هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان R1 دسته من به فنا رفته....خیلی شل شده...باید خیلی فشارش بدم تا کار کنه....

چه کنم ؟ امیدی هست ؟؟ جایی سراغ ندارین که آموزشی چیزی باشه که بشه تعمیرش کرد ؟؟

توی شهری که هستیم تعمیر کار نیست مجبورم خودم درستش کنم...

به لینک زیر برو...اموزش تعمیرات اولیه رو بصورت تصویری و خوانا قرار داده ... دوستان دیگه هم دقت کنند از سایت زیر می تونند تعمیرات دسته در حد حل مشکلات این چنینی یاد بگیرند:
http://irconsole.ir/آموزش-کامل-و-گام-به-گام-تصویری-تعمیر-دست/

دوستان سلام میخواستم تا اخر هفته یه ps 4 بخرم و کمک لازم دارم چون تا به حال هیچ کنسولی نداشتم.
اول اینکه مشهد میخوام بگیرم و خیابون سعدی کسی اگه شناس داره ک قیمتش مناسب باشه بهم پی ام بده.
دوم اینکه بین ps4 معمولی و اسلیم گیر کردم. مشکل اندازه و جا ندارم اما ولی خب اسلیم دسته ش ب نظر قشنگ تر شده و اینکه درباره ی عددی ب نام 1216 دوستان صحبت میکنن این مرتبط با چیه؟ کدوم ریجن مناسب هست از نظر قیمت و کیفیت ساخت؟
موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟ ی تاپیک بود ک عکساش پاک شده بود.
در اخر این اکانت هایی ک 7 یا 8 تا بازی رو 35 تومن میفروشن قانونی هست؟ مشکلی برا کنسول و بن شدن پیش نمیاد؟

ببخشید که طولانی شد.
سلام
سعدی میری از هر کی بخر بجز وحید -اشنا دارم ولی طرف به قیافه میشناسه نه اسم
پرو بخرین اگه نکه اسلیم
طرف اکانت نرین بهتره احتمال بن هست
دیسکی با اختلاف ۲۰ ۳۰ بازی رو تعویض میکنین

سلام
سعدی میری از هر کی بخر بجز وحید -اشنا دارم ولی طرف به قیافه میشناسه نه اسم
پرو بخرین اگه نکه اسلیم
طرف اکانت نرین بهتره احتمال بن هست
دیسکی با اختلاف ۲۰ ۳۰ بازی رو تعویض میکنین

پرو که پولم نمیرسه اما نمیدونم این مدل 1216 بهتره بگیرم یا اسلیم چون مشکل فضا ندارم.

از کی بخرم ؟ :-SS

سلام دوستان.یک سوال داشتم اگر از بازی های sharing فقط بصورت آفلاین استفاده کنم بازم احتمال بن شدن هست؟مثلا در هنگامی که دانلود میشه بازی یا آپدیت هاش.

دوستان سلام میخواستم تا اخر هفته یه ps 4 بخرم و کمک لازم دارم چون تا به حال هیچ کنسولی نداشتم.
اول اینکه مشهد میخوام بگیرم و خیابون سعدی کسی اگه شناس داره ک قیمتش مناسب باشه بهم پی ام بده.
دوم اینکه بین ps4 معمولی و اسلیم گیر کردم. مشکل اندازه و جا ندارم اما ولی خب اسلیم دسته ش ب نظر قشنگ تر شده و اینکه درباره ی عددی ب نام 1216 دوستان صحبت میکنن این مرتبط با چیه؟ کدوم ریجن مناسب هست از نظر قیمت و کیفیت ساخت؟
موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟ ی تاپیک بود ک عکساش پاک شده بود.
در اخر این اکانت هایی ک 7 یا 8 تا بازی رو 35 تومن میفروشن قانونی هست؟ مشکلی برا کنسول و بن شدن پیش نمیاد؟

ببخشید که طولانی شد.

اسلیم کمی گرون تر از مدل معمولی هست. کیفیت بدنه اسلیم و دسته اش به نسبت پایین تر از کیفیت بدنه و دسته نسخه معمولی هست... کافیه بری و هر دو نسخه رو از نزدیک ببینی و امتحان کنی...
با این حال اسلیم جدیدتره و احتمالا خنک تر کار کنه و مصرف برقشم کمتره و کمی هم کوچک تره. قیمت جهانیش هم کمتر از نسخه معمولیه اما تو ایران به دلیل موجودی انبار و رسم داغون بازار فعلا نسخه اسلیم یه مقدار گرون تر (حدود 150 تومن) از معمولی هست. دیگه با خودت هست که کدوم رو بخری...
ریجن هم بحث منطقه جغرافیایی و زمانی هست که برای منطقه ما ریجن 2 هست... عدد 1216A هم بحث ریجن و سال ساخت و سری ساخت رو بیان می کنه. تاپیکش موجوده اطلاعات تکمیلی اونجاست.
طرف اکانت های مشکل دار هم نرو...مخصوصا که خودت می گی تازه می خوای کنسول برخی... همون دیسک رو برخر و بازی کن و بعد یه مقدار بزار روش و با بازی دیگه تعویضش کن... البته روش های دیگه هم هست .

و در اخر به تاپیک زیر برو و اطلاعات نسبتا کاملی رو اونجا بخون...بد نیست قبل از هزینه کمی اطلاعات داشته باشی:
سوالات پرتکرار قبل و بعد از خرید PS4

• Like
Reactions: SiminSecret
دوستان سلام
یه سوال خدممتون داشتم من یه مدت از گیم دور بودم میخوام فردا پی اس بگیرم باز ... امروز رفتم قیمت کردم و دیدم همراهش ده تا بازی ریختنو اینا حالا کاری به قیمت ندارم مساله ای که هس اینکه فکر نمیکنم اینا اکانت هکی باشه بازم نمیدونم یعنی الان به همین راحتی بازی میریزن توش؟ چون گف اگه خواستی اینارو زدی میای هر چیزی خواستی بازم میریزم اگه اکانت باشه نمیتونم انتخاب کنم ک...قیمتم والا گف ده تا 280 ...اون داستان بن شدن با انلاین هس؟

دوستان چطوریه که میگن با ظرفیت سوم نمیشه تو اکانت خودتون بازی کرد و باید با اکانتی که داده میشه بازی کنید؟؟؟ چون الان من این حالت رو راحت دور زدم یه اکانت ظرفیت 3 دارم و وقتی از داخلش بازی رو میارم بالا همون موقع switch user میزنم و اکانت خودمو انتخاب میکنم و روی بازی که میزنم راحت به همون جایی که هست برمیگرده جالبه روشم علامت قفل هست ولی باز میشه البته اگه بازیو ببندم دیگه نمیتونم وارد بشم و باید مجددا اون مراحل رو طی کرد

دوستان يه سوالى داشتم من بازى اورجينال mortal kombat پلمپ پک XL ريجن 2 به تعداد 2 عدد هم واسه خودم و هم دوستم خريدم با اينکه پلمپ بود يکى تو پکش اون بورشور داخل پک رو داشت يکى نداشت!! احتمال اينکه خودشون پلمپ ميکنن هست؟ البته ورق نايلونى روش برند ps4 رو هم داشت يا برخى سرى ها تو کارخونه بدون بورشور مثل عناوين dark souls 3 ريجن آل بدون بورشور توليد ميشن؟؟

دوستان يه سوالى داشتم من بازى اورجينال mortal kombat پلمپ پک XL ريجن 2 به تعداد 2 عدد هم واسه خودم و هم دوستم خريدم با اينکه پلمپ بود يکى تو پکش اون بورشور داخل پک رو داشت يکى نداشت!! احتمال اينکه خودشون پلمپ ميکنن هست؟ البته ورق نايلونى روش برند ps4 رو هم داشت يا برخى سرى ها تو کارخونه بدون بورشور مثل عناوين dark souls 3 ريجن آل بدون بورشور توليد ميشن؟؟
پلمش اینجوری بود؟
چگونگی تشخیص پلمپ اصلی از تقلبی بازی های PS4 - پی سی کنسول

• Like
Reactions: Sleepy and rezab
دوستان چطوریه که میگن با ظرفیت سوم نمیشه تو اکانت خودتون بازی کرد و باید با اکانتی که داده میشه بازی کنید؟؟؟ چون الان من این حالت رو راحت دور زدم یه اکانت ظرفیت 3 دارم و وقتی از داخلش بازی رو میارم بالا همون موقع switch user میزنم و اکانت خودمو انتخاب میکنم و روی بازی که میزنم راحت به همون جایی که هست برمیگرده جالبه روشم علامت قفل هست ولی باز میشه البته اگه بازیو ببندم دیگه نمیتونم وارد بشم و باید مجددا اون مراحل رو طی کرد

اینطوری فقط تروفی ها روی همون اکانت ظرفیت 3 ثبت میشن

فقط برای بعضی بازیها مثل فیفا و مورتال میشه همچین حرکتی زد که روی اکانت خودت بازی کنی، اینطوری فکر میکنی روی اکانت خودت بازی میکنی و تروفیها روی اکانت ظرفیت 3 ثبت میشن پس یعنی هنوز داری با اون اکانت بازی میکنی

سلام دوستان...چجوری میتونم تایید دو مرحله ای رو فعال کنم؟پیش شماره ایران رو هم ساپورت میکنه؟
سلام - وارد سایت استور میشی بعد Accont Settting اونجا بخش Dashboard بعد Security
کد ایران هم ساپورت میکنه
در طی فعال سازی به بخشی میرسی که نوشته Backup ، اونو حتما بگیر که یهت یک سری کد میده که در مواقعی که به گوشیت دسترسی نداری از اون کدها استفاده کنی

• Like
Reactions: pourya.x
دوستان من هر چی تست کانکشن میزنم یا نت تایپم یا پلی استیشن نتورک ساین این و یا کانکشن اسپید یا هر سه faild میشه. چرا اینطور شده؟

مشكل بالا حل شد فقط يه سوال :رجين كنسول در سرعت كانكشن تاثير داره?!!!
بنظرم كه سوال مسخرس ولي خب خواستم مطمعن بشم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or