هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال مهم
از کجا میشه فهمید گیفت کارت هایی که به صورت دیجیتال میخریم مشکلی نداره؟
مثلا با کردیت کارت (credit card) هکی خرید نشده باشه و از این قبیل مشکل ها که باعث بن شدن اکانت و کنسول میشه
با تشکر
من تنها راهی که به ذهنم رسید، خرید از جای معتبر هستش. از طرفی اگه قیمت کارت زیادی پایین بود شک کن در خریدش. مثلا من واسه جمعه سیاه دنبال 100 دلاری بودم که طرف قیمت میداد بهم 299 تومن !
یه نکته دیگه هم شما توجه داشته باش؛ واسه خرید جایی رو انتخاب کن که اسکن کارت رو واست بفرسته ( مثلا همین فروشگاه بازی سنتر خودمون )

• Like
Reactions: Sleepy
دوستان یه سوال
دستگاه من ریجن 1 هست
امروز به رفتم بازی the last of us رو خریدم ولی بازی ریجن 2 هست
میخوام بدونم برای انلاین بازی کردن و کلا به مشکل بر نمیخورم ؟
راسته که میگن ریجن فقط توی تخفیفات و قیمت پلاس تاثیر داره ؟

من تنها راهی که به ذهنم رسید، خرید از جای معتبر هستش. از طرفی اگه قیمت کارت زیادی پایین بود شک کن در خریدش. مثلا من واسه جمعه سیاه دنبال 100 دلاری بودم که طرف قیمت میداد بهم 299 تومن !
یه نکته دیگه هم شما توجه داشته باش؛ واسه خرید جایی رو انتخاب کن که اسکن کارت رو واست بفرسته ( مثلا همین فروشگاه بازی سنتر خودمون )
ممنون بابت جواب
یه سایت هست قیمت هاش پایین هست ولی نه اینقدر یه بار هم ازش یه 10 دلاری گرفتم به مشکل نخوردم ولی میخوام مطمئن باشم
یعنی اگه اسکن کارت رو بفرستن مشکلی نیست؟
فروشگاه بازی سنتر هم که هیچ وقت موجودی نداره
باز اگه جایی میشناسی قیمت مناسب و مطمئن ممنون میشم بهم بگی

دوستان اگه دستگاه دسته ۲ بخریم راهی هست بفهمییم که قبلا اکانت هکی ریختن یا نه؟؟
اگه کنسول بن نشده باشه و اون اکانت هم حذف شده باشه فکر نمیکنم هیچ مشکلی باشه
چون به محض تشخیص اکانت هکی و اتصال به اینترنت این مشکلات پیش میاد

دوستان یه سوال
دستگاه من ریجن 1 هست
امروز به رفتم بازی the last of us رو خریدم ولی بازی ریجن 2 هست
میخوام بدونم برای انلاین بازی کردن و کلا به مشکل بر نمیخورم ؟
راسته که میگن ریجن فقط توی تخفیفات و قیمت پلاس تاثیر داره ؟
دوست عزیز خیلی مطلب در مورد این قضیه توی این سایت و کل اینترنت هست و با یه سرچ میتونی کاملا مطمئن باشی که رجین دستگاه و بازی و حتی اکانت هیچ تاثییری روی بازی آفلاین و آنلاین نداره
فقط اگه اکانت رجین 1 بسازی گیفت کارت ها و پلاس هاش که به دلار هست راحت تر گیر میاد
و در صورتی لازم هست بازیت با اکانتت (نه کنسول) رجینشون یکی باشه که بخوای DLC های اون بازی (همون امکانات اضافه بازی) رو از PS Store تهیه کنی
در غیر اینصورت هیچ مشکلی نیست
البته این رو هم بگم که میتونی چند اکانت با رجین های مختلف روی کنسول داشته باشی تا هم از بازار های مختلف با تخفیفات مختلف بهره مند بشی هم با هر اکانت که گیفت کارتش و پلاسش به صرفه تر بود (که تا الان اکانت رجین 1 یا همون آمریکا هست) خرید کنی
بازم میگم رجین دستگاه به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی ربطی به هیچ چیزی که به مصرف کننده ربط داشته باشه نداره (به غیر پول اضافه ای که فروشنده ها میگیرن)
موفق باشی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Inanc
دوستان R1 دسته من به فنا رفته....خیلی شل شده...باید خیلی فشارش بدم تا کار کنه....

چه کنم ؟ امیدی هست ؟؟ جایی سراغ ندارین که آموزشی چیزی باشه که بشه تعمیرش کرد ؟؟

توی شهری که هستیم تعمیر کار نیست مجبورم خودم درستش کنم...

اگر از مغازه دار می خوای بگیری، کارکرده نگیر
چاره ای ندارم
من فقط میخوام بدونم اگه قبلا رو دستگاه اکانت بنی بوده باز هم امکان بن شدن هست یا اینکه با پاک کردن اون هکی ها یا بازگردوندن تنظیمات به حالت کارخونه بن شدنی پیش نمیاد!؟

چاره ای ندارم
من فقط میخوام بدونم اگه قبلا رو دستگاه اکانت بنی بوده باز هم امکان بن شدن هست یا اینکه با پاک کردن اون هکی ها یا بازگردوندن تنظیمات به حالت کارخونه بن شدنی پیش نمیاد!؟

به طور قطع ای سوال شما جوابی نداره و هیچ کسی نمی دونه به شما تضمین بده
شما بهتره توی بازارچه های اینترنتی بگردی و از افرادی که خرید و فروش بالایی توی اون بازارچه داشتن و مورد تایید هستند کنسول دست دو بخری

• Like
Reactions: victor hogo
قیمت بازی های روی اکانت رو به از فروشگاه سونی پیدا کنید و اگه دیدی خیلی پایین تر از اون قیمتی که باید باشن داره حساب میکنه احتمال داره اکانت هکی باشه و اینکه چون نمیدونی کی خریداری شده هر لحظه احتمال داره ازت اتصال به اینترنت و بن شدن در ادامه رو داشته باشه. در صورتی که اکانت هکی باشه
من دستگاه رو به شرط خریدم ، چطوری میتونم مطمین بشم ؟ آیا پاک کردن بازی ها کمکی میکنه؟ اگر از یک اکانت جدید PSN استفاده کنم بازم ممکنه مشکلی به وجود بیاد؟

سلام
من 67 گیگابایت فضای خالی دارم تو کنسول اما نمیتونم 4 گیگ اپیدیت بتلفیلد 1 رو دانلود کنم! و مشکلمم تنها عدم فضای خالیه. چون وقتی یه بازی رو پاک میکنم میتونم اپدیت رو دانلود کنم. مشکل از کجاست؟

من دستگاه رو به شرط خریدم ، چطوری میتونم مطمین بشم ؟ آیا پاک کردن بازی ها کمکی میکنه؟ اگر از یک اکانت جدید PSN استفاده کنم بازم ممکنه مشکلی به وجود بیاد؟
اگر به شرط خریدی و از فروشنده مطمئنی که هیچ
بازی ها دیجیتالی هستند یا دیسک احتیاج دارن برای بازی؟
برای اکانت هم مبلغ جدا پرداخت کردی؟
اگر نه و بازی ها هم ارزش چندانی ندارند بهتر این هست که اکانت رو کلا حذف کنی و اکانت خودت رو بسازی

• Like
Reactions: moeinrez
کسی این مشکل رو نداشته ؟؟

اگه فقط جرم باشه بدون باز کردن دسته میتونی کلید رو با یه چیزی مثل کارت بانکی (ترجیحا پلاستیکی) از جا در بیاری و با یکم الکل هم ذغال و هم اون بردی که ذغال روش کار میکنه (button pcb) رو تمیز کنی و دکمه رو بزنی سر جاش
اگر نشد که با تعویض ذغال و در نهایت تعویض همون برد (button pcb) باید درست بشه که از اینترنت میتونی ویدئوی باز کردن دسته بدون آسیب به اون رو گیر بیاری

سلام دوستان....من می خوام ps4 بگیرم....اما دور و اطراف تحقیق کردم مدلای معمولی ps4 مشکلاتی مثله داغ کردن و خراب شدن دسته و ...داشتند.....به نظرتون مدل اسلیم این مشکلات رو نداره ....اگه داره چه پیشنهادی می دین.....؟

دوستان سلام میخواستم تا اخر هفته یه ps 4 بخرم و کمک لازم دارم چون تا به حال هیچ کنسولی نداشتم.
اول اینکه مشهد میخوام بگیرم و خیابون سعدی کسی اگه شناس داره ک قیمتش مناسب باشه بهم پی ام بده.
دوم اینکه بین ps4 معمولی و اسلیم گیر کردم. مشکل اندازه و جا ندارم اما ولی خب اسلیم دسته ش ب نظر قشنگ تر شده و اینکه درباره ی عددی ب نام 1216 دوستان صحبت میکنن این مرتبط با چیه؟ کدوم ریجن مناسب هست از نظر قیمت و کیفیت ساخت؟
موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟ ی تاپیک بود ک عکساش پاک شده بود.
در اخر این اکانت هایی ک 7 یا 8 تا بازی رو 35 تومن میفروشن قانونی هست؟ مشکلی برا کنسول و بن شدن پیش نمیاد؟

ببخشید که طولانی شد.

دوستان سلام میخواستم تا اخر هفته یه ps 4 بخرم و کمک لازم دارم چون تا به حال هیچ کنسولی نداشتم.
اول اینکه مشهد میخوام بگیرم و خیابون سعدی کسی اگه شناس داره ک قیمتش مناسب باشه بهم پی ام بده.
دوم اینکه بین ps4 معمولی و اسلیم گیر کردم. مشکل اندازه و جا ندارم اما ولی خب اسلیم دسته ش ب نظر قشنگ تر شده و اینکه درباره ی عددی ب نام 1216 دوستان صحبت میکنن این مرتبط با چیه؟ کدوم ریجن مناسب هست از نظر قیمت و کیفیت ساخت؟
موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟ ی تاپیک بود ک عکساش پاک شده بود.
در اخر این اکانت هایی ک 7 یا 8 تا بازی رو 35 تومن میفروشن قانونی هست؟ مشکلی برا کنسول و بن شدن پیش نمیاد؟

ببخشید که طولانی شد.
عدد 16 یعنی ریجن دو
اکانت هم که میگی هکیه

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or