هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان کسایی که از ویتا برای ریموت پلی استفاده کردن میشه نظر بدن راضی بودن یا نه ؟!
اینکه صفحش کوچیکه چقدر اذیت میکنه ؟! گرافیک و فریمش چقدر پایین میاد رو ویتا؟!
و اینکه میشه بعد از اینکه یه بار پی اس ۴ رو به ویتا کانکت کردی بتونی پی اس ۴ رو با ویتا روشن کنی ؟!

1-
تفاوت های مدل معمولی و اسلیم به جز طراحی و سایز دیگه چی هست؟
تو اجرای بازیها تفاوت دارن؟
خرید کدوم مدل پیشنهاد میشه؟
کدوم ارزونتره؟

2-
دسته های PS4 مدل های مختلفی دارن؟
۱- تفاوت دیگه ای ندارند . اگه میتونید باندل فاینال فنتزی اسلیم رو بگیرید پیشنهاد میکنم اسلیم بگیرید ( چون خیلی خوشگله ) ولی اگه میخواین ساده بگیرین پیشنهاد میکنم معمولی بگیرین .
۲- دسته ها دو مدل اند . یکی دسته هایی که روی پی اس ۴ های قدیمی بود و یه مدل هم روی پی اس ۴ های جدیده . که خیلی فرق خاصی هم ندارند . کیفیت جدید ها یکم بهتر شده و یه نور هم بالای تاچ پد اضاف شده .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: spiderman2007
دوستان کسایی که از ویتا برای ریموت پلی استفاده کردن میشه نظر بدن راضی بودن یا نه ؟!
اینکه صفحش کوچیکه چقدر اذیت میکنه ؟! گرافیک و فریمش چقدر پایین میاد رو ویتا؟!
و اینکه میشه بعد از اینکه یه بار پی اس ۴ رو به ویتا کانکت کردی بتونی پی اس ۴ رو با ویتا روشن کنی ؟!
سلام...
از نظر ریموت شدن خیلی سریع ریموت میشه و هیچ مشکلی نیست
1. گرافیک واقعا عالیه
2.فریم افت پیدا میکنه البته کم
برای روشن کردن کنسول هم همچین قابلیتی نمیتونید داشته باشید با ویتا

سلام دوستان
من یه ps4 pro خریدم
مدل دستگاه cuh-7016b
اما مدل کنترلرشcuh-zct2e هست
شماره سریال کنترلر با خود کنسول هم متفاوته
این طبیعیه؟
البته شماره سریال کنسول با جعبه کنسول یکی هست
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه
سلام...
شماره سریال دسته ها در هیچ کنسولی یکی نیست

Last edited by a moderator:
سلام دوستان میخواستم بدونم فن برای ps4 به درد میخوره ؟
نه این فن هایی که برای ایستاده کردن هستا از اینا که پشت کنسول وصل میشه و هوا رو خارج میکنه
کنسول بنده هم از سری جدید هست که میگن مشکل خنک کنندگی نداره
ولی خوب من یکم حساس هستم

دوستان يك كنسول پيدا كردم ١٢١٥a هست مال رفيقمه الان ٣ ٤ روزي هست دستما و باهاش بازي كردمو مشكلي از نظر سر و صدا يا هر مشكل ديگه اي نداشته
من تلوزيون يه ٣٢ اينچي سوني ٧٢٠p هست و مي خواستم پرو بگيرم
با توجه به تلوزيونم اختلاف حدود ١ تومن ارزش داره واسه پرو چون اين كنسولو رفيقم بهم ٧٠٠ ميده و با سه تا بازي باهام ٨٠٠ حساب ميكنه

سلام دوستان میخواستم بدونم فن برای ps4 به درد میخوره ؟
نه این فن هایی که برای ایستاده کردن هستا از اینا که پشت کنسول وصل میشه و هوا رو خارج میکنه
کنسول بنده هم از سری جدید هست که میگن مشکل خنک کنندگی نداره
ولی خوب من یکم حساس هستم
سلام...
بله تاثیر گذاره و سریع دمای کنسول پایین میاد . بنده خودم استفاده میکنم

• Like
Reactions: Sleepy
دوستان يك كنسول پيدا كردم ١٢١٥a هست مال رفيقمه الان ٣ ٤ روزي هست دستما و باهاش بازي كردمو مشكلي از نظر سر و صدا يا هر مشكل ديگه اي نداشته
من تلوزيون يه ٣٢ اينچي سوني ٧٢٠p هست و مي خواستم پرو بگيرم
با توجه به تلوزيونم اختلاف حدود ١ تومن ارزش داره واسه پرو چون اين كنسولو رفيقم بهم ٧٠٠ ميده و با سه تا بازي باهام ٨٠٠ حساب ميكنه
سلام...
با توجه به اینکه تی وی شما 4کی نیست اصلا پرو پیشنهاد نمیشه.شما برای کیفیت بهتر تصاویر بهتره تیوی فول اچ دی تهیه کنید...
در مورد کنسول پرو: شاید سوال بقیه دوستان هم باشه بخریم یا نخریم؟

1.کنسول پرو یک کنسول میان نسلیه و تفاوت بازیها در تی وی های 4کی با قابلیت اچ دی آر زمانی خیلی مشخضه که تی وی شما بالای 55 اینچ باشه. در تی وی هایی با سایز پایینتر اصلا کیفیت بازی بر روی کنسول پرو و کنسول های معمولی به چشم نمیاد...هرچند که سایت دیجیتال فایندری با تستی که بر روی کنسول معمولی انجام داده قابلیت اچ دی آر به صورت نرم افزاری که برای کنسول های معمولی در آپدیت جدید اعمال شد بی فایدست و هیچ تاثیری نداره...

2.خرید کنسول پرو زمانی مناسبه که شما یک تی وی 4کی بالای 55 اینچ داشته باشید و قابلیت اچ دی آر نیز داشته باشد تا نهایت کیفیت تصویر رو برای شما به نمایش بزاره. و همچنین کیفیت تصویر و بافت بازیها در پی اس وی آر در کنسول پرو به مراتب بهتره...

در کل تنها گزینه 2 شما دوستان رو مجبور به خریده پرو میکنه ولا غیر....

• Like
Reactions: ari67
دوستان کنسول معمولی 500گیگ(اسلیم و پرو نه) چه قیمته الان؟زیر 1تومن میشه جایی پیدا کرد؟
سوال بعدی اینکه چطوری صدای طرف مقابلو وقتی فیفا آنلاین میزنم قطع کنم؟کم فحش نمیدن

دوستان کنسول معمولی 500گیگ(اسلیم و پرو نه) چه قیمته الان؟زیر 1تومن میشه جایی پیدا کرد؟
سوال بعدی اینکه چطوری صدای طرف مقابلو وقتی فیفا آنلاین میزنم قطع کنم؟کم فحش نمیدن
PSN نمیدونم چجوریه ولی تو XBL من میزدم طرفو میوت میکردم

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsas1
سری فت فکر نکنم دیگه باشه مگه ته انباراشون
الان اینجا فقط اسلیم و پرو موجوده

• Like
Reactions: ehsas1
اقا این تامرایدر واسه پرو اپدیتش چند گیگه من زدم با 3g دانلود بعد که یهو قطع میشه اولش 3گیگ بود بعد که قطع شد زد 1.5 گیگ از اولم همش دانلود میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or