چیزیکه منظورته اسمش قابلیت resume یا ادامه ی دانلود هست.دوستان میشه آپدیت های بازی رو تو چند روز گرفت؟
مثلا نصفشو با خود کنسول دانلودکنی بعد کنسول رو خاموش کنی ادامه رو فرداش آپدیت کنی؟
چیزیکه منظورته اسمش قابلیت resume یا ادامه ی دانلود هست.
بله میشه، مشکلی نیست.
قیمت Ps Plus معمولا برای 3 ماه حدودن 68 تومن.برای 1 سال حدودن 190 تومن هست.قیمت PSN Card و Gift Card هرکدوم حداقل شون چقدره ؟ چون تا حالا نخریدم گفتم بپرسم ببینم سرم کلاه نره
حقیقتش من اطلاعی ندارم اینکه ویچر چند گیگ اپدیت داره.از بچه هایی که توی PSX هستند بپرسید »ممنون
میدونین آپدیت های ویچر چند گیگه؟
چون من فقط تو ساعات شبانه دانلود و آپدیت میکنم میخواستم ببینم قلیت resume داره
از این دو تا که گفتی کدومشون فقط واسه بازی کردن آنلاینه ؟ و کدومشون برای خرید کردن یا دانلود بازی هاست ؟قیمت Ps Plus معمولا برای 3 ماه حدودن 68 تومن.برای 1 سال حدودن 190 تومن هست.
قیمت PSN card های 10 دلاری، بین 35تا40تومن هست.20دلاری حدودن 80 تومن هست.و 50 دلاری حدودن 180 تومن هست.
ممنون
میدونین آپدیت های ویچر چند گیگه؟
چون من فقط تو ساعات شبانه دانلود و آپدیت میکنم میخواستم ببینم قلیت resume داره
پلاس برا انلایناز این دو تا که گفتی کدومشون فقط واسه بازی کردن آنلاینه ؟ و کدومشون برای خرید کردن یا دانلود بازی هاست ؟
بازی های ظرفیت یک یا همون آفلاین همینطور که از اسمش معلومه مهمترین عیبش اینه بعد از نصب بازی دیگه به هیچ عنوان نباید با کنسول آنلاین شد چون بازی قفل میشه و دیگه قابل اجرا نیست.سلام
اول از همه عزيزان تشکر ميکنم که وقت ميزارن وبه سوالات دوستان پاسخ ميدن
يک سوال داشتم معايب بازى هاى افلاين که هر بازى 30 تومان 15 بازى نصب ميکنن چى هست ؟
به نظرتون خريد اين بازى ها خوبه ؟ چه مدت ميشه بازى کرد ؟
ممنون
سلام.سلام دوستان
من تازه ps4 خریدم من چنتا سوال دارم
من دستگاهم ریجن 2 هستش ولی فروشنده میگفت تمام بازیهای ریجنهارو میونم اجرا کنم؟
من برای psn ایدی رو روی چه ریجنی میتونم یسازم و کدوم بهتره؟
من بازی انلاین اصلا بازی نمی کنم همون کمپین بازی رو فقط بازی میکنم البته دوست دارم اگه آپدیتی برای بازی بیاد دانلود کنم حالا سوالم اینه که برای اینکار حثما لازمه plus داشته باشم؟