هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من یکی از این اکانت ها هکی روی کنسولم دارم که ریجنش ۱ هست و پلاس بینهایت داره ولی متاسفانه یوز پسش رو ندارم ولی اکانت پرایمری هست و الان از پلاسش واسه انلاین زدن استفاده میکنم
سوالم اینه که چطوری میتونم داریو کلاپ رو با پلاس این بازی کنم؟ منظورم نسخه رایگانش هست
اگر یک اکانت امریکا بسازم و با استفاده از پلاس ۲ روزش بازی رو دانلود کنم بعد از تموم شدن پلاسش بازی میتونم ب پلاس اون اکانت هکی سویچ بخوره؟

من یکی از این اکانت ها هکی روی کنسولم دارم که ریجنش ۱ هست و پلاس بینهایت داره ولی متاسفانه یوز پسش رو ندارم ولی اکانت پرایمری هست و الان از پلاسش واسه انلاین زدن استفاده میکنم
سوالم اینه که چطوری میتونم داریو کلاپ رو با پلاس این بازی کنم؟ منظورم نسخه رایگانش هست
اگر یک اکانت امریکا بسازم و با استفاده از پلاس ۲ روزش بازی رو دانلود کنم بعد از تموم شدن پلاسش بازی میتونم ب پلاس اون اکانت هکی سویچ بخوره؟

نمیتونی این درایو کلاب رو بازی کنی ، بازی های پلاس رو فقط روی اون یوزر که عکس پلاس داره میتونی دانلود کنی و بعدش به سایر اکانت های داخل دستگاه بدی

سلام دوستان
دیروز یه آگهی بازی ps4 داده بودم یکی زنگ زد ازم در مورد صدای فن کنسول پرسید که مال شما هم صداش زیاد یا نه! من نه زیاد با کنسول بازی کردم نه هنوز بازی سنگین و گرافیکی گرفتم این صدای فن داستانش چیه کلا همه دستگاه ها این طورین یا مال این بنده خدا مشکل پیدا کرده؟ دوستانی که زیاد از کنسول استفاده می کنن صدای فن چطوریه؟

این مدل جدیدا معلوم نشد قیمتشون چند؟ یه جا خوندم کمی نویز فن گرفتن ... یعنی صدای فن کمتر شده؟

دکمه R2 دسته شکسته. تو بازی هایی مثل بتل وقتی R2 رو یکم فشار بدی شروع میکنه به تیراندازی ولی بازی هایی مثل MGS:GZ و GTA و ... باید دکمه رو تا آخر فشار بدی تا تیراندازی بکنه. تعویض دکمه هم حدود 12-8 تومن هست.

- - -ویرایش - - -
.
یعنی اینقدر دسته ps4 بد کیفیته که بعد از یه سال دسته خراب شده :| یادش بخیر با دسته 360 7 سال کمبت بازی کردم آخ نگفت
تو توپخونه جایی هست که بشه درستش کرد ؟؟؟؟

سلام
من امروز يكي بازي اكبند batman خريدم وقتي در قوطي بازي را باز كردم اونجاي گردي وسط ديسك يه تيكه اش شكسته بود اگه بازي را بزارم تو دستگاه ديسك ريجكت ميشه و بازي مياد ؟؟؟؟

اينم عكس ديسك
http://8pic.ir/images/w92j7ne563yvnyp0wbw3.jpg
خیلی تاره عکست D:
ولی بعضی ترکها ممکنه صدمه ای به کنسول نزنه اگر خیلی خیلی خیلی کم باشه ! در این صورت توصیه نمیشه

سلام دوستان
دیروز یه آگهی بازی ps4 داده بودم یکی زنگ زد ازم در مورد صدای فن کنسول پرسید که مال شما هم صداش زیاد یا نه! من نه زیاد با کنسول بازی کردم نه هنوز بازی سنگین و گرافیکی گرفتم این صدای فن داستانش چیه کلا همه دستگاه ها این طورین یا مال این بنده خدا مشکل پیدا کرده؟ دوستانی که زیاد از کنسول استفاده می کنن صدای فن چطوریه؟

این مدل جدیدا معلوم نشد قیمتشون چند؟ یه جا خوندم کمی نویز فن گرفتن ... یعنی صدای فن کمتر شده؟
بله مدل جدیدها به نسبت اینکه consumption پایینتری داره اینطوری هست ( طبقه مقاله DF )
ولی 4 کلا مشکل گرمایی نداشته و نداره و چیزه جدی هم نیست. صدایه فن ( که به میزان کار کردنش مربوط میشه) برمیگرده بیشتر به اینکه تو چه سطح فعالیتی هست و دما چطوری هست

یعنی اینقدر دسته ps4 بد کیفیته که بعد از یه سال دسته خراب شده :| یادش بخیر با دسته 360 7 سال کمبت بازی کردم آخ نگفت
واقعا دستش به خوبی ایکس باکس وان نیست
باز خداروشکر کن تهرانی و کلی مغازه و تعمیراتی هست.ما شهرستانیا بیچاره ایم بخدا.طرف ps1 رو نمیتونه تعمیر کنه.بعد شما فک کن بخوایم بهش جوی استیک پلی 4 بدیم برا تعمیر

سلام دوستان من وقتي بازي جي تي اي انلاين بازي ميكنم از بازي مياد بيرون يه ارورم ميده اين جوري كه بوش مياد بايد بازي پاك كنم الان اگه من فايل اپديت پاك نكرده باشم ميتونم دوباره بريزم؟
با پاك شدن بازي اپديت هايي كه با خود كنسول دانلود شده پاك نميشه؟

سلام دوستان من وقتي بازي جي تي اي انلاين بازي ميكنم از بازي مياد بيرون يه ارورم ميده اين جوري كه بوش مياد بايد بازي پاك كنم الان اگه من فايل اپديت پاك نكرده باشم ميتونم دوباره بريزم؟
با پاك شدن بازي اپديت هايي كه با خود كنسول دانلود شده پاك نميشه؟

با پاک کردن بازی، آپدیت بازی هم حذف میشه. اگه با نرم افزار PSX آخرین آپدیت رو داشته باشید میتونید بعد پاک کردن، سریع آپدیت بکنید بازی رو.

- - -ویرایش - - -

بد کیفیت نیست! تنها مشکلش دکمه R2 و L2 هست. (بیشتر R2 ایراد داره) که اونم با تعویض دکمه میشه حلش کرد.

از دوستان تهرانی بپرسید میگن بهتون.

بله مدل جدیدها به نسبت اینکه consumption پایینتری داره اینطوری هست ( طبقه مقاله DF )
ولی 4 کلا مشکل گرمایی نداشته و نداره و چیزه جدی هم نیست. صدایه فن ( که به میزان کار کردنش مربوط میشه) برمیگرده بیشتر به اینکه تو چه سطح فعالیتی هست و دما چطوری هست
ممنون آرمان کاری به گرماش ندارم ... صدای فن میگم که قراره توی بازی های سنگین مثل هواپیما صدا بده(اغراق) یا نه قابل تحمله... به نظرت بفروشمش یکی از این جدیدا بگیرم؟ ... این جدیدا نسبت به مدل های الان از نظر صدای فن بهبود جزیی پیدا کردن یا تفاوت قابل مشاهدس چه جوریاس لطفا کمی بیشتر توضیح بده

سلام بچه ها
من میخام پلاس رو بین خودمو دوستم شیر کنم
جوری که اون با اکانت خودش بازی کنه
منم با اکانت خودم(اکانتی که پلاس داره)
باید چیکار کنم؟
ایا محدودیتی واسه من ایجاد میشه
مثل همیشه انلاین بودنو این چیزا

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

بدتر از اون روکش آنالوگاشه که زیر یه سال کنده میشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or