arash_sard
کاربر سایت
اسلیم بگیریندوستان من میخوام ps4 بگیرم همین امروز فردا.
به نظرتون slim بگیرم یا همین ۱۲۱۶ ؟
یکیم این که میانگین حجم بازی ها چقدر هست؟می خوام ۱ ترا بگیرم
دوستان من میخوام ps4 بگیرم همین امروز فردا.
اسلیم بگیرین چون میتونین با قیمت بالاتری نسبت به مدل فت بفروشیدشدوستان من میخوام ps4 بگیرم همین امروز فردا.
دادا اگه میتونی صبر کن pro بگیردوستان من میخوام ps4 بگیرم همین امروز فردا.
نه اینجوریا نیست فقط دسترسی به بازی های آنلاین محدود میشه و همچنان میتونی از دیسک برای بازی کردن در حالت آفلاین استفاده کنی در مورد فروش هم مسلما قیمتش پایین میاد ولی باز هستن مغازه دارایی که همچین کنسولی بخرناگه کنسولی بن بشه فکر کنم چون تمام قطعات کنسول سریال و کد دارن . از مادر برد و هارد و ... . فکر کنم عملا هیچ قطعه ای دیگه قابل استفاده نباشه جز قاب کنسول . بنظرت کسی حاضر به خریدن همچین کنسولی هست ؟
دادا اگه میتونی صبر کن pro بگیر
چرا مشکوکی صد در صد دلیلش همینه احتمالا اون اکانتی رو که به شما داده اشتراک پلاسش رو با credit card هکی خریده بوده شما بهتر بود خودت اکانت رو وارد میکردی ببینی که طرف تروفی داره یا نه چون اگه تروفی داشته باشه حداقل میفهمی که اکانت یه روز پیش ساخته نشده و با کارت معتبر خرید انجام شدهباز من مشکوکم که دلیلش این باشه. برا پلاس فوقش اکانت هکیه قفل میشه یا دیگه بخوان خیلییی سختگیری کنن اکانت خودت بن میشه نه دیگه کنسول!!
دیشب داشتم دستنی مولتی میزدم که از بازی لفت خوردم تست کانکشن زدم دیدم دیدم سرعت اومده پایین خاموش کردم رفتم اوبعد نیم ساعت دوباره اومدم دیدم دیگه sign in نمیشه!
من خودم هنوز نخریدم ولی دیروز رفته بودم دوستم رو ببینم پرو خریده بود . یه تست گرفتیم تو بازیهایی مثل فیفا 17 بازی شفاف شده و تاثیر زیادی داره و تفاوت کاملا معلومه . تو بازی تامب رایدر هم همینطور . انچارتد 4 غیر رزلوشن تفاوتی نکرده . از یه متری که بری عقب دیگه با پلی 4 معمولی تفاوت نداره . همینها رو فرصت شد تست کنم . تی وی 55 فورکا بود .تو تلویزیون معمولی تفاوتشون معلوم می شه؟
ال ای دی سامسونگ ۴۲ اینچ
اندازه ۴۰۰-۵۰۰ اگه واقعا ارزش داشته باشه پرو بر می دارم
اسلیم ارزونتر هم هست نسبت به ۱۲۱۶ !
تو تلویزیون معمولی تفاوتشون معلوم می شه؟
ال ای دی سامسونگ ۴۲ اینچ
اندازه ۴۰۰-۵۰۰ اگه واقعا ارزش داشته باشه پرو بر می دارم
اسلیم ارزونتر هم هست نسبت به ۱۲۱۶ !
بستگی داره قانونی باشه یا هکیسلام دوستان راهنمایی کنید...اگه بخوام بازی دیجیتالی بریزم ظریفیت ۲ واسه دستگاه مشکل پیش نمیاد؟؟
فکر کنم قیمت اکانت ظرفیت دو با قیمت خود بازی تفاوت زیادی نداشته باشهسلام دوستان راهنمایی کنید...اگه بخوام بازی دیجیتالی بریزم ظریفیت ۲ واسه دستگاه مشکل پیش نمیاد؟؟