هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون از جوابت رقيق
ميشه در مورد فروختن بازي ها يه كم بيشتر توضيح بدي؟
يعني چطوري به سه نفر و اين تفاوت قيمتاش مال چيه؟
شما یک کارت ۶۰ دلاری میخری ۲۲۰ تومن (البته میتونی از کاندا بخری ۷۵ تایش میشه ۱۲۰ تومن)
میرنی باهاش بازی رو میخری
یک نفر یا ی دوست رو پیدا میکنی میگی روی کنسولش اکانت رو اکتیو کنه بازی رو دانلود کنه اینجا نت کنسولش رو قط میکنی و میری توی سایت سونی دی اکتیو ال میرنی این میشه ظرفیت ۱ قیمت ۴۰ تومن (واسه ۲۲۰ تومنی)
خودت اکانت رو اکتیو میکنی روی کنسولت میشه ظرفیت ۲ قیمت ۱۱۰
اکانت رو میدی ب یکی میره توی اکانت و بازی میکنه میشه ظرفیت ۳ قیمت ۷۰-۸۰
.
موارد ۲و۳ رو میشه فروخت ولی ۱ یک بار مصرفه
ظرفیت ۱ اگر انلاین بشه بازی میپره
.
خرید دیسک بدرد بازی های ۵-۶ ماه پیش میخوره اونم دس دو بخری ۲-۳ هفتع بازی کنی بفروشی و گر نه الان بخوای دیسک فال اوت رو ۲۲۰ بخری ۲-۳ هفتع دیگه باید ۱۴۰ بفروشیش (با توجه ب اینکه انلاین نداره پاییتر هم میاد)

دوستان عزیز دو تا سوال
موقعی که با شیرینگ دارم از بازی رکورد میگیرم (need for speed) ضبطش یه حالت هنگی پیدا میکنه مخصوصا وقتی اینترنت ضعیف میشه. (البته اپلود نمیکنم رو خود دستگاه هست.)
منوی شیرینگ هم دکمشو میزنی میاد بالا گیج میزنه یا نمیاد یا دیر میاد.
این عادی هست یا دستگاه مشکل داره؟

بعد در بخش مشخصات مربوط به هارد Storage فلان ، میزان هارد رو چقدر زده مال من تو بازی بودم سی صد و خورده ای بود الان ریست کردم 408 گیگه.
طبیعیه؟

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه عمری( یعنی از همون اولش) پی سی باز بودم و الآن برای اولین بار میخوام رجعت کنم روی کنسول و یک کنسول ps4 بخرم.میخواستم بدونم نکته ی مهمی هست که قبل از خریدن باید بدونم ؟ از کجا بفهمم دستگاهی که میخرم سالمه ؟ و تولید سال 2015 هست و اینکه گارانتی ارزش 100 هزار تومن بیشتر دادن رو داره یا نه؟
در ضمن هی چیزی که فکر میکنین دوسنتنش برای بنده حقیر لازمه لطفا از من دریغ نکنید.
در ضمن من عذر خواهی میکنم هم از مدیر و هم از کاربرا که سوالم اینقدر کلی هست. ولی واقعا با سرج تو اینترنت چیزی دستگیرم نشدم.

ممنون

دوستان موقع ثبت نام کاربری Psn باید کشور و آدرس و کدپستی و مشخصات رو چی وارد کنم که بهتر باشه ؟ مثلا اگه دستگاه رجین 2 اروپا باشه کشور آمریکا وارد بشه مشکلی پیش میاد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار باید بکنم

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه عمری( یعنی از همون اولش) پی سی باز بودم و الآن برای اولین بار میخوام رجعت کنم روی کنسول و یک کنسول ps4 بخرم.میخواستم بدونم نکته ی مهمی هست که قبل از خریدن باید بدونم ؟ از کجا بفهمم دستگاهی که میخرم سالمه ؟ و تولید سال 2015 هست و اینکه گارانتی ارزش 100 هزار تومن بیشتر دادن رو داره یا نه؟
در ضمن هی چیزی که فکر میکنین دوسنتنش برای بنده حقیر لازمه لطفا از من دریغ نکنید.
در ضمن من عذر خواهی میکنم هم از مدیر و هم از کاربرا که سوالم اینقدر کلی هست. ولی واقعا با سرج تو اینترنت چیزی دستگیرم نشدم.

ممنون

سلام خوش اومدی
تنها نکته ای باید بدونی اینه که دستگاه باید تولید 2015 باشه.
ریجن 2 بگیر که ارزونتره 1250 هست 500 گیگش.تفاوتی هم بین ریجن ها نیست.
هر مغازه ای شگردی و بهونه ای داره برای اینکه بالاتر از 1250 بهت بفروشه..هر چی گفت باور نکن.
برای خرید بازی هم تو دیوار بگرد دست دو بخر اکبند الکی گرونه برای شروع هم بهت پیشنهاد میکنم بری THE LAST OF US رو بگیری دیسکش حدود 80 90 تومنه گرونتر نگیر.تو گروههای تلگرام که بازی میفروشن عضو شو قیمت ها دستت میاد.

دوستان موقع ثبت نام کاربری Psn باید کشور و آدرس و کدپستی و مشخصات رو چی وارد کنم که بهتر باشه ؟ مثلا اگه دستگاه رجین 2 اروپا باشه کشور آمریکا وارد بشه مشکلی پیش میاد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار باید بکنم

ریجن دستگاه کاری به PSN نداره شما بهترین گزینه ای ک داری و اکثرا هم اونو میزنن آمریکا(ریجن1) هست به دلیل اینکه برای خرید DLC بازی ها دلار ارزونتر از پوند انگلیس(ریجن2) هست.برای اینکه آدرس و کد پستی رو درست بزنید تو نت سرچ کنید بزاتون میاره یا برین تو سایت یه شرکت ادرس ایناشو بردارین

سلام.
دوستان هیچ راهی وجود نداره تا این twitch رو از زیر شاخه بازی ها غیر فعالش کرد. موقع نمایش اطلاعات بازی کلی طول میکشه تا لود بشه.
فکر کنم خیر راهی نیست...
مثل اینکه جدیدن این قابلیت اضافه شده.

دوستان عزیز دو تا سوال
موقعی که با شیرینگ دارم از بازی رکورد میگیرم (need for speed) ضبطش یه حالت هنگی پیدا میکنه مخصوصا وقتی اینترنت ضعیف میشه. (البته اپلود نمیکنم رو خود دستگاه هست.)
منوی شیرینگ هم دکمشو میزنی میاد بالا گیج میزنه یا نمیاد یا دیر میاد.
این عادی هست یا دستگاه مشکل داره؟
بعد در بخش مشخصات مربوط به هارد Storage فلان ، میزان هارد رو چقدر زده مال من تو بازی بودم سی صد و خورده ای بود الان ریست کردم 408 گیگه.
طبیعیه؟
اگر در اول ضبط کردن یکم هنگ کرد طبیعیه ولی اگر در کل ضبط کردن همش لگ میزنه (تیک تیک) و اذیتت میکنه،این یا بازی گیر داده و باگ داره و بهینه نیست،یا اینکه هاردت خیلی خیلی پر شده،یا اینکه سرعت هاردت کم شده یا بد سکتور داره.
بعید میبینم ربطی به اینترنت داشته باش...البته بازی NFS بطور کامل اینترنت استفاده میکنه حتمن میتونه به EA و سروراش هم مربوط باشه.خیلی فرق داره با بازی های دیگه حتی با Destiny که فول آنلاین باید باشی.

ببین تغییرات حافظه هارد در حد 10-20 گیگ طبیعیه،مثلا بازی رو اجرا میکنی یکمی از هارد رو اختصاص میده به بازی یوقت فیلمی عکسی چیزی تو بازی خواست Extract بشه و Render بشه و ازینجور چیزا،از هارد استفاده میشه.بعدش به حالت عادی برمیگرده.یجورایی رزور میکنه! ولی اینکه مثلا 100گیگابایت کم و زیاد بشه،نه اصلا طبیعی نیست.من شخصا تاحالا برخورد نکردم.ولی 10-20گیگ،طبیعیه.

سلام
این ارور چیه هست؟؟
بعضی وقت ها این ارور میاد.
Cannot srart the application
(Ce-38612-0)
به خیلی چیزا ربط داره،بترتیب میگم هر کدوم بدردت خورد استفاده کن.سعی کن ازون موردایی شروع کنی که دردسر کمتری دارن»
1) یکبار کنسول رو خاموش کن.بعد از 5دقیقه روشن کن.سعی کن تمام کابل ها رو از پلی4 جدا کنی و از دوباره بزنی به کنسول.
2) یکبار برو به حالت Safe Mode و Rebuild Database رو بزن.
3) آپدیت و دیتا های بازی مورد نظرت رو کامل پاک کن،از نو نصب کن.
4) برو به شبکه اینترنت و اینترنت کنسول رو قطع کن،وارد بازی شو.
5) نرم افزار Share Factory رو کامل پاک کن.بعدن سر فرصت از نو نصب کن.
6) از هاردت بک آپ بگیر و از تنظیمات سیستم، برو به گزیه Initialise و بزن FULL و چند ساعت صبر کن بطور کامل کنسول از نو نصب بشه روی هارد(تمام محتویات هارد،پاک خواهند شد)

اینها به ذهنم رسید.واسه من یه بار پیش اومد یکبار یه بازی بود که دیسکش فکر کنم خراب بود گذاشتم تو کنسول (متال گیر سالید رنیگید)،واسه بازی های دیگم هم این ارور اومد،دیسک بازی ای که بنظرم خراب بود پس دادم، ولی بازم این ارور اومد.دیتاشو پاک کردم، یک بار خاموش روشن کردم حل شد و دیگه اون ارور نیومد.

با سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون
دوست عزیز، برای خرید پلی استیشن 4 اگر قصد فروشش رو نداری هر رجیونی دوست داشتی تهیه کن (رجیون 1 = آمریکا و کانادا، رجیون 2=اروپا و خاورمیانه، رجیون 3=آسیای میانه و ژاپن)
هر نوع بازی با هر رجیونی هم بخری روی همه کنسول ها اجرا میشن.
تنها نکتش اینه اکر آپدیتی چیزی واسه بازی اومد بایستی با رجیون بازی یکی باشه.مثلا DLC ها هم همینطور.(DLC یعنی آپدیت های غیر اجباری،اکثرن پولی هستن و به بازی، مراحل و چیز میزای جدید اضافه میکنن)
هر اکانتی روی هر کنسولی میتونی بندازی،میتونی اکانت کشور مثلا کانادا رو بندازی رو کنسول ژاپنی...
فقط نکتش اینه اکانت ها، DLCهای رجیون خودشون رو دانلود میکنن.مثلا اکانت آمریکا DLC های رجیون آمریکا (1) رو دانلود میکنن و اگر بازیت رجیون 2 باشه،بهش نمیخوره.
ولی باز هم برای آپدیت بازی ها هیچ مشکلی نداری خود کنسول میفهمه چه آپدیتی واسه بازیت باید دانلود کنه.بخصوص اگر خودت از نرم افزار PSX دانلود کنی و اینها..
اگر خریدیش و نمیدونستی اکانت چیه DLC چیه اپدیت کنسول چیه آپدیت بازی چیه،رجیون کنسول چیه رجیون بازی چیه رجیون اکانت چیه،همه ی اینها رو بپرس کمکت میکنیم.ولی خیلی سادست نگران نباش.
این از این.

مدل های پلی استیشن 3تا هستن »
یک)مدل 1000 (که قدیمیه مال 2013 و اوایل 2014 هستش)
دو) مدل 1100 (که کمی جدیدتره مال 2014 و اوایل 2015 هست)
سه) مدل 1200 (که جدیده و مال 2015 و همین الآن ها هستش)
مدل که میگیم،مثلا 1016 جزو مدل 1000 بحساب میاد.مثلا 1116 جزو مدل 1100 بحاسب میاد و مدل مثلا 1216b جزو مدل 1200 بحساب میاد.
توی مدل های 1200،اون احتمال 1درصد مشکلات دکمه ای و اتوماتیک خاموش روشن شدن و دیسک بیرون دادن که در مدل های 1000 بخصوص و 1100 ممکن بود پیش بیاد،از بین رفته.یعنی دیگه خیالت تخته ازین بابت مشکلی نداره.و اون قسمت رنگ براق روی سطح کنسول رو نداره.یکم مصرف برقش کمتر شده خلاصه جدیدتره.بهتره مدل 1200 تهیه کنی.

پلی استیشن فقط یک مدل دسته DualShock 4 داره که در چهار پنج رنگ عرضه میشن.یک عدد دوربین پلی استیشن کمرا داره معمولن هم قیمت با دسته (حدودن 190 تومن) هستش که فعلن بازی خاصی واسش نیومده.اگر خیلی به بازی های Casual و رقص و اینا علاقه داری،بخرش با بازی Just Dance.

تقریبا اکثر نکات همینا هستش.
معمولن کنسول ها مشکل خاصی ندارن، خودت بخر یه ضمانت 24ساعته از فروشنده بگیر تستش کن ببین سالم باشه و اینا.مشکلی نیست.نیاز نیست الکی هزینه کنی واسه گارانتی بنظر من.

و اینکه اگر مشکلی هم داشتی تو خرید و اینا بیا اینجا بگو کمکت میکنیم.هزینه کنسول ها نیز، مدل 1ترابایت سری جدید 1200 (مدل اصلیش میشه 1216b) فکر کنم طرفای 1میلیون و 400 باشه تا بدین تاریخ.اون مدل 500گیگ هم (مدل 1216a) معمولا 100تومن ارزونتره.

من آمریکا زدم.ولی اگر خواستی واسه بازی هات DLC تهیه کنی،حتمن اکانت اروپا بساز.هر آدرسی تو اکانت اروپا بزنی میگیره مشکلی نیست.
برای آمریکا من زدم ایالت کالیفرنیا (California) زدم شهر بورلی هیلز (beverly hills) فکر کنم، پستال کدش هم زدم 90210 ، آدرس هم یه چیز چزتی بنویس مثلا street tehran 4th number 36 یه همچین چیزی!!،اوکی کن.حله.
نه رجیون دستگاه هیچ ارتباطی به اکانت و بازی نداره.فقط DLCهای بازی و چیز میزایی که واسه بازی میخری به اکانت ربط داره.اگر کلن علاقه خاصی به خرید از پلی استیشن نداری،کلن هیچ مشکلی نخواهی داشت.برای خریدش مجبوری اکانت رجیون 2 بسازی واسه بازی های رجیون 2 (چون اکثر بازی ها در ایران رجیون 2 هستند)

واقعا ممنون از راهنماییتون. فقط یه سوال دیگه، اگه بازی هایرو آنلاین بخریم ارزونتر در میاد ؟ و اینکه حجم یه بازی چقدره معمولا.

یه سوال دیگه اینکه این اکانت پی اس پلاس که استراک یک ساله اش میشه حدود 200 هزار تمون اصلا چی هست و به چه دردی میخوره و ارزش خرید داره ؟

واقعا ممنون از راهنماییتون. فقط یه سوال دیگه، اگه بازی هایرو آنلاین بخریم ارزونتر در میاد ؟ و اینکه حجم یه بازی چقدره معمولا.
یه سوال دیگه اینکه این اکانت پی اس پلاس که استراک یک ساله اش میشه حدود 200 هزار تمون اصلا چی هست و به چه دردی میخوره و ارزش خرید داره ؟
خواهش می کنم.
بازی های آنلاین 60دلار قیمت دارند که به پول ایران شما بایستی یه کارت 50دلاری بخری (190تومن) و یه کارت 10دلاری بخری(35تومن) میشه 225 تومن.
فقط و فقط برای بازی های خاص مثلا GTA V یا بازی های کله گنده که تازه اومدن تو بازار خوبه،چرا؟ چون همون موقع که عرضه شد شما وصل میشی به اینترنت دانلودش میکنی و بازیش میکنی!مال خودت هم هست صد بار هم خواستی میتونی پاک کنی و دانلود کنی.
یعنی برای بازی های به قول معروف Day 1 یعنی اولین نفراتی که میخوای بازیشون کنی و خوراکت اون مدل بازیه،آره حال میده. ولی بدی آنلاین خریدن اینه بهت دیسک نمیده!مجبوری اکانتتو بفروشی که هیچکس نمیاد اکانت خودشو بفروشه.مگر اینکه مثلا یه اکانت جدیدی بسازی بازی رو رووش بخری بعدن به 2-3نفر بفروشی که کمتر ضرر کنی.اینم راه حله.دردسر میشه :d

نکته»
خرید بازی دیجیتالی برخی مواقع بصرفست!بخصوص موقع تخفیف.چون توی STORE (فروشگاه بازی درون پلی استیشن که میشه ازش بازی و DLC و فیلم و غیره خرید) هر یه مدتی یه سری تخفیفا میخوره مثلا بازی DriveClub که البته قدیمیه،تو Store حدودن 20دلار قیمتشه (اگر PS Plus داشته باشی که پائین توضیح میدم) و همراه با سیزن پس (سیزن پس یعنی شما میتونی همه ی DLCهای بازی رو یکجا دانلود کنی) ولی اگر بدون تخفیف بخوای بخری خود بازی مثلا 30دلاره و سیزن پسش 12دلاره!!

ولی در کل خرید دیسک بهتره.چون دیسک ارزونتر در میاد.دیسک باز شده (دست دوم) خیلی ارزونتره (از 170 تا همینجوری قدیمی تر و 70 تومن یا حتی 50تومن هر دیسک) و میتونی هم بفروشیش و پول بازی بعدی دستت بیاد.

حجم هر بازی متوسط از 18 گیگابایت تا 48 گیگابایت متغیره.معمولا شما فرض کن 25گیگابایت با آپدیت و اینا میشه 30گیگ.تقریبا هر بازی اینقدر حجم داره.
یک روش به اسم PSX Download Helper هستش (تاپیکاشم تو همین بازی سنتر هستن) که میاد لینک های دانلود بازی ها رو، از داخل پلی4 پیدا میکنه و بصورت لینک دانلود مستقیم از طریق کامپیوتر میتونی دانلودش کنی (با IDM) و بعد که دانلودش کردی با کابل به دستگاه منتقل کنی! این روش هم کمک میکنه.

اگر سرعت دانلودت در حد 500 هست،این روش خوبیه.کمتر باشه،خودت اذیت میشی.

PS Plus »
برای آنلاین بازی کردن با دیگران،نیاز به تهیه ی اکانت PS Plus داری.چجوری؟ اکانت معمولی میسازی،یک کد پلی استیشن پلاس مثلا 3ماهه یا 12ماهه میخری،میزنی توش، الآن اکانتت تبدیل میشه به Plus و یک علامت + هم کنار اسم اکانتت میاد.
Ps Plus داشته باشی»
1)میتونی آنلاین بزنی.(تقریبا همه ی بازی ها قابلیت آنلاین بازی کردن رو دارند،فوتبال 22نفره میشه،مثلا اکثر تیر اندازی ها مثل کال آف تا 16نفر میشه ماشین سواری اکثرن بالای 12نفره و..........)
2)میتونی از تخفیفات STORe (فروشگاه) بهره مند بشی.که هر هفته یه تخفیف میده.
3)میتونی هر ماه 2تا بازی رایگان (بازی های مثلا ماه نوامبر امسال Magicka 2 و Walking dead Season 2 بودند،هرماه 2-3تا بازی میده) دانلود کنی.
4)میتونی DEMOـی برخی بازی ها رو دانلود کنی (دمو یعنی بازی نصفه نیمه که بصورت رایگان مثلا 6گیگابایت دانلود میکنی و مثلن fifa 16 demo دانلود میکنی یکم بازی میکنی تا با محیط بازی آشنا بشی و کیفیتش.معمولا نسخه دمو در حد یکی دو مرحله ساده از بازی با اسلحه ها و امکانات محدود هستش که بصورت رایگانه)
5)یه سری امکانات جانبی (آپدیت اتوماتیک بازی ها،ذخیره سیو بازیهات در اینترنت،یه سری چیز میزای دیگه که یادم رفته)

مثلا من الآن پلی استیشن پلاس 3ماهه خرید کردم و دارم استفاده می کنم.ماه پیش 2تا بازی داد،این ماه هم 2تا بازی،امیدوارم ماه بعد 2تا بازی باحال بده!! بعدشم میتونی این بازی ها رو واسه چندین سال بدون مشکل بازی کنی یعنی حتی اگر پاکش کنی میتونی بعدن دانلود کنی.ولی باید قبلن حداقل یکبار دانلودش میکردی یا مرفتن تو لیست libraryـیت!

اگر 3-4تا بازی آنلاین هم داری،قطعا پلی پلاس ارزش خرید داره.

زده بودم کال آو دیوتی آپدیت بشه. تقریبا ۲ گیگ شده بود. خواستم دو شاخه ی ایکس وان رو از برق بکشم اشتباهی زدم پلی ۴ رو از برق کشیدم! دوباره که زدم برق دیدم آپدیت پریده :((
مگه وقتی که کنسول خاموش بشه آپدیت متوقف نمیشه؟!

زده بودم کال آو دیوتی آپدیت بشه. تقریبا ۲ گیگ شده بود. خواستم دو شاخه ی ایکس وان رو از برق بکشم اشتباهی زدم پلی ۴ رو از برق کشیدم! دوباره که زدم برق دیدم آپدیت پریده :((
مگه وقتی که کنسول خاموش بشه آپدیت متوقف نمیشه؟!
وقتی خاموش بشه متوقف میشه در صورت قطع برق ناگهانی همه چیز میپره خیلی مراقب باشید تکرار نشه حتی به سخت افزار هم شوک وارد میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or