سلام بچه ها
سوال:
خريد بازي با PSN card ارزونتر از خريد فيزيكي بازي ميشه؟
دوستان من اگه دیتای بازی دیجیتالی رو خودم دانلود کنم که رجین 1 هست،باید ظرفیت اکانت دیجیتالی که میخرم از یه سایت هم 1 باشه؟
زمانی که تخفیف بخورن بله درستهیه جا نوشته بود اگر اکانت PS PLUS داشته باشیم خرید از Playstation Store با تخفیف 75 درصدی حساب میشه
اینطوری Call Of Duty BO III که 99$ هست الان میشه 24$ که میشه حدود 80.000 تومن
درسته؟
زمانی که تخفیف بخورن بله درسته
در حالت عادی قیمت یکیه
در مورد بازی دیجیتالی این نکته رو دوستان یادشون رفت بگن که ب سه نفر میشه فروختش یک ۴۰ تومن یک ۷۰ تومن یک ۱۱۰ تومنی (پس اگر هم تخفیف نخورن خیلی ارزون تر در میان)ممنون از جواب
معمولا کی تخفیف می خوره؟
مثلا یه بازی که جدید میاد اصولا تا مدت ها تخفیف بهش نمیخوره نه؟
می خوام ببینم ارزششو داره که آدم صبر کنه تخفیف که خورد بعدش بخره؟
می دونم دارم خسیس بازی در میارما ولی خوب توی کنسول قبل من 1 قرون هم پول به بازی نمی دادم یه کم الان سختمه :d
ممنون از جواب
معمولا کی تخفیف می خوره؟
مثلا یه بازی که جدید میاد اصولا تا مدت ها تخفیف بهش نمیخوره نه؟
می خوام ببینم ارزششو داره که آدم صبر کنه تخفیف که خورد بعدش بخره؟
می دونم دارم خسیس بازی در میارما ولی خوب توی کنسول قبل من 1 قرون هم پول به بازی نمی دادم یه کم الان سختمه :d
سلام دوستان
یه شخصی تو اینترنت اکانتهای بازی ( یوزر نیم و پسورد اکانتها ) میفزوشه که شامل 10 الی 16 بازی قیمتم 110 تا 170 تومن بعد میگه این اکانتها میاد رو اکانت شما و بن نمیشه اینترنتیم میشه بازی کرد دوستان راهنمایی کنید چون میخوام به خاطر همین شخص ps4 بخرم
این اکانت ها همش هیکه ممکنه بن بشین اگر ضمانت میکنه که با وصل نشدن اینترنت بازی بن نشه بگیرین ازش
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام.دوست عزیز یک شخص توی اینترنت زیاد مطمئن نیست،پیشنهاد میکنم از سایت معتبر که بچه ها تست کردن یا از مغازه دار ها تهیه کنی چون اینها بخاطر از دست ندادن شما،مشکلی واستون پیش نمیارن ولی بعضی ها هستن میان یک اکانت رو به بیست سی نفر میفروشن (که قطعن بعدن هم بن میشه) و پول میزنن به جیب یه 3-4میلیون و میرن...اینا نه معتبر نیستند.سلام دوستان
یه شخصی تو اینترنت اکانتهای بازی ( یوزر نیم و پسورد اکانتها ) میفزوشه که شامل 10 الی 16 بازی قیمتم 110 تا 170 تومن بعد میگه این اکانتها میاد رو اکانت شما و بن نمیشه اینترنتیم میشه بازی کرد دوستان راهنمایی کنید چون میخوام به خاطر همین شخص ps4 بخرم
ی بنده خدای توی خارج روی اکانتش بازی خریده اینا رمزش رو هک کردن و میفروشن ب شما ...شما اکتیو میکنی و بازیاش برای شما میان البته اون یارو رمزش رو طی چند هفته عوض میکنه پس بازی هاش تا اخر برای خودت میمونن و نمی تونی بفروشیسلام دوستان
ممنون از جوابت رقيقدر مورد بازی دیجیتالی این نکته رو دوستان یادشون رفت بگن که ب سه نفر میشه فروختش یک ۴۰ تومن یک ۷۰ تومن یک ۱۱۰ تومنی (پس اگر هم تخفیف نخورن خیلی ارزون تر در میان)
نمیدونم چرا اینجا همه با دیجیتالی دشمنن!
در مورد تخفیف هم معمولا ی سری بازی های افلاین یا انلاین قدیمی که سری جدیدش اومده تخفیف میخورن