کنسول cuh 1200 میخوام بگیرم
برو تو pt یه نفر هست من خودم سری اولیه رو ازش خریدم با چند تا وسایل جانبی و بازی خیلی خوب برام فرستاد. خواستی بیا pv بهت آدرس بدم.
کنسول cuh 1200 میخوام بگیرم
سلام یه همگی
بچه ها کسی درباره این اکانت های ترکیبی چیزی میدونه ؟!
قضیش چیه 5,6بازی تاپ رو تو یه اکانت میدن 140,150تومن؟!؟!
تاره انلاین هم داره؟!؟
ارزش خریدن داره؟!؟
دوستان کسی ازین محافظ ها استفاده میکنه؟خوبه یا جلوی کارکردن راحت رو میگیره؟
محافظ ژله ای دسته پلی استیشن 4 طرح دار- Silicon Cover Dual shock 4
محافظ ژله ای دسته پلی استیشن 4 - Silicon Cover Dual shock 4
دوستان تو این چند روزه احتمالا به وصال میرسم:d
حالا سوالم اینه.بعد خریده کنسول با یه دسته حدود 300 350 بودجه برای بازی دارم.فیفا 16 رو حتما باید بخرم.پیشنهاد میدین با بقیش چیکار کنم؟جی تی ای رو دوس دارم رو این نسل هم بازی کنم.بازیهای سبک شوتر و ریسنیگ ماشین هم تو الویت هستن.
اگه طرف این اکانتا رو دی اکتیو کنه بده به تو بعد تو اکتیو کنی میتونی تا 6 ماه راحت بازی کنی اما به شرطی که صاحب اصلی اکانت که خارجی هست دنبالشو نگیره از سونی شکایت نکنه
ینی بعد از شش ماه میپره؟!؟
اینا اکانت هارو از کجا میارن
خودمون نمیتونیم گیر بیاریم دیگ به فروشنده ها پول ندیم؟!
از سایت خاصی میگیرن؟!؟
اگ سایتی داری مخصوص هک این جور چیزاس میشه معرفی کنی؟!
منظورم اينه که هم مطمئن باشه (بن نشي يا انللاين بشه) هم ارزون (تو رو خدا از روي بي پولي مگه مجبورم :d)!
سلام.سلام دوستان
من ميخواستم سيستم رو ارتقا بدم ديدم بايد حداقل 2.5 ميليون هزينه کنم. گفتم ببينم خريد ps 4 اصل چند در مياد. امدم طبق معمول اول تو فروم و مطالب عموموي رو خوندم و يک چيزايي دستگيرم شد.حالا يک چند تا سوال دارم. البته بگم قبلا ps3 جيل بريک شده داشتم.
ببخشيد شايد سوال هام تکراري باشند، ولي مطلع نيستم که ميپرسم:
1) ميدونم بعد يک مدتي بازي ها ازون تر ميشه! اما اين قضيه بازي دست دو چيه؟ مشکلي نداره ! مخصوصا اگه بخواي انلاين بزني؟
1.5) ارزونترين روش براي بازي کردن چيه ؟منظورم اينه که هم مطمئن باشه (بن نشي يا انللاين بشه) هم ارزون (تو رو خدا از روي بي پولي مگه مجبورم :d)!
2) اپديت ها خود کنسول اجباري هستن ؟ حتما بايد با خود کنسول گرفت؟ کلا اپديت نکنيم مثل ps3 بازي ها اجرا نميشن؟ اپديت ها حجيم هستن؟
3) واسه انلاين اکانت ps plus ميخواد ! درست ولي يک بازي مثل destiny که کلا انلاينه چطوره؟
4) واسه انلاين حداقل چه خطي از لحاظ سرعت و پينگ بايد داشته باشم؟ (اگه کسي تو مشهد هست که دقيق تر بگه ممنونb-))
5)واسه بازي ها حتما بايد نسخه فيزيکي داشته باشم يا ميتونم کپي از کسي بگيرم بعد کد بازي رو بخرم؟
6)چه مدلي رو بخرم بهتره؟ هارد چند گيگ بهتره؟ اصولا هارد کار بردش چيه(کپي خور که نيست پس به چه دردي ميخوره)؟
7) و سوال اخر اينکه من ps3 رو رو مانيتور HD ميزدم صدا رو ميدادم به باند! الان واسه ps4 هم همينه يا نه؟
شرمنده زياد شد سوال هام . بابت زحمتي هم که خواهيد کشيد متشکر![]()
سلام دوستان
من ميخواستم سيستم رو ارتقا بدم ديدم بايد حداقل 2.5 ميليون هزينه کنم. گفتم ببينم خريد ps 4 اصل چند در مياد. امدم طبق معمول اول تو فروم و مطالب عموموي رو خوندم و يک چيزايي دستگيرم شد.حالا يک چند تا سوال دارم. البته بگم قبلا ps3 جيل بريک شده داشتم.
ببخشيد شايد سوال هام تکراري باشند، ولي مطلع نيستم که ميپرسم:
1) ميدونم بعد يک مدتي بازي ها ازون تر ميشه! اما اين قضيه بازي دست دو چيه؟ مشکلي نداره ! مخصوصا اگه بخواي انلاين بزني؟
1.5) ارزونترين روش براي بازي کردن چيه ؟منظورم اينه که هم مطمئن باشه (بن نشي يا انللاين بشه) هم ارزون (تو رو خدا از روي بي پولي مگه مجبورم :d)!
2) اپديت ها خود کنسول اجباري هستن ؟ حتما بايد با خود کنسول گرفت؟ کلا اپديت نکنيم مثل ps3 بازي ها اجرا نميشن؟ اپديت ها حجيم هستن؟
3) واسه انلاين اکانت ps plus ميخواد ! درست ولي يک بازي مثل destiny که کلا انلاينه چطوره؟
4) واسه انلاين حداقل چه خطي از لحاظ سرعت و پينگ بايد داشته باشم؟ (اگه کسي تو مشهد هست که دقيق تر بگه ممنونb-))
5)واسه بازي ها حتما بايد نسخه فيزيکي داشته باشم يا ميتونم کپي از کسي بگيرم بعد کد بازي رو بخرم؟
6)چه مدلي رو بخرم بهتره؟ هارد چند گيگ بهتره؟ اصولا هارد کار بردش چيه(کپي خور که نيست پس به چه دردي ميخوره)؟
7) و سوال اخر اينکه من ps3 رو رو مانيتور HD ميزدم صدا رو ميدادم به باند! الان واسه ps4 هم همينه يا نه؟
شرمنده زياد شد سوال هام . بابت زحمتي هم که خواهيد کشيد متشکر![]()
یکی از دوستام وارد کننده اصلی این نوع اکانتا هست از یک هکر روسی میخره دلار میزنه ب حسابش واسش میفرستهبچه ها کسی نمیدونه این اکانت بازی های ترکیبی که هک شدس رو فروشنده ها از کدوم سایتا گیر میارن؟!
اخ زور داره ادم بره اکانت هکی ک چند ماه بیشتر نمیمونه 150,160 پول بده
اگه طرف این اکانتا رو دی اکتیو کنه بده به تو بعد تو اکتیو کنی میتونی تا 6 ماه راحت بازی کنی اما به شرطی که صاحب اصلی اکانت که خارجی هست دنبالشو نگیره از سونی شکایت نکنه
ینی بعد از شش ماه میپره؟!؟
اینا اکانت هارو از کجا میارن
خودمون نمیتونیم گیر بیاریم دیگ به فروشنده ها پول ندیم؟!
از سایت خاصی میگیرن؟!؟
اگ سایتی داری مخصوص هک این جور چیزاس میشه معرفی کنی؟!
اینارو هکرا هک میکنن و یوزرو پسوردشونو میپیوچنن میفروشن . بعد 6 ماهم ممکنه بتونی بازی کنی این در صورتیه که صاحب اکانت نخواد اکانتشو بده رفیقش یا روی کنسول دیگه اکتیوش کنه تا وقتی که طرف نفهمیده میتونی راحت بازی کنی
- - -ویرایش - - -
بچه ها کسی نمیدونه این اکانت بازی های ترکیبی که هک شدس رو فروشنده ها از کدوم سایتا گیر میارن؟!
اخ زور داره ادم بره اکانت هکی ک چند ماه بیشتر نمیمونه 150,160 پول بده
آخه برادر من چه زوری داره تو بخای دیسکی بخری چندتا بازیو باید 500-600 تومن بدی داری با 100-200 تومن بازی میکنی تمومش میکنی بعد میگی زور داره؟ زمانی زور داره که یه بازیم نکرئی بن بشه وقتی بازیا رو تموم کردی دیگه تو استفادتو کردی حالا چه بن بشه چه نشه
سلام.
اکانت های شیرینگ هم 3نوع داریم بهشون میگن ظرفیت.ظرفیت 1 » (حق نداری آنلاین بشی با کنسول وگرنه بازی ها قفل میشن!) ظرفیت 2» (میتونی آنلاین بشی و بازی هم کنی ولی اگر تعداد زیاد باشید ممکنه اکانت بن بشه،همه ی ظرفیت ها قابل بن شدن هستند کلن این مورد مهمیه ولی کم احتمال ترینشون ظرفیت 1 و 2 هستند) ظرفیت 3» فقط بصورت آنلاین میتونی بازی کنی و تا اینترنت نداشته باشی بازی کار نمیکنه.گرون ترینشون هم ظرفیت 2 هست {با تشکر از یکی از بچه های بازی سنتر که اینو نوشته بود ، من خودم نمیدونستم،آیدی ایشون هم یادم رفت نمیدونم چی بود بهرحال مرسی} مثلا اکانت ظرفیت 1 مثلا 10تا بازی مثلا 300تومنه.
2)آره آپدیت ها صد در صد اجباری هستند وگرنه به اینترنت و پلی استور وصل نمیشه.نه آپدیتاش در حد 200 مگابایته. نمیدونم به بازی ها ربط داره یا نه تست نکردم.مشکلی نیست آپدیت کن.
3)هر ماه 2تا بازی رایگان هم میدن هرکسی پلی استیشن پلاس داشته باشه.مثلا این ماه (نوامبر) بازی های Magicka 2 و سیزن دوم بازی The Walking Dead رو دادند.با یه بازی 500مگابایتی نمیدونم چیه هنوز بازش نکردم.با یه سری تخفیفات و اینا...
4) واسه آنلاین اول یه اینترنت (حداقل پیشنهاد می کنم 512) و حتما پینگ زیر 200.ولی بازی ای مثل Destiny هست که خوب کار شده سروراش عالی ان و مثلا من با پینگ 300-400 هم بازی می کنم و قطع نمیشه ولی مثلا تیر میزنی 2ثانیه بعد نشون میده که خون حریف کم شده یا نه وگرنه مثل اکثر بازی ها حالت قفل قفل شدن نداره.بستگی به بازیت خیلی زیاد داره!! خیلی زیاد!!
در کل فوکوس کن روی پینگ و حتمن سعی کن دیگه 2مگابیت رو داشته باشی چون دانلود های پلی4 بینهایت زیاد هست.هفته ای 10گیگ تو ذهنت باشه اگر 4-5تا بازی داری.
! مثلا باهاش راحت hearthstone بازي ميکنم ولي چون پينگم بالايه 200 و تايم اوت هم دارم ايا ميشه انلاين زد يا بايد کاهش دهنده پينگ بگيرم؟ روال کاهش دهنده چطوره؟(البته ميتونم سرعت رو به 1 يا 2 ارتقا بدم) البته واسه انلاين بيشتر destiny و battle front و نهايتا gta مد نظر هم هست!۱.اگر بازی روی دیسک باشه اپدیتش فقط برای انلاین اجباری هست (بدیهی است که بازی های انلاینی مثل nfs کلا اجباری هست)دمت گرم آقايي البته از aliahmadi2 هم تشکر ميکنم:
1- در مورد آپديت ها، اپديت کنسول اجباري و اپديت يازي بسته به اينکه انلاين بزني! دست گفتم؟ اين 10 12 گيگ هم مال بازي هاست ديگه ؟
2- اين پکيج گه گفتي ظرفيت يک، قابل اطمينان هست يا نه(فقط افلاين)؟ چون الان فروشنده گفت که يک پکيج توپ داره اکثر بازيهاش جديده به 450!
3- در مورد کلا انلاين، اولا من الان 512 وايمکس دارم ماهي هم 60 تا 100 گيگ دانلود ميکنم:d :d:d:d:d! مثلا باهاش راحت hearthstone بازي ميکنم ولي چون پينگم بالايه 200 و تايم اوت هم دارم ايا ميشه انلاين زد يا بايد کاهش دهنده پينگ بگيرم؟ روال کاهش دهنده چطوره؟(البته ميتونم سرعت رو به 1 يا 2 ارتقا بدم) البته واسه انلاين بيشتر destiny و battle front و نهايتا gta مد نظر هم هست!
4- دوم اينکه بازي فري اکانت پلاس محدوديت زماني داره يا نه؟
بازم مرسي
خواهش می کنم.دمت گرم آقايي البته از aliahmadi2 هم تشکر ميکنم:
1- در مورد آپديت ها، اپديت کنسول اجباري و اپديت يازي بسته به اينکه انلاين بزني! دست گفتم؟ اين 10 12 گيگ هم مال بازي هاست ديگه ؟
2- اين پکيج گه گفتي ظرفيت يک، قابل اطمينان هست يا نه(فقط افلاين)؟ چون الان فروشنده گفت که يک پکيج توپ داره اکثر بازيهاش جديده به 450!
3- در مورد کلا انلاين، اولا من الان 512 وايمکس دارم ماهي هم 60 تا 100 گيگ دانلود ميکنم:d :d:d:d:d! مثلا باهاش راحت hearthstone بازي ميکنم ولي چون پينگم بالايه 200 و تايم اوت هم دارم ايا ميشه انلاين زد يا بايد کاهش دهنده پينگ بگيرم؟ روال کاهش دهنده چطوره؟(البته ميتونم سرعت رو به 1 يا 2 ارتقا بدم) البته واسه انلاين بيشتر destiny و battle front و نهايتا gta مد نظر هم هست!
4- دوم اينکه بازي فري اکانت پلاس محدوديت زماني داره يا نه؟
بازم مرسي
مرسی از راهنماییتببین وقتی ترافی میاد، عکس یه کاپه کنارش اسم ترافی هست ولی زیر ترافی بصورت نوشته حرکتی توضیح ترافی هم خیلی سریع مینویسه و رد میشه.
فکر کنم برای اینکه بفهمی چرا ترافی بُردی باید بصورت کلاسیک بری توی اکانتت و ازونجا بخونی ترافیه مال چی بود!لیست ترافی های بازی رو بزن بر اساس تاریخی که گرفتیشون و چکشون کن.
ولی اینقدر ترافی ها بد جایی ظاهر میشن که وقت نمیکنی بخونی :d مثلا هزارتا دشمن کشتی بعد ترافی میاد خو وسط جنگم چطوری ترافی رو بخونم که چرا بردم،خب حتمن بخاطر همین کشت و کشتار ـه دیگه :d
ولی یه خوبی ای داره،هر موقع ترافی بگیری یک عکس (اسکرین شات) همون لحظه از بازیت میگیره.برو توی حافظه کنسول همونجا که لیست عکس ها میاد،برو اسکرین شات های ترافی رو نگاه کن قشنگ متوجه میشی هر ترافی رو کی و برای چی گرفتی.