moha112233
کاربر سایت
من الان منتظرم روی 38 گیر کرده
برا منم طرفای 30 تا 50، دو بار گیر کرد. بعد سریع رفت 70 و آروم آروم تا 100% رفت!!
من الان منتظرم روی 38 گیر کرده
من یکی از این اکانت ها هکی روی کنسولم دارم که ریجنش ۱ هست و پلاس بینهایت داره ولی متاسفانه یوز پسش رو ندارم ولی اکانت پرایمری هست و الان از پلاسش واسه انلاین زدن استفاده میکنم
سوالم اینه که چطوری میتونم داریو کلاپ رو با پلاس این بازی کنم؟ منظورم نسخه رایگانش هست
اگر یک اکانت امریکا بسازم و با استفاده از پلاس ۲ روزش بازی رو دانلود کنم بعد از تموم شدن پلاسش بازی میتونم ب پلاس اون اکانت هکی سویچ بخوره؟
یعنی اینقدر دسته ps4 بد کیفیته که بعد از یه سال دسته خراب شدهدکمه R2 دسته شکسته. تو بازی هایی مثل بتل وقتی R2 رو یکم فشار بدی شروع میکنه به تیراندازی ولی بازی هایی مثل MGS:GZ و GTA و ... باید دکمه رو تا آخر فشار بدی تا تیراندازی بکنه. تعویض دکمه هم حدود 12-8 تومن هست.
- - -ویرایش - - -
.
خیلی تاره عکست D:سلام
من امروز يكي بازي اكبند batman خريدم وقتي در قوطي بازي را باز كردم اونجاي گردي وسط ديسك يه تيكه اش شكسته بود اگه بازي را بزارم تو دستگاه ديسك ريجكت ميشه و بازي مياد ؟؟؟؟
اينم عكس ديسك
http://8pic.ir/images/w92j7ne563yvnyp0wbw3.jpg
بله مدل جدیدها به نسبت اینکه consumption پایینتری داره اینطوری هست ( طبقه مقاله DF )سلام دوستان
دیروز یه آگهی بازی ps4 داده بودم یکی زنگ زد ازم در مورد صدای فن کنسول پرسید که مال شما هم صداش زیاد یا نه! من نه زیاد با کنسول بازی کردم نه هنوز بازی سنگین و گرافیکی گرفتم این صدای فن داستانش چیه کلا همه دستگاه ها این طورین یا مال این بنده خدا مشکل پیدا کرده؟ دوستانی که زیاد از کنسول استفاده می کنن صدای فن چطوریه؟
این مدل جدیدا معلوم نشد قیمتشون چند؟ یه جا خوندم کمی نویز فن گرفتن ... یعنی صدای فن کمتر شده؟
واقعا دستش به خوبی ایکس باکس وان نیستیعنی اینقدر دسته ps4 بد کیفیته که بعد از یه سال دسته خراب شدهیادش بخیر با دسته 360 7 سال کمبت بازی کردم آخ نگفت
تو توپخونه جایی هست که بشه درستش کرد ؟؟؟؟
خیلی تاره عکست D:
ولی بعضی ترکها ممکنه صدمه ای به کنسول نزنه اگر خیلی خیلی خیلی کم باشه ! در این صورت توصیه نمیشه
داداش بازي ترك نداره يه تيكه از بازي كامل شكسته اين عكس جديد را ببينيد
آپلود عکس » مشاهده تصویر » image.jpg
سلام دوستان من وقتي بازي جي تي اي انلاين بازي ميكنم از بازي مياد بيرون يه ارورم ميده اين جوري كه بوش مياد بايد بازي پاك كنم الان اگه من فايل اپديت پاك نكرده باشم ميتونم دوباره بريزم؟
با پاك شدن بازي اپديت هايي كه با خود كنسول دانلود شده پاك نميشه؟
یعنی اینقدر دسته ps4 بد کیفیته که بعد از یه سال دسته خراب شدهیادش بخیر با دسته 360 7 سال کمبت بازی کردم آخ نگفت
ممنون آرمان کاری به گرماش ندارم ... صدای فن میگم که قراره توی بازی های سنگین مثل هواپیما صدا بده(اغراق) یا نه قابل تحمله... به نظرت بفروشمش یکی از این جدیدا بگیرم؟ ... این جدیدا نسبت به مدل های الان از نظر صدای فن بهبود جزیی پیدا کردن یا تفاوت قابل مشاهدس چه جوریاس لطفا کمی بیشتر توضیح بدهبله مدل جدیدها به نسبت اینکه consumption پایینتری داره اینطوری هست ( طبقه مقاله DF )
ولی 4 کلا مشکل گرمایی نداشته و نداره و چیزه جدی هم نیست. صدایه فن ( که به میزان کار کردنش مربوط میشه) برمیگرده بیشتر به اینکه تو چه سطح فعالیتی هست و دما چطوری هست
یعنی اینقدر دسته ps4 بد کیفیته که بعد از یه سال دسته خراب شدهیادش بخیر با دسته 360 7 سال کمبت بازی کردم آخ نگفت