وقتی در حال شارژ باشه خاموش روشن میشه وقتی کامل شارژ بشه دیگه لامپش روشن نمیشهواسه من هر چن وقت خاموش میشه بعد دوباره نارنجی میشه ولی خیلی سریع این از چیه؟؟
تاپیک بازی Mortal kombat X قسمت PS4 نمیتونم پیداش کنمپاک شده؟
تو اروپا عرضه شده دیروز حالا نمیدومنم ایران کی بیاد
وزن کمتر و میزان استفاده کمتر برق -
میتونه وایسه این جدیده بیاد بخره
سلام
امروز 15 جولای و طبق گفته سونی ps 4 یک ترابایتی باید اومده باشه,سوالم اینه کی وارد ایران میشه؟
آنالوگش که افتضاحه من با اینکه اسکین هم روش کشیدم باز نگاه کردم دیدم روکشش ترکیده ....بدتر از اون روکش آنالوگاشه که زیر یه سال کنده میشه![]()
با این وضع من دلم نمیاد استفاده کنمآنالوگش که افتضاحه من با اینکه اسکین هم روش کشیدم باز نگاه کردم دیدم روکشش ترکیده ....
میشه آنالوگ x1 رو بخرم بندازم رو دسته ps4 ؟؟؟؟
سلام 16 تا اکانت میتونید پرایمری کنید(شاید هم 15تا)دوستان روی هر کنسول میشه فقط یه اکانت رو پرایمری کرد؟
نمیشه دو یا چند اکانت پرایمری داشت؟
مشکل auto eject هست احتمال فراوان رفع مشکلش تو فروم بوددیروز داشتم بازی میکردم دستگاه روشن بود بعد 30 مین یهو دیدم دستگاه 2 تا بوق میزنه ...بعد دیسک چرخید !! دیسکی توش نیسا چون بازی ندارم فعلا دیجیتالی یه بتل نصبه فقط..بعد 5 مین دوباره بوق زد...هر 30 ثانیه بوق میزد دو تا..مثل حالتی که میره استندبای ها دو تا بوق میزنه..اونطوری دقیقا
بعد خاموش کردم کابلشو کندم روشن کردم اوکی بود تا اینکه دوباره امروز همینطوری شد...به نظرتون مشکل چیه ؟؟
چراغای دستگاه هیچ تغییری نمیکنه فقط مشکل بوقیه که میزنه
الان دیگه دوباره خاموش کردم...جتی الان خاموش شد باز بوق میزد دو تا!!!! تا اینکه دوباره کابلارو کندم فعلا
چی کنم دوستان ؟!
به نظرتون از چیه ؟
مشکل auto eject هست احتمال فراوان رفع مشکلش تو فروم بود