aliahmadi2
کاربر سایت
خواهش می کنم.
1) آره درست متوجه شدی کاملن.بله.
2) من شخصن تست نکردم ولی کلن پیشنهاد میدم بازی دست دوم بخری بهتره اکانت هست.هر جور صلاح میدونی،آزمون و خطاست دیگه،فوقش میدازن تو پاچت :d
3) وایمکس تایم اوت و پینگ بالایی داره،ترجیحا یا ADSL تهیه کن، یا WIRELESS تفاوت وایرلس با وایمکس اینه که مودم وایرلس اسمش "نانو استیشن" هست و پینگ و تاخیر و هزینه ی خرید سرویس هاش دقیقا مثل ADSL هست با این تفاوت که بصورت وایرلس وصل میشه به ISP و باید پشت بوم بزاریش و با شرکت هایی که تو شهرتون هستن (بخصوص شهر های بزرگ) تعامل داره.مثلا 10تا شرکت وایرلس تو شیراز هست،تو اهواز من 4تا رو میشناسم... خلاصه زیادن.مثل وایمکس نیست که فقط مبین نت و ایرانسل باشن با قیمت های نجومی.
بله میتونی Destiny بازی کنی ولی با توجه به گفته ی بچه ها باید بیخیال GTA بشی.راستی قبل از خرید دستینی هم حتما تاپیکش رو مطالعه کن که تو بخش مالتی پلیر هستش.چون بازیش Expansion (همان DLCهای بسیار گرونی داره.
در مورد کاهش دهنده ی پینگ اطلاع خاصی ندارم،شما میتونی با کاهش دهنده ی پینگ، پینگ رو کاهش بدی!! ولی مشکل اینجاست که اگر تایم اوت زیادی داشته باشی،هیچ تاثیری نخواهد داشت.اکانت کاهش دهنده هم بیشتر برای وایمکس که کاربرای بسیار زیادی داره، فکر میکنم کاربرد داره چون برای منه وایرلس که هیچگونه تاثیری نداشت همون پینگ ثابت خودمه.
4)نه خیر.برای هر ماه میتونی یه 2روز ـه رایگان فعال کنی (با ساختن اکانت جدید و اینا) و روی پلی4 دانلود کنی بازی های رایگان رو.
ولی نمیتونی به بازی های ماه های قبل دسترسی داشته باشی.مثلا پلی4 خریدی نمیتونی بازی هایی که تو سال 2013 رایگان اومدن،بری دانلود کنی!بلکه از همون ماه به بعد هرچی دانلود کردی یا گذاشتی تو لیست دانلودت تا آخر عمر میتونی هی دانلودش کنی یا پاکش کنی.مشکلی نیست. (ویرایش» در مورد این آخری،مطمئن نیستم،کسیکه بلده بیاد توضیح بده.)
واسه اون حرف آخری، جدیدا میشه بازی های فری پلاس رو Add to Library زد و یه این صورت شما هر موقع اکانت پلاس داشته باشی میتونی دانلود کنی و بازیو انجام بدی

(( کمکم کنین