هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه جا نوشته بود اگر اکانت PS PLUS داشته باشیم خرید از Playstation Store با تخفیف 75 درصدی حساب میشه
اینطوری Call Of Duty BO III که 99$ هست الان میشه 24$ که میشه حدود 80.000 تومن
درسته؟

یه جا نوشته بود اگر اکانت PS PLUS داشته باشیم خرید از Playstation Store با تخفیف 75 درصدی حساب میشه
اینطوری Call Of Duty BO III که 99$ هست الان میشه 24$ که میشه حدود 80.000 تومن
درسته؟
زمانی که تخفیف بخورن بله درسته
در حالت عادی قیمت یکیه

زمانی که تخفیف بخورن بله درسته
در حالت عادی قیمت یکیه

ممنون از جواب
معمولا کی تخفیف می خوره؟
مثلا یه بازی که جدید میاد اصولا تا مدت ها تخفیف بهش نمیخوره نه؟
می خوام ببینم ارزششو داره که آدم صبر کنه تخفیف که خورد بعدش بخره؟
می دونم دارم خسیس بازی در میارما ولی خوب توی کنسول قبل من 1 قرون هم پول به بازی نمی دادم یه کم الان سختمه :d

ممنون از جواب
معمولا کی تخفیف می خوره؟
می دونم دارم خسیس بازی در میارما ولی خوب توی کنسول قبل من 1 قرون هم پول به بازی نمی دادم یه کم الان سختمه :d
در مورد بازی دیجیتالی این نکته رو دوستان یادشون رفت بگن که ب سه نفر میشه فروختش یک ۴۰ تومن یک ۷۰ تومن یک ۱۱۰ تومنی (پس اگر هم تخفیف نخورن خیلی ارزون تر در میان)
نمیدونم چرا اینجا همه با دیجیتالی دشمنن!
در مورد تخفیف هم معمولا ی سری بازی های افلاین یا انلاین قدیمی که سری جدیدش اومده تخفیف میخورن

ممنون از جواب
معمولا کی تخفیف می خوره؟

منتظر سال نو میلادی باش یک ماه و نیم دیگه

سلام دوستان
یه شخصی تو اینترنت اکانتهای بازی ( یوزر نیم و پسورد اکانتها ) میفزوشه که شامل 10 الی 16 بازی قیمتم 110 تا 170 تومن بعد میگه این اکانتها میاد رو اکانت شما و بن نمیشه اینترنتیم میشه بازی کرد دوستان راهنمایی کنید چون میخوام به خاطر همین شخص ps4 بخرم

سلام دوستان
یه شخصی تو اینترنت اکانتهای بازی ( یوزر نیم و پسورد اکانتها ) میفزوشه که شامل 10 الی 16 بازی قیمتم 110 تا 170 تومن بعد میگه این اکانتها میاد رو اکانت شما و بن نمیشه اینترنتیم میشه بازی کرد دوستان راهنمایی کنید چون میخوام به خاطر همین شخص ps4 بخرم

این اکانت ها همش هیکه ممکنه بن بشین اگر ضمانت میکنه که با وصل نشدن اینترنت بازی بن نشه بگیرین ازش

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام دوستان
سلام.دوست عزیز یک شخص توی اینترنت زیاد مطمئن نیست،پیشنهاد میکنم از سایت معتبر که بچه ها تست کردن یا از مغازه دار ها تهیه کنی چون اینها بخاطر از دست ندادن شما،مشکلی واستون پیش نمیارن ولی بعضی ها هستن میان یک اکانت رو به بیست سی نفر میفروشن (که قطعن بعدن هم بن میشه) و پول میزنن به جیب یه 3-4میلیون و میرن...اینا نه معتبر نیستند.
بعضی ها هم هستن اکانت میفروشن بعد که پول گرفتن میرن پسوردش رو عوض میکنن و چون ایمیل و شماره تلفن خودشون رو زدن ، شما دیگه بهیچوجه نمیتونی به اکانت دسترسی داشته باشی.

واسه همین پیشنهاد میدم از جای معتبر بخری.

طریقه استفاده از این اکانت ها هم این شکلیه »
اکانت فلان رو که شامل فلان تا بازیه رو Username و Passwordـش رو میزنی توی پلی4 در قسمت اکانت جدید.اکانت رو اکتیو میکنی بازی ها رو دانلود میکنی یا از طریق PSX میریزی به کنسول و نصب میکنی.
حالا هم میتونی بری با همون یوزر اصلی خودت و یوزر دوم که توش بازی ها هستن دست نزن، با همون یوزر خودت بازی کن و آنلاین بشو،ایرادی نداره ولی نباید با اکانت آنلاین بشی چون اگر چند نفر با یک اکانت همزمان آنلاین بشن،احتمال بسیار بالائی اکانت بن میشه و بازی ها میپرن!!

این نکاتی بود که من میدونستم،البته بازم میگم بهترین کار خرید بازی های دست دوم هستش که قیمتشون معمولا بعد از 6ماه عرضه همگی زیر 100تومن هستن.ولی مال خودته و هرموقع خواستی آنلاین میشی یا میفروشیش.خلاصه دردسرش واقعا کمتره.بعدشم به تعداد بازی نیست،مهم اینه حال کنی،من الآن 1بازی Diablo 3 دارم،دارم عشق میکنم باهاش ،بعضیا هستن با یدونه فوتبال چندماه سرگرم میشن.به تعداد بازی نیست به اینه که چقدر بازی ها رو دوست داشته باشی!
موفق باشی. :)

سلام دوستان
ی بنده خدای توی خارج روی اکانتش بازی خریده اینا رمزش رو هک کردن و میفروشن ب شما ...شما اکتیو میکنی و بازیاش برای شما میان البته اون یارو رمزش رو طی چند هفته عوض میکنه پس بازی هاش تا اخر برای خودت میمونن و نمی تونی بفروشی
من تا حالا دوتا از این اکانتا خریدم مشکلی از بابت بن شدن نداشتم

در مورد بازی دیجیتالی این نکته رو دوستان یادشون رفت بگن که ب سه نفر میشه فروختش یک ۴۰ تومن یک ۷۰ تومن یک ۱۱۰ تومنی (پس اگر هم تخفیف نخورن خیلی ارزون تر در میان)
نمیدونم چرا اینجا همه با دیجیتالی دشمنن!
در مورد تخفیف هم معمولا ی سری بازی های افلاین یا انلاین قدیمی که سری جدیدش اومده تخفیف میخورن
ممنون از جوابت رقيق
ميشه در مورد فروختن بازي ها يه كم بيشتر توضيح بدي؟
يعني چطوري به سه نفر و اين تفاوت قيمتاش مال چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or