بعد از خروج از بازى بازى رو ميبندم و کنسولو خاموش ميکنم با اينکه دور فن هم بالاست اين کار باعث کم شدن عمر دستگاه ميشه؟؟ کدوم روش بهتره دوستان؟؟
اگر کامل خاموش میکنی بله برای دستگاه توی دراز مدت مشکل بوجود میاره
اما اگر روی حالت رست مود میزاری نه مشکلی پیش نمیاد من خودم نزدیک 2 ساله بعد از تموم شدن بازیم میزنم روی رست مود و تا حالا مشکلی نداشتم خدارو شکر
Sent from my E5823 using Tapatalk
بیشتر فک کنم رست مود شبیه به حالت استند بای باشه البته من تو این 2 سالی که دارم 99 درصد روی رست مود بوده حالا زمانی که تازه بزنم روی رست مود صدای فن رو میشنوم که بعد از 10 دقیقه سرعت فن خیلی خیلی کم میشه و زمانی که در حال دانلود باشه هم باز روی رست مود خیلی با دور کم کار میکنه و همونطور که خودتون گفتین برای شارژ شدن دسته از این حالت میشه استفاده کرد ولی برای من تا حالا حتی یک بار هم نشده که خودش از رست مود کامل خاموش بشه و البته اگر برای مثلا 2 روز کاری با کنسول نداشته باشم کامل خاموشش میکنمدوست عزیز ریست مود برا موقعی هست که موقتا نمیخوای بازی کنی یا میخوای دسته رو بزنی شارژ بشه...اگه شما نمیخوای بازی کنی باید کنسول رو خاموش کنی نه اینکه بزاریش روی ریست مود....
شما وقتی کنسولت رو میزاری روی ریست مود اگه دسته رو زده باشی به شارژ که دستت شارژ میشه و بعد از اینکه دستت کامل شارژ شد...نمیدونم دقیقا بعد از چه مدت خود کنسول خاموش میشه...یعنی چراغ نارنجی که نشون میده کنسول توی حالت ریست مود هست خاموش میشه و کنسول یه صدای "تیک" میده که اگه توجه کنی چراغ نارنجی هم خاموش میشه...
ریست مود یه جورایی مثل حالت sleep ویندوز کامپیوتر هست....یعنی آماده به کار هست و اگه دیده باشی وقتی کنسول روی حالت ریست مود هست بلافاصله وقتی دکمه ps روی دسته رو میزنی سریع میره روی قسمت انتخاب یوزر و دیگه خبری از بوت شدن کنسول نیست.
دوستان اگه من اشتباه میگم بیان بگن که منم متوجه بشم...
شوخی بود حرفت یا جدی گفتی !!!اگر کامل خاموش میکنی بله برای دستگاه توی دراز مدت مشکل بوجود میاره
اما اگر روی حالت رست مود میزاری نه مشکلی پیش نمیاد من خودم نزدیک 2 ساله بعد از تموم شدن بازیم میزنم روی رست مود و تا حالا مشکلی نداشتم خدارو شکر
نه اقا مگه شوخی داریم اینجاشوخی بود حرفت یا جدی گفتی !!!دو ساله میزاری ریست مود ؟
عزیز کی گفته خاموش کردن ایراد داره ؟ میگن که از جلوی دستگاه خاموش نکنین زیاد که شاید ایرادی پیدا کنه اما نگفتن که بزارید ریست مود
جدی چطوری 2 سال گذشته چیزیش نشده کنسولت
خب کار شما اشتباهه لطفا بقیه رو هم به اشتباه نندازید ، rest mode بالای ۷ ساعت جایز نیستو کنسول باید خاموش بشه .نه اقا مگه شوخی داریم اینجا![]()
گفتم فقط زمانی که بیشتر از تقریبا 2 روز استفاده نکنم کامل خاموش میکنم
بعد خاموش کردن ایراد نداره اما زمانی که تازه از بازی خارج شدی و کنسول گرمای زیادی رو داره خارج میکنه کامل خاموش بشه قطعا به مرور زمان مشکل ساز میشه ولی اگه به قول دوستمون یه چند دقیقه ای تو داشبورد باشه تا دماش پایینتر بیاد خاموش کردنش ایراد نداره
فک کنم شما روی کنسولت خیلی حساسین
اقا کسی به جز من بیشتر رو حالت رست مود میزاره؟؟؟
بحث حساس بودن نیس داداش ریست مود گذاشتن خوبه برای چند ساعت نه اینکه کلا قید خاموش کردنو بزنیم و بزاریم تو این مود..اگه کسی دانلود داره یا دسته تو شارژه مشکل نداره بزاره تو این حالت .. حتی شده یه روز گذاشتم ریست مود تا دانلود انجام شه اما همیشه اینطور بزاریم نه ...و اینکه بله باید یه چند دقیقه ای تو داشبورد موند که خنک شه کنسول بعد خاموش کنیمنه اقا مگه شوخی داریم اینجا![]()
گفتم فقط زمانی که بیشتر از تقریبا 2 روز استفاده نکنم کامل خاموش میکنم
بعد خاموش کردن ایراد نداره اما زمانی که تازه از بازی خارج شدی و کنسول گرمای زیادی رو داره خارج میکنه کامل خاموش بشه قطعا به مرور زمان مشکل ساز میشه ولی اگه به قول دوستمون یه چند دقیقه ای تو داشبورد باشه تا دماش پایینتر بیاد خاموش کردنش ایراد نداره
فک کنم شما روی کنسولت خیلی حساسین
اقا کسی به جز من بیشتر رو حالت رست مود میزاره؟؟؟
خوب من با لپ تاپ شارژ میکنن دسته رو یه موقع برق زیادی نمیرسونه شارژر گوشی ؟خب کار شما اشتباهه لطفا بقیه رو هم به اشتباه نندازید ، rest mode بالای ۷ ساعت جایز نیستو کنسول باید خاموش بشه .
برای شارژ دسته هم بهتره از شارژ برقی استفاده کنید تا usb ، هم سریعتر شارژ میشه هم نیاز به الکی کارکردن کنسول نیست ، از شارژر اداپتور گوشی سونیتون برای اینکه مطمئنه میتونید استفاده کنید که هزینه ای هم نداره .