هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من دیشب دسته کنسول رو روشن کردم از طریق بلوتوث گوشی search near bluetooth devices کردم و از طریق وای فای گوشی سرچ کردم ؛ کلا" هیچی پیدا نشد!!!/:)
موندم دقیقا" این دسته های ps4 از چه طریقی به کنسول متصل میشن!!!:-?[/QUOTE]

فقط دسته رو روشن کنی کافی نیست . باید زمانی که دسته خاموشه دکمه ps و share رو با هم نگه داری تا چراغ روشن شه ( برای من چشمک میزد ) بعد با بلوتوث سرچ کنی

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
آقا دو تا سوال
1-چکار کنم که دستگاه موقع خاموشی هم دسته رو شارژ کنه
2-من میخواستم از بروزر دستگاه استفاده کنم گفت باید اکانت بسازی اما تو ساخت اکانت کشور رو میخواست که ایران توش نبود اگه کشور دیگه بزنم مشکلی نداره؟

آقا دو تا سوال
1-چکار کنم که دستگاه موقع خاموشی هم دسته رو شارژ کنه
2-من میخواستم از بروزر دستگاه استفاده کنم گفت باید اکانت بسازی اما تو ساخت اکانت کشور رو میخواست که ایران توش نبود اگه کشور دیگه بزنم مشکلی نداره؟
1- راهی نداره فقط تو Rest Mode قابل انجام هست
How To: Charge a PS4 DualShock 4 Controller in Standby Mode - Gadget Helpline
2-اصلا ایران نداره و مشکلی ننیست ، معمولا بالای 90 درصد گیمرهای ایران کشور آمریکا رو انتخاب میکنن به دلیل پایین تر بودن قیمت PSN CARD نسبت به بقیه واحدهای پولی در ایران

• Like
Reactions: امیر xbox
1- راهی نداره فقط تو Rest Mode قابل انجام هست
How To: Charge a PS4 DualShock 4 Controller in Standby Mode - Gadget Helpline
2-اصلا ایران نداره و مشکلی ننیست ، معمولا بالای 90 درصد گیمرهای ایران کشور آمریکا رو انتخاب میکنن به دلیل پایین تر بودن قیمت PSN CARD نسبت به بقیه واحدهای پولی در ایران
یعنی اگه بخوام فقط از بروزر هم استفاده کنم باید psn card بخرم ؟
راسای راهی هست که بفهمم بازی هایی که فروشنده ها رو کنسول میریزن خریداری شده یا هکیه ؟

یعنی اگه بخوام فقط از بروزر هم استفاده کنم باید psn card بخرم ؟
راسای راهی هست که بفهمم بازی هایی که فروشنده ها رو کنسول میریزن خریداری شده یا هکیه ؟
نه لازم نیست فقط خواستم راهنمایی کرده باشم
خب معمولا روی اکانتهای غیرهکی فقط یک بازی هست ، و قیمت اکانتها نشونه خوبیه ، قیمت ندارم تو گوگل سرچ کن اکانت بازی PS4

دوستان این دسته PS4 رو که میخوایم از طریق بلوتوث به لپ تاپ بشناسونیم باید حتما دانگل داشته باشیم که ارتباطش برقرار بشه یا از طریق بلوتوث خود لپ تاپ هم میشه؟
یک نرم افزار هست برای گیمپد رویه پی سی (یکی که نه چند تا هست) یکی شون رو دانلود کن و توش پروفایل بساز ، بعد دسته رو با کابل به پی سی کانکت کن بعدش گزینه ی وایرلس رو فعال کن و گیمپد شروع می کنه وایلرس کار کردن
البته بگم ممکنه سرعت بباد پایین ، بهترین راه همون کابل هست

• Like
Reactions: Metal Gear
من تو هفته آینده قصد خرید ps4 دارم. چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

1. بازی های دست دوم که مغازه ها می فروشن قابل اعتماد هست؟
2. معمولا هزینه تعویض بازی ها رو چقدر می گیرن؟ فرض کنیم با بازی حدودا هم قیمت بخوام تعویض کنم.
3. دوستانی که تجربه دارن، کدوم راه تهیه بازی به صرفه تره؟
4. قصد آنلاین بازی کردن ندارم، به نظرتون خرید Plus فقط برای بازی های ماهانه مجانی و تخفیفات ارزش داره؟ (مثلا دیدم این ماه Need for speed با تخفیف Plus حدود 10 دلار می شه که به نظرم خوبه.)
5. برای آپدیت بازی ها هم حتما باید Plus داشته باشم؟
6. اینجوری که از صحبت ها دوستان تو تاپیک ها متوجه شدم سرعت دانلود با خود PS4 پایینه. درسته؟ بهتره آپدیت رو با کامپیوتر بگیرم بعد به کنسول منتقل کنم؟

من تو هفته آینده قصد خرید ps4 دارم. چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

2. معمولا هزینه تعویض بازی ها رو چقدر می گیرن؟ فرض کنیم با بازی حدودا هم قیمت بخوام تعویض کنم.
4. قصد آنلاین بازی کردن ندارم، به نظرتون خرید Plus فقط برای بازی های ماهانه مجانی و تخفیفات ارزش داره؟ (مثلا دیدم این ماه Need for speed با تخفیف Plus حدود 10 دلار می شه که به نظرم خوبه.)
6. اینجوری که از صحبت ها دوستان تو تاپیک ها متوجه شدم سرعت دانلود با خود PS4 پایینه. درسته؟ بهتره آپدیت رو با کامپیوتر بگیرم بعد به کنسول منتقل کنم؟

4. شما اگه بازی پلاس رو بخرین اگه پلاستون تمام بشه نمیتونید بازی کنید در نتیحه هر ما باید پلاس بخرین
5. برای اپدیت هم نیازی به پلاس نیست
6. اینترنت رو کنسول بله نسبت به دانلود منیجر که روی کامپیوتر هست خیلی کمه و میشه اپدیت رو با کامپیوتر گرفت بعد انتقال داد

• Like
Reactions: m_s

1 بله
2 به امتیاز بازی و قیمت فروشنده ای که ازش قیمت میگیرید بستگی داره
3 دیسک دست دوم یا استفاده از تخفیف بازی های دیجیتالی و اشتراک با بقیه
4 فکر نکنم
5 خیر
6 بله

• Like
Reactions: m_s
دوستان یه اکانتی که پلاس داره و باهاش بازیی که با پلاس تخفیف خورده و خریده شده اگه پلاسش تموم بشه نمیشه بازی کرد؟
حالا اگه یه اکانت دیگه که پلاس داره و پرایمری کنیم میشه ادامشو بازی کرد یا حتما باید همون اکانت پلاس داشته باشه؟
==========
سوال بعدی اینکه نمیشه موجودی حساب رو به اکانت دیگه انتقال داد یا گیفت کرد بهش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or