هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پنج تایی؟ منظورت از کامپکت همون کامپوننت هست؟
منظورت ورودی 5 تایی تی وی ؟
میشه کمی بیشتر توضیح بدی
ممنون
اون کابل پیدا بکنی بخری ، تلویزیون وصل بکنی ، مطمئنا CRT هم هستش که ورودی HDMI نداره.تلویزیونهای CRT هم 4:3 هستند ولی تصاویر PS4 16:9 هستند.
محصول نهایی هم چیز دلچسبی نمیشه یعنی تصویر فرقی با PS3 و بعضا PS2 نداره.
یه مونیتور دست دوم بخر خودتو راحت کن.
اگر پول مانیتور نداری بهتره کلا سمت PS4 نری چون تو خرید بازیهاش کم میاری.(نظر شخصی نه حتما درست)

سلام دوستان
من ریجن دستگاهم 2 هست ادرس که دادم مربوط میشه به امریکا در واقع ادرس امریکا را دادم اما بازیهایی که دارم معمولا ریجن 2 هست که مربوط به اروپا میشه که در موقع وارد کردن ردیم کد مشکل ایجاد میشه و از من کد را قبول نمیکنه
میخواستم ببینم روشی هست که بشه ادرس که دادم را به اروپا تغییر بدم که رجین 2 بشه یا حتما باید یک پروفایل دیکه با ادرس اروپا بسازم
ممنون میشم جواب بدید

سلام ببخشید سوالم شاید تکراری باشه میخواستم ببینم این بازی های نصبی چطوریه؟ الان تو اصفهان 10 تا بازی نصب می کنند 200 تومن یعنی هر بازی 20 تومن که خب خیلی خوبه
یعنی این بازی های نصبی محدودیتی چیزی داره؟

سوال دیگه من اینه که متاسفانه عجله کردم و خودم دیروز دست به کار شدم اما خرابکاری کرذم بدبخت شدم :(
خب من امدم واسه اینکه ادرس رجیونم را تغییر بدم یکم با دستکاه ور رفتم که باعث شد سیستم به روز اول تبدیل بشه و تمام سیوهام گویا پریده

کاری که کردم این بودش که رفتم توی بخش setting وبعد رفتم در بخش initialization اونجا گذینه quick را زدم و تمام وقتی برگشت دیدم که همه چیز رفته و تبدیل شده به روزی که دستگاه را خریدم

سوال ایا راهی هست که من بتونم سیوهام را برگردونم پروفایلم برگردوندم همه چیز برگشت اما مثلا سیو جی تی ای وجود نداره
تو رو خدا بهم بگید چه خاکی نو سرم کنم

سلام ببخشید سوالم شاید تکراری باشه میخواستم ببینم این بازی های نصبی چطوریه؟ الان تو اصفهان 10 تا بازی نصب می کنند 200 تومن یعنی هر بازی 20 تومن که خب خیلی خوبه
یعنی این بازی های نصبی محدودیتی چیزی داره؟

اینا که نصب میکنند ظرفیت ۳ هست و معمولا یک ماهه باید استفاده کنی هر بازی هم یک اکانت جدا داره و از هر کدومش که میخوای استفاده کنی اول باید sign in کنی

سوال دیگه من اینه که متاسفانه عجله کردم و خودم دیروز دست به کار شدم اما خرابکاری کرذم بدبخت شدم :(
خب من امدم واسه اینکه ادرس رجیونم را تغییر بدم یکم با دستکاه ور رفتم که باعث شد سیستم به روز اول تبدیل بشه و تمام سیوهام گویا پریده

کاری که کردم این بودش که رفتم توی بخش setting وبعد رفتم در بخش initialization اونجا گذینه quick را زدم و تمام وقتی برگشت دیدم که همه چیز رفته و تبدیل شده به روزی که دستگاه را خریدم

سوال ایا راهی هست که من بتونم سیوهام را برگردونم پروفایلم برگردوندم همه چیز برگشت اما مثلا سیو جی تی ای وجود نداره
تو رو خدا بهم بگید چه خاکی نو سرم کنم
:d
فرشید عزیزم، شما رفتی دقیقا یک بار QUICK FULL FORMAT زدی!!چه انتظاری داری، پلی4که Recovery my fileنداره که!!

شما در بهترین حالت برای برگردوندن سیو بازی هات 2راه هست »
هر دوش هم حالت ابری هست! یعنی 1) اگر پلی استیشن پلاس داشتی و گزینه ی ذخیره ی بازی ها در اینترنت رو تیک زده بوده باشی و الآن هم اکانت پلی استیشن پلاست رو بنویس (رمز و ایناشو) بهش وصل شو، سیو هات برمیگرده.
2) خود بازی ها بعضیاشون همین کارو انجام میدن برای مثال بازی Diablo 3 میاد سیو بازی رو تو خود شبکه ذخیره میکنه و میتونی سیو ها رو انتقال بدی (اگر اشتباه نکنم!اونم فقط معدود شرکت ها اینجوری ان!)

خلاصه اینا به ذهنم رسید :d واقعا کارت باحال بود رفتی دقیقا گزینه ای زدی که همه چیو پاک می کنه.:d

سلام من یه سایتی دیدم که بازی شرینگی میفروشه دونه ای 100 تومن ، اسمشو نمیگم ولی شاید بدونید کدوم سایته
سوالم اینه برا انلاین بازی کردن ، این شرینگ های این قیمتی بدون مشکل هست ؟ کسی اینجوری بازی میخره ؟
میخوام استاروارز و کالافو اگه بشه ، اینجوری بخرم
کسی جای مطمینی میشناسه لطفا معرفی کنه
ممنون

اینا که نصب میکنند ظرفیت ۳ هست و معمولا یک ماهه باید استفاده کنی هر بازی هم یک اکانت جدا داره و از هر کدومش که میخوای استفاده کنی اول باید sign in کنی

بخشید من چند ساله از دنیای گیم دور بودم :dدرست متوجه نشدم
اگه بخوایم آفلاین بازی کنیم بازم مشکل داره؟

سلام من یه سایتی دیدم که بازی شرینگی میفروشه دونه ای 100 تومن ، اسمشو نمیگم ولی شاید بدونید کدوم سایته
سوالم اینه برا انلاین بازی کردن ، این شرینگ های این قیمتی بدون مشکل هست ؟ کسی اینجوری بازی میخره ؟
میخوام استاروارز و کالافو اگه بشه ، اینجوری بخرم
کسی جای مطمینی میشناسه لطفا معرفی کنه
ممنون
عزیز من چه کاری برو دیسک دست دوم ـش رو بخر بصرفه تره هر موقع عشقت کشید میفروشی،ترسی هم از ازبین رفتن اکانت نخواهی داشت.بعضی سایت ها هستن میفروشن بعد پسورد رو عوض میکنن حواست باشه.

من که میگم بازی دست دو بخر اگر نمیتونی زیاد هزینه کنی.برای بازی های جدید هم دو سه ماه صبر کن قیمتش وحشتناک افت پیدا میکنه.اگر تو شهر بزرگ زندگی می کنی،برو مغازه هایی که بازی پلی4 دارن، دست دوم ـاشون رو مفت میدن 30-40 تومن 50-60تومن.هر کدوم آنلاینشو دوست داشتی بخر و حالشو ببر.

موفق باشی

دوستان تو این چند روزه احتمالا به وصال میرسم :x:d
حالا سوالم اینه.بعد خریده کنسول با یه دسته حدود 300 350 بودجه برای بازی دارم.فیفا 16 رو حتما باید بخرم.پیشنهاد میدین با بقیش چیکار کنم؟جی تی ای رو دوس دارم رو این نسل هم بازی کنم.بازیهای سبک شوتر و ریسنیگ ماشین هم تو الویت هستن.

دوستان تو این چند روزه احتمالا به وصال میرسم :x:d
حالا سوالم اینه.بعد خریده کنسول با یه دسته حدود 300 350 بودجه برای بازی دارم.فیفا 16 رو حتما باید بخرم.پیشنهاد میدین با بقیش چیکار کنم؟جی تی ای رو دوس دارم رو این نسل هم بازی کنم.بازیهای سبک شوتر و ریسنیگ ماشین هم تو الویت هستن.
فیفا رو میتونی اکبند حدوده 170 بگیری.
درایو کلاب رو حتمن بگبر دسته دو حدوده 70 تومن.
تو انحصاری های 4 هم عناوین خوب زیاده ببین با کودوم حال میکنی.

Last edited by a moderator:
فیفا رو میتونی اکبند حدوده 170 بگیری.
درایو کلاب رو حتمن بگبر دسته دو حدوده 70 تومن.
تو انحصاری های 4 هم عناوین خوب زیاده ببین با کودوم حال میکنی.

- - -ویرایش - - -

من کار کردم خوشم نیومد بنظرم خوده دسته خوب تو دست میشینه.
ممنون بابت جواب.نظرت راجب دیجیتال چیه؟

من که از وقتی آپدیت 3.00 رو ریختم ، با اینکه تنظیمات آپدیت اتوماتیکم خاموشه ولی دستگاه به محض وصل شدن به اینترنت شروع می کنه به آپدیت خودکار. با این آپدیت هم درست نشد.:((. من توی همین بازیسنتر دیدم بعضی دیگه از کاربرا هم همین مشکل رو دارند. اگر کسی راه حلی می دونه بگه ؟ اینم یه تاپیک توی فروم سایت سونی درباره ی همین مشکل :
Automatic download problem - PlayStation® Forums

بخشید من چند ساله از دنیای گیم دور بودم :dدرست متوجه نشدم
اگه بخوایم آفلاین بازی کنیم بازم مشکل داره؟
ظرفیت 1 باید کاملا افلاین باشی اگه کنسول به نت وصل بشه بازی قفل میشه
ظرفیت 3 باید حتما انلاین باشی تا لایسنس بازی چک بشه
ظرفیت 2 که گرونتر از همه هست هم میتونی انلاین باشی و هم افلاین و اینکه بازی را Active primery میکنی و از هر اکانتی که خواستی به بازی دسترسی داری

• Like
Reactions: saminshop

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or