هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این تم های تولد برای همه هست یا شانسی میدن؟ :دی من دفعات قبل چیزی گیرم نمی اومد، ولی الآن e-mail اومده و این رو داده:

چه چیز عجیب و نامفهومی هم هست! :دی

دوستان میشه آپدیت های بازی رو تو چند روز گرفت؟
مثلا نصفشو با خود کنسول دانلودکنی بعد کنسول رو خاموش کنی ادامه رو فرداش آپدیت کنی؟
چیزیکه منظورته اسمش قابلیت resume یا ادامه ی دانلود هست.
بله میشه، مشکلی نیست.

سلام
اول از همه عزيزان تشکر ميکنم که وقت ميزارن وبه سوالات دوستان پاسخ ميدن
يک سوال داشتم معايب بازى هاى افلاين که هر بازى 30 تومان 15 بازى نصب ميکنن چى هست ؟
به نظرتون خريد اين بازى ها خوبه ؟ چه مدت ميشه بازى کرد ؟
ممنون

قیمت PSN Card و Gift Card هرکدوم حداقل شون چقدره ؟ چون تا حالا نخریدم گفتم بپرسم ببینم سرم کلاه نره
قیمت Ps Plus معمولا برای 3 ماه حدودن 68 تومن.برای 1 سال حدودن 190 تومن هست.
قیمت PSN card های 10 دلاری، بین 35تا40تومن هست.20دلاری حدودن 80 تومن هست.و 50 دلاری حدودن 180 تومن هست.
هنگام خرید یکی از این کارت ها، یک عدد کُد 10 یا 12 رقمی بهتون میده مثلا 4f5hj 7j8d 5634 وقتی این رو وارد کنید درون پلی استیشن در قسمت Redeem Code در قسمت فروشگاه (گزینه های آخر فروشگاه) به محض وارد کردن،آیتمی که میخواید کد رو وارد کنید رو بهتون نشون میده (ده دلار یا یک بازی یا یک PS Plus) سپس با زدن گزینه Redeem اون کد همون لحظه اعمال میشه،یا حسابتون شارژ میشه یا قابلیت دانلود بازی مورد نظر بهتون داده میشه یا پلی استیشن پلاس در جا فعال میشه واستون.

PSN Card در واقع یک نوع گیفت کارت هستش که برای شبکه ی پلی استیشن استفاده میشه.

ممنون
میدونین آپدیت های ویچر چند گیگه؟
چون من فقط تو ساعات شبانه دانلود و آپدیت میکنم میخواستم ببینم قلیت resume داره
حقیقتش من اطلاعی ندارم اینکه ویچر چند گیگ اپدیت داره.از بچه هایی که توی PSX هستند بپرسید »
http://forum.bazicenter.com/thread95313/page78

شما اگر میخواید دانلود کنید، میتونید از قابلیت PSX download Helper استفاده کنید.این نرم افزار،فایل های آپدیت و دیتای بازی ها رو از طریق کامپیوتر پیدا میکنه (با نرم افزار Internet Download Manager) و با سرعت عالی دانلود میکنه و بعد سر فرصت میتونید به کنسول منتقل کنید.

اطلاعات بیشتر و نحوه ی انجامش رو از این تاپیک دنبال کنید بچه ها کمکتون می کنن زیادم سخت نیست :
http://forum.bazicenter.com/thread89356/page89

قیمت Ps Plus معمولا برای 3 ماه حدودن 68 تومن.برای 1 سال حدودن 190 تومن هست.
قیمت PSN card های 10 دلاری، بین 35تا40تومن هست.20دلاری حدودن 80 تومن هست.و 50 دلاری حدودن 180 تومن هست.
از این دو تا که گفتی کدومشون فقط واسه بازی کردن آنلاینه ؟ و کدومشون برای خرید کردن یا دانلود بازی هاست ؟

ممنون
میدونین آپدیت های ویچر چند گیگه؟
چون من فقط تو ساعات شبانه دانلود و آپدیت میکنم میخواستم ببینم قلیت resume داره

دوست عزيز اگه اشتباه نكنم هيفده گيگ هستش، اگه ديتاش رو بخري بصرفه تره من خودم دو سه تومن خريدم ديتا رو

سلام
اول از همه عزيزان تشکر ميکنم که وقت ميزارن وبه سوالات دوستان پاسخ ميدن
يک سوال داشتم معايب بازى هاى افلاين که هر بازى 30 تومان 15 بازى نصب ميکنن چى هست ؟
به نظرتون خريد اين بازى ها خوبه ؟ چه مدت ميشه بازى کرد ؟
ممنون
بازی های ظرفیت یک یا همون آفلاین همینطور که از اسمش معلومه مهمترین عیبش اینه بعد از نصب بازی دیگه به هیچ عنوان نباید با کنسول آنلاین شد چون بازی قفل میشه و دیگه قابل اجرا نیست.
دومین عیبش قابل فروش مجدد نیست.همچنین اگر بعد ها واسه بازی آپدیت بیاد از اونجای که نیاز به آنلاین شدن داره واسه نصب آپدیت ,نمیتونید آپدیت های بازی رو نصب رو کنید.
کلا چندان توصیه نمیشه, یه مقدار بیشتر بذارید روش میتونید ظرفیت دو (آفلاین و آنلاین) یا سه(فقط آنلاین) بخرید.

سلام دوستان
من تازه ps4 خریدم من چنتا سوال دارم
من دستگاهم ریجن 2 هستش ولی فروشنده میگفت تمام بازیهای ریجنهارو میونم اجرا کنم؟
من برای psn ایدی رو روی چه ریجنی میتونم یسازم و کدوم بهتره؟
من بازی انلاین اصلا بازی نمی کنم همون کمپین بازی رو فقط بازی میکنم البته دوست دارم اگه آپدیتی برای بازی بیاد دانلود کنم حالا سوالم اینه که برای اینکار حثما لازمه plus داشته باشم؟

سلام دوستان
من تازه ps4 خریدم من چنتا سوال دارم
من دستگاهم ریجن 2 هستش ولی فروشنده میگفت تمام بازیهای ریجنهارو میونم اجرا کنم؟
من برای psn ایدی رو روی چه ریجنی میتونم یسازم و کدوم بهتره؟
من بازی انلاین اصلا بازی نمی کنم همون کمپین بازی رو فقط بازی میکنم البته دوست دارم اگه آپدیتی برای بازی بیاد دانلود کنم حالا سوالم اینه که برای اینکار حثما لازمه plus داشته باشم؟
سلام.
تمامی دستگاه ها با هر رجیونی، هر بازی ای با هر رجیونی اجرا می کنند.
اگر نمیخوای آنلاین بازی کنی، هیچ نیازی به خرید PS Plus نیست...البته PS Plus مزایای دیگه ای به جز آنلاین بازی کردن هم داره.
هر ID پلی استیشن با هر کشوری دوست داری بساز.مشکلی نیست.من آمریکا دارم اروپا (آلمان) دارم،یه اروپا هم (بریتانیا) دارم.(به جز در خرید DLC هیچ تفاوت خاصی ندارن)

بله هر آپدیتی واسه بازی بیاد میتونی دانلود کنی بدون نیاز به PS Plus،برخی مواقع حتی یه سری چیزای اضافه هم میتونی علاوه بر آپدیت بصورت رایگان دانلود کنی که در فروشگاه بصورت رایگان قرار میگیره.مثلا بازی DriveClub هر چند مدت چنتا ماشین رایگان واسه دانلود قرار میده که به تعداد ماشینای بازی اضاف میشه.

دوستان قصد خرید دارم ولی تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم اگه میشه راهنمایی کنید.در مورد خریدن دست دوم هم اگه میشه راهنمایی کنید که ممکنه مشکلی داشته باشه دستگاه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or